Mustang

Moderator: lengenda

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Re: Mustang

Post by bruyoni »

Da, ili su komplikovali sa termodavačem ali meni više zvuči na neki budž.
Jedino ako ne misliš na onaj PWM modul koji reguliše brzinu ventilatora.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

kad odem da zamenim pitacu, ne zanima me bas nesto al znam da ne radi

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Zamenjen reostat, nov 20 Eura.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

BG-Etno selo Stanisici Bijeljina, Sarajevo, Jahorina, Mostar, Trebinje, Herceg Novi, Visegrad, Sarganska osmica, Drvengrad, Zlatibor. BG, 1550 km za 7 dana, malo slika kasnije :)

travelman

Post by travelman »

Da si putovao tenakom, ja bih ti rekao svaka cast ... :prvi ...
Ovako ... nista posebno kad je sa mustangom ... :P ...
Daj slike ... jel tamo bilo sve kao sto sam ti rekao ... :? ...

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Htedoh i ja to da kažem, ali bolje da ćutim :sad: :oops: :oops:
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Ja bih dodao, da je isao polovnim automobilom bilo koje marke, kupljenim kod Strumpfa, to bi bio epski poduhvat vredan ulaska u legendu :mrgreen:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Pa kad dečko mora da sluša tatu, šta ga dirate.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxa, isao sam sa sestrom i kumom (zensko), isao sam sa fiestom zbog klime jer je bilo pakleno a i zbog toga sto auto nije zavrsen, kocnice zadnje jos nemam, delovi ce mozda sutra da mi stignu, atest istekao, problem sa motorom zbog slabe vuce, naisao sam na jedno brdo gde je fiesta jedva trecom izasla i za malo pocela da kuva, potrosnja je bila smesna, mislim da nije ni 5.5 bila, slika imam 620, probacu nesto da vam pokazem, sto travi nije :)

travelman

Post by travelman »

Pa kad dečko mora da sluša tatu, šta ga dirate.
Tako je i Strumpf prosle godine MORAO da slusa ZENU pa je u lov na meduze isao lavicem a ne samarom ... :lol: ....
naisao sam na jedno brdo gde je fiesta jedva trecom izasla i za malo pocela da kuva
Da si imao RUCNI PREKIDAC ventilatora, u kombinaciji sa kontrolnom sijalickom, sigurno ne bi imao takvu situaciju ... :!: ...

Uzgred, popenjem se danas iz pravca Ljiga na Rudnik 3. pun gas ... na vrhu skrenem na onaj parking da napravim pauzu a tamo zateknem tuarega i jednu alfu kako dosipaju vodu dok im se pusi iz hladnjaka ... a meni temperatura i skazaljka stoje kao da sam vozio po ravnom. Jbg, ja imam prekidac i ukljucio sam ga jos u podnozju ... ;) ...
probacu nesto da vam pokazem, sto travi nije :)
Pokazi ti nama slike kume pa da vidimo kakva je, ovo drugo nas ne zanima ... pa mozda i Gago skupi hrabrost da prokomentarise ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Prvom ide etno selo Stanisici, Sarajevo spomen park Vraca pogled na Sarajevo, Jahorina hotel Bistrica bazen, pogled sa platoa na Jahorini

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Vrelo Bosne, da bi imali sliku svega morali bi videti uzivo, slikao sam sve redom ko mali kinez al dzaba, ne moze se kroz sliku preneti nista

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Sarajevo carsija, Sarajevo nocu, pogled sa 36-tog sprata poslovnog centra Avaz

Image

Image

Image

Jedna kako treba :D
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Škorića nemO! da dirate, čoveku opravdano. Ali aleko nije smeo da se bruka, onolika sredsta i trud uloženi u limuzinu a jošuvek se vozika po dvorištu, dobro obidje i po koju komšijsku ulicu ili se pa on samo vadi kao kočnice, motor a ustvari nije sme ni da predloži da moskvič krene na put. A klima, pa imali lepše i zdravije klime od otvorenog prozora.

Džabe slike kad ih na njima nema MOSKVIČ :!:

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Jablanica, bitka na Neretvi, restoran Zdrava voda, jagnjetina je super :)

Image

Image

Image

Image

Image

slike iz Mostara cu da preskocim, most ko most, takodje i sliek rodnog mesta Vasilija Ostroskog gde je travi probao lamelu, Trebinje i platane svi se videli sem Hercegovacke Gracanice nocu i pogleda na Trebinje nocu, Herceg Novi nisam ni slikao posto sam se razocarao, sve zivo naplacuju ko da su Havai.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

travelman

Post by travelman »

Škorića nemO! da dirate, čoveku opravdano. Ali aleko nije smeo da se bruka, onolika sredsta i trud uloženi u limuzinu a jošuvek se vozika po dvorištu, dobro obidje i po koju komšijsku ulicu ili se pa on samo vadi kao kočnice, motor a ustvari nije sme ni da predloži da moskvič krene na put. A klima, pa imali lepše i zdravije klime od otvorenog prozora.

Džabe slike kad ih na njima nema MOSKVIČ :!:
Skora je kriv za sve jer se i Aleko i Gago druze sa njim i on im petlja oko kola pa posle obojca na odmor idu peske jer Strumpf sve pokvari sto mu padne pod ruke... :lol: ...
A zasto je meni Samara na svakoj slici ... pa zato sto ja svuda idem sa njom i zato sto nedam Strumpfu da joj pridje na blize od 10 metara ... :!: ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Trebinje, put za Bilece, Konak u malom mestu Mosko 14km od Trebinja, vec 40 god imaju najbolju jagnjetinu

Image

Image

Image

Image

Post Reply