Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Lada Samara 1.3
Mnogo cudan kvar, sigurno je skora nesto omadjiao

Dolazim iz BGa i odmah ugledam ogromnu baru ispod auta

5-6 godina se nisam ovde vozio busom, ali sad sam morao, jer nisam smeo autom po delove...
Nije bus u reprezentativnom stanju

Delovi kupljeni:

Zupcasti posle 30 000km, malo natopljen uljem...

Donji semering otisao skroz:

Zamenjena oba:

No name pumpa za vodu posle 30 000km u fazi raspada
https://youtu.be/Fpw5PMnoHPU
Sipana destilovana voda i litar antifriza jer je moguce da ce se termostat menjati u dogledno vreme, ali videcemo...
Sutra se balansiraju gume, jer bacaju ko lude
97500 km... Idemo dalje

5-6 godina se nisam ovde vozio busom, ali sad sam morao, jer nisam smeo autom po delove...
Nije bus u reprezentativnom stanju

Delovi kupljeni:

Zupcasti posle 30 000km, malo natopljen uljem...

Donji semering otisao skroz:

Zamenjena oba:

No name pumpa za vodu posle 30 000km u fazi raspada
https://youtu.be/Fpw5PMnoHPU
Sipana destilovana voda i litar antifriza jer je moguce da ce se termostat menjati u dogledno vreme, ali videcemo...
Sutra se balansiraju gume, jer bacaju ko lude
97500 km... Idemo dalje
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
a ko ti to radi? 
-
travelman
Znamo mi na koga ti mislis ...a ko ti to radi?
Glavni majstor je danas bio zuzet, radio je samo sa olovkom i nije hteo da prlja ruke ...
Ali ... danas je prodao Bokiju prednja sedista iz 110ke tvrdeci mu da idu sraf na sraf na mesto samarinih. A to njegovih sraf na sraf je 3 prsta razlike od rupe do rupe ... sve smo rasturili i posle po mraku opet vracali ona stara sedista a on sede u slona i ode pevuseci petak je vece i sedam u mece.
I meni je uvalio neke delove ali cu ja tek sutra uvideti kako me je prehebo ko Bokija ...
- aleko-2141
Skora

Taj semening bas otisao odjednom. Kod mene su oni curkali zimi kad se ukrute, leti nije bilo ni kapi. Isti takav kais sam i ja stavio. A spanel sto i njega ne zameni.
Kolko ti majstor uze za ruke?
Kolko ti majstor uze za ruke?
Pa zamenio sam i spaner... DPI neki iz Indije
, samo taj ima u Kraljevu da se nadje, a on je i do sada bio na autu....
30 000 km mu je otprilike vreme za zamenu....
Majstor je trazio 1200 dinara za ovaj posao... Ja nisam imao sitno, pa sam mu dao 2000, a on rece da cemo to uracunati kada budem menjao kugle ili kvacilo
30 000 km mu je otprilike vreme za zamenu....
Majstor je trazio 1200 dinara za ovaj posao... Ja nisam imao sitno, pa sam mu dao 2000, a on rece da cemo to uracunati kada budem menjao kugle ili kvacilo
travelman wrote:I meni je uvalio neke delove ali cu ja tek sutra uvideti kako me je prehebo
Ok ,sam si trazio
Zenske deo familije mi vozi nekog golfa,i posto je verovatno presao milion ,volan mu je sav oguljen .Ne vidi se jer ima navlaku ,ali je ta neka prica.Posto me to nervira ,krenem ja da trazim NOV volan ali model koji mi se najvise svidja .Nadjem ga iz TAS-ovih zaliha ,nikad montiranog,u teskim prasinama ,i naravno ga kupim .

Pazite sad dalje
KADA JE CUO da ja taj volan imam,PRAVO S POSLA (u odelu i kravati),bez svracanja kuci je DOLETEO do mene danas u 16h (dok smo radili Bokijev auto),i ne rekavsi nam ni ZDRAVO,otrcao gore u stan kod mene i nije se smirio dok ga nije nasao !!!!!!
......Kaze - nema taster sirene ,i TO ti je mnogo !!!! Onda me je maltretirao 2 sata da nadjem negde tu centralnu gumu

Pazite sad DALJE !!!!!
JEL VERUJETE DA JE ZAMENIO PLOCICE I ONAJ RAM STO IDE OKO PLOCICE !!!!
Kad sam to video ,shvatio sam s kim imam posla ,ostavio i golfa i njih dvojicu ,seo u drugi auto i otisao u tri pm samo da ih ne gledam .
Zavrsio sam u Vrscutravelman wrote: a on sede u slona i ode pevuseci petak je vece i sedam u mece.
...
Bio i neki kao vasar .....bina ,pevaci ...

.....i naravno Vrsacke devojcice
koje su svojim okicama gledale u slonce ....tj surlu 
Nije mnogo, ja sam bio dao 3000 din. dobro menjao je gumice na ventile a to nije mali posao. Moja lada sad šapuće, motor mnogo tiši i na leru i u vožnji, kao druga da su kola.Gago wrote: Majstor je trazio 1200 dinara za ovaj posao...
Kada sam prao kola juce, primetih da negde curi u gepek. I to se sliva niz kanal i onda kod levog stop svetla curi
Cime to zapusiti, silikonom, zivom gumom?
Cime to zapusiti, silikonom, zivom gumom?
-
Boki78
- aleko-2141
od starosti, sad moras da stavis zimske