On nista ne prodaje ispod cene, pocevsi od razvaljenih samara pa na daljedejca wrote: Sad prodaje i delove ispod cene samo da ih se ratosilja, a hteo da bidne admin eeeeeeeee i da komanduje
LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: LADA CLUB CAFFE
-
travelman
Ja kad sam vam na pocetku govorio kakav je Skora, niko mi nije verovao ... sve nas je iskoristio a mene ponajvise mada mi nije zao jer sam mu sve to lepo naplatio u naturi ....
...
Daleko mu lepa kuca, taman je bio otisao sa foruma ali sad kad je video ovog novog mladog i obnazenog kolegu u radnom odelu kako popravlja samaru, odmah su mu zasijale okice kao meni kad vidim dobar zenski batak ...
...
Svi mi dobro znamo da mu je fetis slikanje i kacenje slika muskih dOOpeta na forum, a Boki mu je cak jednom i zavalio vaspitno popravnu samarcinu zbog toga ...
P.S. Dejca, ti si moj prijatelj bez obzira na sve ... i tebe jednog ne bi menjao za dvojcu kao sto je Skoric ...
...
Daleko mu lepa kuca, taman je bio otisao sa foruma ali sad kad je video ovog novog mladog i obnazenog kolegu u radnom odelu kako popravlja samaru, odmah su mu zasijale okice kao meni kad vidim dobar zenski batak ...
Svi mi dobro znamo da mu je fetis slikanje i kacenje slika muskih dOOpeta na forum, a Boki mu je cak jednom i zavalio vaspitno popravnu samarcinu zbog toga ...
P.S. Dejca, ti si moj prijatelj bez obzira na sve ... i tebe jednog ne bi menjao za dvojcu kao sto je Skoric ...
-
travelman
Eehh zivote limunova koro![]()
![]()
Lako je sad tebi da prozivas sirotinju i da se qrcis po plazi kad sam ti ja ispolirao krkelu ...Isao sam da obidjem Travija ....ustvari ne bih ni isao da mi nije trebao termin za pranje jedne krkele![]()

screenshot tool
...
A sto se tice druge slike ...

image url
...
Lepo ja rekoh da je tebi fetis slikanje muskih dupeta, onaj u narandzastim gacicama ti je privukao paznju onako natrcen pa ti je zato i u sredini kadra. Mada si i ti drugima zapao za oko, ovaj levo te odmerava onako muski, od glave do pete ....
Imas pogled na more za medalju ...
...jbg, niko nije savrsen ... kakav si takav si ali si ipak moj brat ...
Zelim ti lep provod I djindjirindji svako vece ...
Mojne daleko od obale, mojne u duboku vodu i NENEmojmoj kitu u usta ...
....a znao sam da ce samo ljubomora iz tebe progovarati
Ma cekaj ,nisam vam pricao glavne blamove
Cekam ja kolko tolko kraj kupanja da bude sto manje ljudi da bih sisao sa prikolicom .....i spustimo je mi na ruke u vodu ,natovarimo biciklu ,i ja bajra ,udjem sa dzipom na soder - kovelim izlazi opusteno .
Ahaa......potonuo dok si reko keks......ljudi okolo gledaju
.....likuju,niko nece da pomogne ......nas dvojica samo ,al tesko ovo ko tuc ,ne mos mu nista .......Isteram ga ja nekako na beton ,i onda zakacim konopac za prikolicu samo nju da izvucem do tvrdog ,pa kovelim onda kacenje i bezanija da mi se ne smeju .......
Uradim ja tako .....dovucem prikolicu do malte ne kraja sljunka ,al treci tocak (onaj sto nivelise prikolicu) cim krenes zaroni u soder iako je dignut maximalno .
Odkacim ja kanap,spustim se do prikolice ,zakacim ,i sad obratite paznju :
Levo kako je slika je plaza-lezaljke .....zadnji redovi prazni ,ali prva tri ima ljudi
Desno kako je slika je kafic ......basta (ovo gore desavanje sto me Travi zeza)
Ulazim ja u kola ,okaci se ovaj drugi na stepenik od auta da balansira ,popalim ja sve vuce koje postoje na sokocalu ,i KAD SU POCELI kamencici da prste po ljudima na lezaljkama
po ljudima u basti kafica
.........reko AKO ne izadjem iz prve roknuce me tu na licu mesta

Sreca !!!!
..... odmah sam zapalio iz tog mesta

Ma cekaj ,nisam vam pricao glavne blamove
Cekam ja kolko tolko kraj kupanja da bude sto manje ljudi da bih sisao sa prikolicom .....i spustimo je mi na ruke u vodu ,natovarimo biciklu ,i ja bajra ,udjem sa dzipom na soder - kovelim izlazi opusteno .
Ahaa......potonuo dok si reko keks......ljudi okolo gledaju
Uradim ja tako .....dovucem prikolicu do malte ne kraja sljunka ,al treci tocak (onaj sto nivelise prikolicu) cim krenes zaroni u soder iako je dignut maximalno .
Odkacim ja kanap,spustim se do prikolice ,zakacim ,i sad obratite paznju :
Levo kako je slika je plaza-lezaljke .....zadnji redovi prazni ,ali prva tri ima ljudi
Desno kako je slika je kafic ......basta (ovo gore desavanje sto me Travi zeza)
Ulazim ja u kola ,okaci se ovaj drugi na stepenik od auta da balansira ,popalim ja sve vuce koje postoje na sokocalu ,i KAD SU POCELI kamencici da prste po ljudima na lezaljkama

Sreca !!!!

-
travelman
.a znao sam da ce samo ljubomora iz tebe progovarati![]()
![]()
![]()
![]()
A sto bih ja bio ljubomoran ....nas dvojica samo
Vas je dvojca a nas je troje ... Malo ti vozis njega a malo on vozi tebe dok ja svo vreme vozim njih dve ...

free upload image
...
...ko sve danas vozi dzipa ...udjem sa dzipom na soder - kovelim izlazi opusteno .
Ahaa......potonuo dok si reko keks......ljudi okolo gledaju.....likuju,niko
... do juce si vozio samaru a sad si uskocio u dzipa i odma mosa ... da si vozio Nivu, znao bi kako da se iskobeljas iz te situacije ... ima jedna stvarcica koja se zove sidro i spas je u tim situacijama ali neka ti to pojasne kolege nivasi a ti do tada koristi namenski predvidjena i izbetonirana mesta za utovar i istovar ....
free image upload
...
Ako si bas zapeo za soder, ima tvoj brat cetvorotockas koji ne propada u njega a takodje sluzi za utovar/istovar pedalina ... znas da je sve moje i tvoje ...

image post
...
P.S. plati marinu i vez do kraja septembra .... ceo septembar sam na odmoru pa da se i ja malo ogrebem o gliser i druge tvoje igracke ...
...- zlatko83vr
Ima li da se kupe presvlake za samaru, barem da pokriju zadnji deo prednjeg sedista? Do sad sve neke kratke sam kupovao
Znam da rucno sijene su najbolje, ali i skupe. Ako je neko skoro kupovao da barem malo valjaju neka kaze gde ima?
Gde li ih samo nalazi.
https://www.facebook.com/ClassiccarsMAR ... 52/?type=3
Sedma slika desno eno za mene 104-ka.
https://www.facebook.com/ClassiccarsMAR ... 52/?type=3
Sedma slika desno eno za mene 104-ka.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Imaju ljudi 
Ma gde ih samo nalazi.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ar1t45
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ar1t45
-
travelman
Oskudacija i kod Strumpfa, tako mu i treba ... nicija nije gorela do zore ...
... znas ono, imati pa nemati ...
Nekada je pravio razanj za prasice i ovcice a sada mu standard dozvoljava samo razanj za golubove i ostalu pernatu zivinu ... heheheeee .... dosla maca na vratanca, poterao ga bedak cim je prestao da vozi Ladu ...
Nekada je pravio razanj za prasice i ovcice a sada mu standard dozvoljava samo razanj za golubove i ostalu pernatu zivinu ... heheheeee .... dosla maca na vratanca, poterao ga bedak cim je prestao da vozi Ladu ...