Kako kupiti Puha?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Bojan

Post by Bojan »

E lik iz bg-a je kupio Grand Cherokee 4.0 za 4000 evra,nema samo prednji branik,mada mi je nesto sumnjivo da je tako jeftin.Presao 140 000
http://suv-freak.forum-2007.com

Alekre

Post by Alekre »

Jeepovi su najjeftiniji kod nas, u Srbiji. Mada, 4000 je stvarno jeftino, ne znam, ko ce ga znati.
:arrow: Zamolio bih Vas da napisete bar nesto o onoj Campagnoli

Bojan

Post by Bojan »

Potrosnja preko 16 litara.

Alekre

Post by Alekre »

Au bre, 16 litara, 1.9L :?: :?

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Vojska ide ubrzano u reforme, pa posle kasarni na red ce doci i vozila...

Mada verujem da generali i pukovnici (il sta vec ima od cinova, ja sam ionako bio u civilnu) kaparisu to pred prodaju, pa kao na vezu... Dakle, kao i sve u Srbiji: prvo nadji VEZU, onda...

pipistrel

Post by pipistrel »

Ajd' da pitam Vas matorce.
Valjaju li ove Campagnole
Kampagnola je odlican dzip i ima odlicne terenske karakteristike. Imao je moj cale jednu u jedinici i vozao me je kao klinca.

Sto se tice Pinzgauera mozda cu ga kupiti. Imam ponudu za 3 000 evra sredjen. razmisljam da prodam juga pa da kupim njega.
Ajde bas da vidim da mi neko tada vozi na braniku 8) samo cu da zabodem kocnicu do daske. Isto kad mi neko izleti, nema kocnice, samo gas! 8)

Vojska ide ubrzano u reforme, pa posle kasarni na red ce doci i vozila...

Mada verujem da generali i pukovnici (il sta vec ima od cinova, ja sam ionako bio u civilnu) kaparisu to pred prodaju, pa kao na vezu... Dakle, kao i sve u Srbiji: prvo nadji VEZU, onda...
Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.
Da si bio u vojsci znao bi kakve su plate vojnim licima, znao bi kakva vozila i koliko stara vozi jedan general. Onda bi znao da taj isti general ili pukovnik nema para ni da popravi svoj stari auto a kamoli da kupi novog jugica na kredit. Takve osobe jos manje para imaju da kupuju dotrajale puhove koji im netrebaju a nemaju ni da ga napoje.

Bojan

Post by Bojan »

Otac od mog drugara je bio neki pukovnik u vojsci,sad vozi zuti taksi :?

SERZAS

Post by SERZAS »

Kako kupiti Puha?
pa, skupiti pare i kupiti :D kako jos? :D
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

letnjikovac

Post by letnjikovac »

SERZAS wrote:Kako kupiti Puha?
pa, skupiti pare i kupiti :D kako jos? :D
Prodas bubreg pa kupis! :D :D :D :D :D

Alekre

Post by Alekre »

Jedan tvoj, od komsije dva, navatas kineza, jos dva... Hm, nije to toliko lose :) Onda otvoris strip - bar po uzoru na americke i mlatis pare. Kada bi dostigao taj status da mi kuci donose dzakove sa parama... Pa onda pocnes da otvaras barove po Moskvi, Rimu, Berlinu... Pare, pare, pare! Vozio bih se u produzenom Hummeru, narucio Ladu 2102 sa alcantara kozom i mahagoni drvetom, navigacijom, ESP, ABS, terao bih da mi natrpaju sve danas poznato od opreme, hm, Lada 2102 na platformi BMW ///M5 Touring.

Bojan

Post by Bojan »

Ja bi za te pare kupio jedno pivo i uzivao u zivotu

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

pipistrel wrote: Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.
Da si bio u vojsci znao bi kakve su plate vojnim licima, znao bi kakva vozila i koliko stara vozi jedan general. Onda bi znao da taj isti general ili pukovnik nema para ni da popravi svoj stari auto a kamoli da kupi novog jugica na kredit. Takve osobe jos manje para imaju da kupuju dotrajale puhove koji im netrebaju a nemaju ni da ga napoje.
U vojsci imas sve i svasta i ne mislim na neke koji su posteno otisli u penziju nego na one postenjacine koji neznaju koliko kvadrata imaju. A kakva vozila voze? Pa pogledaj ispred komande niske (valjda III armije) one mercedese sa Kosova pa ce ti se sve samo kastyi... :evil: A i licno sam video kakve su ovde kod mene svojevremeno automobile dovukli sa Kosova do 1999. :evil:

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

naravno 5% uzme sve ostali ništa... :x
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

drakal

Post by drakal »

Kobac SPO wrote:
pipistrel wrote: Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.
U vojsci imas sve i svasta i ne mislim na neke koji su posteno otisli u penziju nego na one postenjacine koji neznaju koliko kvadrata imaju. A kakva vozila voze? Pa pogledaj ispred komande niske (valjda III armije) one mercedese sa Kosova pa ce ti se sve samo kastyi... :evil: A i licno sam video kakve su ovde kod mene svojevremeno automobile dovukli sa Kosova do 1999. :evil:
Ok, ipak zamolio bih te jednu stvar a to je da vise ne pricas o vojsci jer zaista nema smisla da ih sve stavljas u isti kos. S obzirom da me je ta vojska hranila, skolovala jer mi je otac oficir u penziji a kad cujem da ljudi ovako komentarisu, i jos znajuci moga oca i dosta njegovih kolega a nasih porodicnih prijatelja, smuci mi se od ovakvih prica. Ocigledno imamo razlicita misljenja i zato te molim da ne komentarises vise ovako. Izvini ali molim te nemoj!

pipistrel

Post by pipistrel »

drakal wrote:
Kobac SPO wrote:
Ok, ipak zamolio bih te jednu stvar a to je da vise ne pricas o vojsci jer zaista nema smisla da ih sve stavljas u isti kos. S obzirom da me je ta vojska hranila, skolovala jer mi je otac oficir u penziji a kad cujem da ljudi ovako komentarisu, i jos znajuci moga oca i dosta njegovih kolega a nasih porodicnih prijatelja, smuci mi se od ovakvih prica. Ocigledno imamo razlicita misljenja i zato te molim da ne komentarises vise ovako. Izvini ali molim te nemoj!
И мене вређају овакве приче јер је и мени ћале официр!
I mene vredjaju ovakve price jer je i meni cale oficir!

Post Reply