lada 2103 `75 god.
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: lada 2103 `75 god.
Ne pitaste. Ne bi trebalo da sve sa materijalom I radom (limarija komplet sredjena I zastita,farbanje) predje 400-500.
Mada limar mi je stari drug I zeza po malo. Nece da mi naplati.Kao ortaci smo pa "daces nesto za rad" ovo, ono.
Mada limar mi je stari drug I zeza po malo. Nece da mi naplati.Kao ortaci smo pa "daces nesto za rad" ovo, ono.
A što, pa meni je pakovanje najsladji poso samo da se ima dovoljno slobodnog vremena.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
to drugarski i daces i ne zavrsi se nekad dobro, daj ti njemu i nek uradi kakao treba
Ma znam sve. Nego znas kad pojedes g..no
Ali, bice to sve ok.
A sto se tice vracanja enterijera nazad I pakovanja- volim ja to. Nego nemam bas najvise vremena a I malo mi frka da sve to odradim kako treba. I zanima me konacan rezultat. A ima I malo zezanja oko struje, grejanje bi trebalo da sredim. Ne radi mi ni ventilator u kabini. Trap da sredim...... sto dzirlo klinaca palaca
Ali, bice to sve ok.
A sto se tice vracanja enterijera nazad I pakovanja- volim ja to. Nego nemam bas najvise vremena a I malo mi frka da sve to odradim kako treba. I zanima me konacan rezultat. A ima I malo zezanja oko struje, grejanje bi trebalo da sredim. Ne radi mi ni ventilator u kabini. Trap da sredim...... sto dzirlo klinaca palaca
- aleko-2141
polako, ja sam se provozao posle tri meseca po zavrsetku farbara 
E pa ja sigurno necu tri meseca posle farbanja. LETNJE MI GUME

- aleko-2141
onda imas vremena koliko hoces 
Korpus odradjen. Sutra vrata. Pa polako...
- aleko-2141
ako zapne negde javi da ti pruzimo podrsku preko foruma
sta ces sa izolacijom unutar vozila?
Sacuvao sam originalnu. Ali, ako ne bude kako treba... videcu. Azmafon ili mineralna vuna sa folijom ili nesto trece...aleko-2141 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako zapne negde javi da ti pruzimo podrsku preko foruma![]()
sta ces sa izolacijom unutar vozila?
A ako zapne javljam se. Sigurno.
- aleko-2141
ja sam stavio bitumenske ploce kao sto su isle fabricki al preko citavog auta al to je skupa stavka, samolepljivi sundjer kao toplotan izolazica pa onda azmafon i vratio tepih, fabricku sam izbacio posto se raspala
Jeste, ali fabricka raspala ima ONAJ prepoznatljivi miris starih automobila!!!!!aleko-2141 wrote:ja sam stavio bitumenske ploce kao sto su isle fabricki al preko citavog auta al to je skupa stavka, samolepljivi sundjer kao toplotan izolazica pa onda azmafon i vratio tepih, fabricku sam izbacio posto se raspala
A koje su te bitumenske ploce? Tacan naziv? Proizvodjac?
- aleko-2141
ima samo miris budji 
uzeo sam ih u farbari ehom, proizvodjac je 4cr a iam i 3m itd, trazis samolepljive bitumenske ploce za auto, to se fabricki nalazi u svakom autu na nekim mestima da smanji vibraciju
uzeo sam ih u farbari ehom, proizvodjac je 4cr a iam i 3m itd, trazis samolepljive bitumenske ploce za auto, to se fabricki nalazi u svakom autu na nekim mestima da smanji vibraciju
Stvarno covek treba da ima zivce k`o konj i da ga boli za sve. Ne moze bez zajebancije i to ti je. Auto limarski pripremljen skoro pa fenomenalno. Stvarno. Od vozacevih vrata koja su bila blaga katastrofa sa ulubljenjima ko kuca, covek se stvarno potrudio i napravio extra vrata itd. Da ne davim. Prethodni je ispravljao verovatno budakom, nabacio 3 kila gita i pljesno farbu. Obrusen sav git do lima, dato jedno 50 inekcija i ispeglano kao novo... Patos odradjen full. Na hidraulici izvuceno taman koliko treba da bi dobio liniju kako dolikuje. Potroseno minimalno moguce gita, nabacen poliester kit preko celog auta. Obruseno raspom, nabacen spric git (crni), MEDJUTIM...
Na ponekim ivicama je prilikom brusenja sa vodenom skinut(otanjen) spric kit pa se malo vidi, probija poliester( inace beo). Postavljao sam slike ranije. Vidjao sam to i ranije na autima i mislim da je normalno samo sto sam se iznenadio da i posle 2,3 sloja farbe, nije se stedelo, boja to nije pokrila kako treba.
uzeo sam 2,3 seta
Mislim ne vidi se to nesto specijalno mnogo, ali se vidi. Nisam ni ja neki teski perfekcionista i pican ali mi smeta. Pogotovo sto je priprema stvarno ok. A i boja max meyer. Jeste tamno teget i nije sama po sebi nijansa poznata po nekoj pokrivnosti ali opet....
Da sam uzeo neki helios ili neku jos goru budju pa ajde, ovako stvarno mi dize pritsak, i potrosnju cigara. Sve se da popraviti ali jel moralo?
I jos je iz stubica izleteo neki sitan pesak(da ne kazem k..ac) i zasr`o zadnje krilo i haubu taman koliko treba.
Ne bih nikoga mucio, samo da eto sa nekim malo podelim ovo ni malo prijatno iskustvo.

Na ponekim ivicama je prilikom brusenja sa vodenom skinut(otanjen) spric kit pa se malo vidi, probija poliester( inace beo). Postavljao sam slike ranije. Vidjao sam to i ranije na autima i mislim da je normalno samo sto sam se iznenadio da i posle 2,3 sloja farbe, nije se stedelo, boja to nije pokrila kako treba.
Mislim ne vidi se to nesto specijalno mnogo, ali se vidi. Nisam ni ja neki teski perfekcionista i pican ali mi smeta. Pogotovo sto je priprema stvarno ok. A i boja max meyer. Jeste tamno teget i nije sama po sebi nijansa poznata po nekoj pokrivnosti ali opet....
Da sam uzeo neki helios ili neku jos goru budju pa ajde, ovako stvarno mi dize pritsak, i potrosnju cigara. Sve se da popraviti ali jel moralo?
I jos je iz stubica izleteo neki sitan pesak(da ne kazem k..ac) i zasr`o zadnje krilo i haubu taman koliko treba.
Ne bih nikoga mucio, samo da eto sa nekim malo podelim ovo ni malo prijatno iskustvo.
- aleko-2141
uvek ima neka sitnica koja bode oci, ja sam opalio moja vrata u zid tj dunuo vetar i otvorio ih i malo se vidi belo a zagrebao sma i masku kod brisaca kad se montirala hauba posto moj otac ne zna da ceni nesto pa drzi cisto da pomogne