sto rece travi ima vremena naucices
Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Tenak
u blato se vodi vise komada sto zbog zabave a sto da guraju ako se putnicko vozilo zaglavi. da si terencem onda moze kako volis.
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
pa znas da neprijatelj nikada ne spava. to je pisalo kod masinbravara po kasarnama na odredjenim mestima. dejca nije zaboravio mora da je dobio bar znacku... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
U blato sam isao zbog posla a ti mracni sokaci su i asfaltirani tako da nema potrebe da se ide po blatu 
- aleko-2141
-
travelman
Dzabe je to puskiranje ...
Skoro sam se i ja offroadisao kao Jeronimo ali ja zenski svet ne vodim da bi me gurale kada se ukopam u blatu vec ih vodim zbog nekih drugih stvari ...
...
Samara kaljava do brava na vratima, o gumama necu ni da pricam. Oteram je na pranje ali dzabe, zadnji deo guma je prljav kao i kod tebe na slici. Posle par dana pade kisa i barica od vode koliko hoces. Bio sam kao pepa prase, uskakao sam u svaku baru tokom voznje i tako oprao gume sa svih strana.
Skoro sam se i ja offroadisao kao Jeronimo ali ja zenski svet ne vodim da bi me gurale kada se ukopam u blatu vec ih vodim zbog nekih drugih stvari ...
Samara kaljava do brava na vratima, o gumama necu ni da pricam. Oteram je na pranje ali dzabe, zadnji deo guma je prljav kao i kod tebe na slici. Posle par dana pade kisa i barica od vode koliko hoces. Bio sam kao pepa prase, uskakao sam u svaku baru tokom voznje i tako oprao gume sa svih strana.
Nema lepše nego kad odeš na pustu livadu ili šumicu a noć vedra i vreme meriš po zvezbama, kako? Zabeležiš liniju na staklu gde je neka zvezda i onda drugu santimetar, dva ili tri i kad startuješ nema kočenja dok zvezda nedodje do druge linije. E tako da ti tebe kaže čika Dejča.
- aleko-2141
Ma nece mene perionica videti vise, skinuo mi zastitu malo ispod koliko su puskirali, bolje ja to polako nego oni da mi zgule farbu i zastitu, ima sad u bosch-u preko nis-a onaj mali perac pa cu uzeti njega da imam zbog pranja, najvise mi treba zimi da sperem so pre nego sto ubacim auto u garazu
- aleko-2141
xaxaxaxaxax, dejca se otvorio, mi smo mislili da si ti miran i povucen covek kad ti ludji od nas svihdejca wrote:Nema lepše nego kad odeš na pustu livadu ili šumicu a noć vedra i vreme meriš po zvezbama, kako? Zabeležiš liniju na staklu gde je neka zvezda i onda drugu santimetar, dva ili tri i kad startuješ nema kočenja dok zvezda nedodje do druge linije. E tako da ti tebe kaže čika Dejča.
ne povlacim crte, nikad se nisam krio ni zurio tako da kad krenem krenuo sam
Pa dobro još si momak pa se nekriješ, ali nadji neku mladju domaćicu i onda zbog nje ćeš morati na livače.
Ma miran sam ja, sve su to domaćinske rabote.
Ma miran sam ja, sve su to domaćinske rabote.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
https://www.youtube.com/watch?v=9asUvZ1V9DU
A što se tiče pranja, ja sam davno shvatio to što ste vi sada. Kupiš perač i udri dok ne poteče čista voda svuda. Onda je farba bezbedna od šmirglanja peskom. I ni jedna perionica neće oprati auto kao što ću sam. Ajde manje više ako ostave negde prljavo, ali ako oštete e to je neoprostivo. A oštećenje je i najmanja crtica koju bih uočio, a koja tu ranije nije bila.
A što se tiče pranja, ja sam davno shvatio to što ste vi sada. Kupiš perač i udri dok ne poteče čista voda svuda. Onda je farba bezbedna od šmirglanja peskom. I ni jedna perionica neće oprati auto kao što ću sam. Ajde manje više ako ostave negde prljavo, ali ako oštete e to je neoprostivo. A oštećenje je i najmanja crtica koju bih uočio, a koja tu ranije nije bila.
- aleko-2141
xaxaxaxaxaxaxaxaxa Drakce legenda
Bolje cu sam nego oni, videcu da uzmem perac i polako, dosta da skines prljavstinu
Bolje cu sam nego oni, videcu da uzmem perac i polako, dosta da skines prljavstinu
- aleko-2141
Najgori je kosutnjak za tu rabotu, svi na jednom mestu, ima i po neki manijak a jos i ja da se pojavim a tenkom znao bi citav grad gde sam bio