LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by skora »

Isao sam da obidjem Travija ....ustvari ne bih ni isao da mi nije trebao termin za pranje jedne krkele :lol:

Sve je to manje vise nevazno,ono sto hocu da vam kazem i pokazem je sledece ......Uhvatih ga malte ne na vratima.....skockao se ,krenuo u goste ......pa cisto da podelim sa vama :mrgreen: :mrgreen:

Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxaxaxax

travelman

Post by travelman »

Pogledaj predhodni post, iznad tvog... :!: ... a ja cu ti reci da je to sad tamo u modi, sto znaci da se ja lepo nosim po poslednjoj modi ... :lol: ...
Ali dzabe ja to tebi pricam ... kad su tebi krajnji domet one plasticno/gumene papuce sto ti je Dejca kacio slike ... :roll: ...
Slabo ti baratas francuskom modom, nemas ti pojma .... ali se zato po Dusanovcu i Medaku prica da odlicno baratas francuskim jezikom u sitnim nocnim satima ... :kez ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

za travija

travelman

Post by travelman »

Ma kakav vw ... to su price za kompleksase ... :lol: ...
Eto, npr, Skora vozi full fantoma pa nema vajde od njega ... opet mora da skokne do plavog mosta i potrosi koju crvenu ... sto bi rekli, suha kara u mornara i pored vw ...
A meni je dovoljna i lada ... sto bi rekli, u ruci Mandusica Vuka, svaka je puska ubojita ... ;) ...

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote: opet mora da skokne do plavog mosta i potrosi koju crvenu
prosli put poneo lovu da prca, pa platio duplo da ne bi prcali njega

:mrgreen:
travelman wrote: sto bi rekli, suha kara u mornara i pored vw
Jel ono Strumpf bese nauticar, da ne kazem mornar, ili je to puka slucajnost :mrgreen:

skora

Post by skora »

travelman wrote:Ma kakav vw ... to su price za kompleksase ... :lol: ...

Image

;)

travelman

Post by travelman »

OH YOU DRIVE A VOLKSWAGEN .... a onda ide ono cuveno ... ja ja, spriiiic miiiii zeeeeer guuuuut ..... :D :D :D ....
travelman wrote:
sto bi rekli, suha kara u mornara i pored vw

Jel ono Strumpf bese nauticar, da ne kazem mornar, ili je to puka slucajnost :mrgreen:

Ma kakva slucajnost, svaka slicnost sa njim je namerna. Vidis da se pomamio ko pubertetlija, samo bi da trosi crvene suske ... :lol:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Kad sam bio dete o ovome sam maštao i nikad imao.
http://www.kupujemprodajem.com/Decija-F ... ter_id=895

dejca

Post by dejca »

Imam jedno pitanje za poznavaoce audi 80 automobila. Surakov sin se zagrejao da kupi audi 80, ja mu kazem da taj audi ima zadnju vucu on kaze prednju. Nadjosmo jedan solidan ovde u Leskovac i ima i sliku motora. Po polozaju motora ja bih reko da je zadnja vuca, i kakvo napajanje ima ovaj motor, ja karburator nevidim.
Image

Evo ga taj audi.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 81/audi-80

I jos mu dajem savet da za 1200e. moze da nadje odlicnu ladu kocku ili 111,112 ladu ili zastavu 101 sa 50.000-60.000 km. Astre, golfovi, audi i tome slicno je sve preslo preko 200.000 km. barem toliko pise.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

prednja bre vuca, gde si ti video da audi ima zadnju :)

motor je 2.0 mislim da nosi oznaku E a ubrizgavanje je diretkno tj ima K-glavu koja je u 90% slucajeva neispravna ako je auto vozen na plin, ako nije onda to moze da radi jos dugo, ovi nasi su unistili te k-glave zbog plina i sad su retke i kostaju dosta ako hoces ispravnu koja nije bila na plinu

dejca

Post by dejca »

Prednja vuca a motor stoji uzduž, eto to nisam znao, hvala aleko. Ovaj gore je na benzin a on traži koji je na plin.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

sva audi vozila imaju tako popstavljen motor, jedino ne znam za ove manje tipa A3, bolje mu je ako vec hoce audi 80 da uzme ovaj na ben i da ugradi pin jer ce se navozati i na plin i na benzin a ostali koji su na plinu i vecian sve vozi na plin posto an benzin ne mogu zato sto su detonacije unistile glavu, plin treba da ugradi neko ko zna da ugradi da se ne bi desavale detonacije i da se pali na benzin, da se uradi glava je negde mislim oko 150e kad je plin pokvari

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

i aleko ima tako postavljen motor a prednju vucu zato i pasu od audija motori... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

motor, menjac, letva volana, trap je slican pa tako da pasu i gume od trapa

Post Reply