Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Ладе у огласима

Post by dejca »

Ja mislim da ovaj laze za kilometrazu.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -13-9700km

Ovaj se pa trudio da je slika sto losije a cinimise da nije losa samara.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... amara-1300

dejca

Post by dejca »

Jeli kako se ponaša limarija ispod ovih plastika, spojlera. Ja mislim da je tu leglo rdje.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... mara-hitno

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Video sam ja ovo i palo mi je napamet da bih njima mogao da maskiram rdju na kolima... :?
Nije da mi se svidjaju nesto posebno, ali se lepse od rdje...
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Taman da brze protruli :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

nije to cvrsto stavljeno tako da voda iam prokok i kad se pere sve prodje, ova bi bila dobra za skoru

dejca

Post by dejca »

Ma nek ima kakve god hoce rupe vremenom se tu zadrzi prasina koja zadrzava vlagu i to je to. Samara ne izgleda lose, zakrilca jesu stradala, imala je nekad plin sto znaci da sigurno nije presla 86 hiljade. Ali boju je zadrzala dobru a i ako su je farbali dobro su to odradili. Ima el. podizace. Fina samara, nemogah da ubedim one moje tj. zeninog bratanca da kupi nesto ovako, nego amudi pa amudi. I kupio nekog u nekom selu, nisam ga video ali kazu da je bio prljav, nema rezevnu gumu, platili ga 1150e. Kad je terao kola bez rezervnu gumu kako li je bio (ne)pedantan prema celom autu. :shock:

Boki78

Post by Boki78 »

Dejcu, postenja radi amudi je i keva i cale za samaru i kockicu zajedno. :) Moz slobodno da se kladis da ce razumno odrzavan primerak sa 400000 na cajgeru da sarani i moju i tvoju i nastavi da tera dalje ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

meni se svudja 80 al genarelno nema mesta u njemu, izdzljiv jeste, komsija ima mislim da je 87-god 1.6 benz+ plin a ima i a4 1.8T i sa jajetom je isao do francuske i ko zna gde za 7-10 napravio 5 000 km a isao je sa 80 jer ga nesto a4 zeza brljavi zbog plina

skora

Post by skora »

Mene ove plastike pale samo tako :prvi :prvi :prvi

Boki78

Post by Boki78 »

Bude zivotinju u tebi :mrgreen: :mrgreen:

dejca

Post by dejca »

Ja sam vidjao kocke lade koje solidno izgledaju a presle i preko 300.000 km. Ma neka se vozi decko, mlad je ali zivi na selu gde auto bez petih vrata ili karavan je 50% upotrebljiv.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Meni je Audi malo zardjao ispod plastika na vratima,ali sam to sredio.Generalno koliko god da je utegnuto sve opet voda udje i onda napravi jos vece sra*e jer ne moze da izadje....

Jes da je ovaj moj narokao ~450 000km al brate mili nijednom me nije ostavio na ulici,a da ne pricam kolko dobro pali,sekund verglanja je mnogo.
Juce gledam ulje,presao 7500km koliko sam sipao toliko i stoji...

Jedinu manu koju sam mu bas nasao je to da na pojedinim mestima ima malo rdje,i to me strasno nervira.Pogotovu kad pogledam kako se lepo sija kad operem i onda na kraju ima jednu pecurkicu od rdje..

dejca

Post by dejca »

U fabrici gde sam radio je imao sluzbeni audi 80. Kad smo trebali ici na Vlasinsko jezero na remont fabrickog odmaralista direktorki se je bilo isplatilo da meni da 1000 din. da ja idem sa mojom ladom gore. Od 1000 dinara po tadasnjoj ceni plina meni je ostajalo 500 din. Kako li ce se moj tj. zenin bratanac naviknuti na te cifre potrosnje videcemo.
On kaze da je limarija kod audi 80 pocinkovana, pa kakva je onda na tvom Alexa. Ja skoro na pijaci video jednog audi 80 sa nacetim zekrilcima.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

audi 80, 90, 100, 200, prvi A6 i jos po neki su imali na zadnjoj soferci zalepljeno "20 god garancije na lim" a ovi kasnije imaju pocinkovanu karoseriju al ne znam da li je to danas kvalitetno odradjeno kao pre a to sto ti aleksa imas po koju tackicu to je bilo neko ostecenje pa je krenulo.

skora

Post by skora »

dejca wrote:Kako li ce se moj tj. zenin bratanac naviknuti na te cifre potrosnje videcemo.
Pa jaje trosi plina manje ili isto kao lajka kocka :)

Post Reply