Popravka osiguraèke table - in pictures
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Re: Popravka osiguraèke table - in pictures
Jel bi mogao neko da izbaci sliku kutije od osiguraca i da obelezi zice od pozicije za ladu 112?
Recite mi jel ima neko sliku od tog novog modela table? Sta zapravo to znaci nov tip? Ovu sto imam je 21 oktobar.
FIAT ///
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
na kraju cetvrte strane ima slika odozdo, na gornjem ulazu za dzek vidi se da fali jedan pin, ako ta tvoja tabla izgleda isto onda je stavi slobodno
Pa da, ali ja sam pitao jel ima neko sliku nove table da vidim kako izgleda. Mislim da su dzekovi isti kako citam ovde postove. Nego me buni, gornji deo, gde se ubadaju automati.
FIAT ///
- aleko-2141
ako niko ne izbaci sliku table zvacu radnju da pitam jel ima razlike
Hvala ti druze. Slabo i ulaze na forum, gledam bas kad su zadnji put pokrenute teme. U ponedeljak cu najverovatnije naruciti polovnu tablu pa sta bog da. Videcu da li radi ono sto ne radi na kolima trenutno. Samo da je do table, da nije nesto drugo u pitanju.
FIAT ///
- aleko-2141
okreni ih ti u pon pa pitaj, imaju i nove
http://www.autodisk.co.rs/
http://www.autodisk.co.rs/
Skupe su kao djavo, zvao sam u Pancevo da pitam. 9000 nova kutija. A covek ne zeli da uopste daje te pare, jer se ne isplati. Polovna pa ce da vidimo, a da je rasturam i da premoscavam lemove ne pada mi na pamet. Covek garantuje da je tabla ispravna, bitno da je to ta. Da pasu dzekovi.
FIAT ///
Imam ja tablu sa osiguracima kao novu ...naravno 21.oktobar.....i naravno kompletna sa svim osiguracima i relejima.Bila je kod clana aleko-2141 na par dana dok mu nisam nabavio drugu,te ti i on moze potvrditi ispravnost.Cena kod mene je 2000din.
Ako treba slike iste - moze i to .
Odgovorio sam ......na Viberu smo ....stizu slike brzo