Skoricu, jel i ova HONDA ima rikverc ...

...
...
upload gambar
...
Citam ovde svasta, pisu kako motor ima klimu, rikverc, grejace sedista ...

... i sta cu drugo nego odem kod mojih drugara bajkera po savet a oni mi lepo odgovorise ...
... ma pusti prazne price takvih strucnjaka ... oni kao sve znaju.
A ja pomisli kako su u pravu ... jer Skora i jeste strucnjak ALI za skidanje slika i komentara sa neta i kacenje istih na forum .... a bogami i strucnjak je za elektriku ...

... i elektroniku ...

...
Predjosmo brzo na druge teme, u blizini je okupljanje domacih vozila iz zlatnih 80ih i 90ih a bice i neki brdsko planinski reli. pa bi mogli da se pridruzimo skupu. Tako i bi ... Obzirom da sam bio sam, i ja dobih jednu plavusu da mi pravi drustvo ...

... jer kako oni rekose, pravi bajker se nikada ne vozi sam. A danas sam njihov gost ...

...
,,,
capture screen
...
images
...
saobracajna kultura Nivinih vozaca ...

...
how to do a screen shot
...
tipican primerak vernog i odanog samaricanina ...

...
upload
...
Vozimo se tako ja i moja saputnica a kako sam vec iskusno upalio grejanje na keca, njoj polako postaje toplo pa se raskopcava. U tom trenu prelazimo preko novo izgradjenog dela autoputa ka CG i govorim joj kako cu tamo da je vodim na more da se rashladi dok glisiramo na nekom plovilu od mog brata nauticara ... Jbg, mora da se laze. Mene su ucili da u takvim situacijama cilj ne bira sredstva ...

...
how do you print screen ...
...
Meskolji se ona tako na sedistu i vice BRZE BRZE BRZE ...

... A ja ...

... penjemo se uz Rudnik iz pravca Ljiga, jedino resenje je bilo da ga iz 4te munem u 3cu i gas u patos dok dajem levi migavac. I dok ja dajem levi migavac, ovi ispred mene daju desni migavac i sklanjaju se u desnu traku ...

...
upload a gif
free upload image
...
Gazim ga ja tako uz brdo a znam da nije pametno, mada se tesim jer znam da mi je u hladnjaku neka hladna izvorska voda a u motoru optima long lajf Jest da je ulje vec preteralo 6000 km od zamene ali kazu da moze 7000 bez ikakvih problema ...

... Jednim okom gledam plavusu a drugim okom pratim temperaturu, u meni sve kljuca i skace ali se molim da bar kazaljka ostane na minimumu ...

... Tako i bi, za svaki slucaj pravim pauzu u onom restoranu na vrhu sto ga cak i Mirko Alvirko preporucuje. Jeste da je gori od mene al ajde da ga poslusam i pripremim teren za ... ...

...
image sharing sites
...
Dok tamanim ratluk sa orasima, vreme je da se predje sa reci na dela ...

... tako i bi posle kafe, uz stepenice pa u sumicu na klupicu ...

...
free pic
forum image hosting
free upload image
...
I dok ja noj na klupici objasnjavam kako je na Samari bolje imati 1.5 motor umesto 1.3 u slucaju pucanja zubcastog kajsa, cujem nekakvo driftanje i osetim miris benzina. Skapiram da je trka u pitanju ... kakva plavusa i ostala shranja, meni adrenalin skace na druge stvari ...

...
Ukucam koordinate starta i udri po gasu i krivinama ...
uploading images
adult image sharing
...
Ostalo je istorija i svaki komentar je suvisan jer slika govori sve. Na stazi su svi ispustili dusu i na kraju je slep morao da dodje po njih.
Jedino je Samara sa sve 4 gume ostala cvrsto stojeci na drumu ...

...
free image hosting
...
Zvanicna ceremonija i proglasenje pobednika su mi bili u drugom planu ...
uploading images
...
Vise mi je prijalo nesto drugo i ljuto od strane plavuse u znak zahvalnosti za lepo druzenje ...
gif uploader
...
I tako, pade mrak i dodje vreme za povratak u pit stop i uteeeeraaaaavanje u garazu ...
upload imagem
free upload pictures
...
U svakom slucaju, Samara je upisala jos jedan + u tefter ...

... sto znaci da se jos dugo dugo nece kvariti ...

...
...

...