Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Koristio sam Axel Sgrasso i vrucu voduI cime si prao motor?
Tu foru sam pokupio od brata DejceSta je bre s kablovima?![]()
![]()
Kupi naocarePa sta si prao ??? Ko macka repom ???? To se krene zemljace ujutru i zavrsava uveceTad je oprana ,a ne za dva sata i kao oprao si ......
Ni auto ne znas da operes![]()

Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Iz kog puta si oprao?
e ostalo ti nesto zuto po kosevima

Iz drugog. Tj. prvi put sam oprao ono sto je na prvim slikama, pa sam prekinuo jer sam morao da idem da vozim traktor, i ovo zavrsio pre neki dan...
A za ovo zuto sto zajebavas, pazi sta si pricao prosli put

A za ovo zuto sto zajebavas, pazi sta si pricao prosli put
i sta se desilo posle togaaleko-2141 wrote:a jeste optereceni sa tim alternatorima i hladjenjem motora, sipajte G12 i samo gas nema sanse da mu se sta desi
Altenator puni 14.9 i elektricar kaze da je to malo mnogo, a u garantnom listu stoji da bi punjenej trebalo biti 14.1-14.7, moracu da stavim neki drugi altenator posto je definitivno sa njim nesto, ima velikih oscilacija od 13.8 do 14.9 sto je za citav volt.
- aleko-2141
jesam ja to rekao al ja vozim i boli me uvo a ti u gepeku imas jos pet i menajs ih svaka dva dana 
Jok,jok poslednji put sam alternator pipnuo kad sam lezajeve zamenio i od tada nista
A jedan je u rezervi zlu ne trebalo uvek... Bolje da bude tu, nego da ostanem na putu iz nekog razloga
A jedan je u rezervi zlu ne trebalo uvek... Bolje da bude tu, nego da ostanem na putu iz nekog razloga
- aleko-2141
ne mozes ti ostati na putu zbog auta nego zbog skore

E faliiim te Boze !!!! .....od 91ve sad prvi put opran motor i prostor oko njega 
Jedva navatah net posle dugo vremena
Lada resila da me malo zeza
Stavio juce kratka creva sto mi je Brujoni doneo
, ali onda slucajno otkrih da mi se gornje crevo hladnjaka tamo na mestu gde se kaci ispod razvodnika omeksalo i rascvetalo, pa cu morati opet Brujonija da iscimam za crevo...
LM, antifriz sam zamenio....
Otkrih lajt sou pod haubom, moracu kablove da menjam, samo s obzirom da ima u Kraljevu samo Flash, moram da sacekam da kupim u BGu neke normalnije...

Nesto na trapu lupka ili sta vec, pa cu morati i kod majstora da proverim sta je tacno problem
Lada resila da me malo zeza
Stavio juce kratka creva sto mi je Brujoni doneo
LM, antifriz sam zamenio....
Otkrih lajt sou pod haubom, moracu kablove da menjam, samo s obzirom da ima u Kraljevu samo Flash, moram da sacekam da kupim u BGu neke normalnije...

Nesto na trapu lupka ili sta vec, pa cu morati i kod majstora da proverim sta je tacno problem
Mani se corava posla .... doteraj je da ti dam kes za nju

Pa zato sto ne zna sta kupuje 
Lezi pod ladu i pajser u ruke i vidi šta lupa ili neka neko ljulja kola i ako i tad lupka ti gledaj štaje, radi malo memo oda kod majstora.