Kozmetika za auto
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Kozmetika za auto
pre 20 dana sam oprao auto u perionici, namazali su gume sa necim da i dan dans drzi a oprao sam od tada auto sigurno 5 puta, gume izgledaju kao nove, koliko drze i kakav je izgled gume kada se kupi neko sredstvo za odrzavanje guma.
imas raznih firmiranih, ali najjeftinija varijanta je silikonsko mleko. i nemoj da te zmija ujede da ga mazes po gazecoj povrsini narocito kad krenu kise i sneg/led... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- aleko-2141
ne znam sta je al je dobro, idem opet ovih dana pa cu da ih pitam sta koriste, kad sam bio tad a i to je bio prvi put, oprao sam auto samo spolja, jedan od peraca je pogledao auto i rekao "ja nikad nisam video ovakav auto"
oprali su ga i odozdo da bi videli sve i kad je ispuskirao dole zove drugog i kaze dodji da vidis kakav je ispod kao da je 2015-to 
Al džabe aleko
da je 2107 eee! ondak bi rekli
To za gume maže se samo spolja, ako i namažeš cele gume na automobilu i odozdo i nije strašno ali bajkeri se zeznu i namažu celu i eto ti nevolje, padaju na prvoj krivini.
To za gume maže se samo spolja, ako i namažeš cele gume na automobilu i odozdo i nije strašno ali bajkeri se zeznu i namažu celu i eto ti nevolje, padaju na prvoj krivini.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
A može i glicerin ili imaš namensko sredstvo za crnjenje guma "Gumaz" prodaju u Metrou ali je pakovanje nešto veliko, 2 ili 3 litre a sa tim ima da namažeš guma i guma plus drži baš dobro. Ja bih se iskreno bojao time da namažem gume jer zaista izgledaju kao nove pa bih strahovao od dežurnih secikesa.
- aleko-2141
mazao sam sa glicerinom i ne svidja mi se, a za taj gumaz ili kako vec znam al pakovanje veliko i ostane crno po rukama kao da je neki grafit.
pa mazes cetkom ovlas namazanom i to vecom, a izmislili neki ljudi i rukavice gumene. ne kostaju 100 dukata... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja koristim ovo

Kupljeno na NIS pumpi. Dobro izgleda, dobro se drži.

Kupljeno na NIS pumpi. Dobro izgleda, dobro se drži.
- aleko-2141
to sam jutros snimio kad sam sipao gorivo, kad bude plata idem da castim auto jedno pranje i njih da pitam sta oni koriste pa ako je normalno dostupno to njihovo uzecu njega