isao sam u servis na dijagnostici je pokazao da me zeza senzor radilice,aj promenicu ga kad dodje vremebruyoni wrote:TNG? Možda negde vuče falš vazduh il ije step motor dobrano zaprljan...
I forsirajte malo te mašine, crveno je na 5500-6000 obrtaja. Treba da skoči pritisak u cilindru, malo da prostruji vazduh preko ventila. da se proguraju nečistoće u ulju i rashladnom sistemu... ovako samo stvorite naslage čađi i koksa.
stelovao sam ventile auto isao ko zmaj i nije se gasio i trzao u voznji sve do juce i danas ,pokidao mi zivce
jednostavno kao da ima prekid goriva nab ije mi nos u soferku i smanji brzini pa onda ubrza ko lud i tako stalno,kad ga izbacim u lerku ugasise ,pali bez problema ,vuce ko ala probao sam da ga izmasiram i drugom i trcom preko 5000 obrtaja vuce ko lud ,cim ga bacim u ler gasi se..i u krug..
sta da mu radim vise izludecu,da ga teram iz obrenovca do servisa u zemun,nebih se usudio zbog saobracaja,ono stane a ovi iza sviraju
moze li neki savet,dal je do goriva/danas sam promenio filter goriva,misleci da ga to zeza7 struje,kablova/relativno novi kao i svecice/
aj moze savet uz neku sliku ako se predpostavlja da je moguc problem..
hvala