neravnomeran rad na leru i samo podizanje lera lada 110 8v
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
neravnomeran rad na leru i samo podizanje lera lada 110 8v
problem je sledeci : u voznji mi se ler sam povecava , i na plinu i na benzinu , a dok je auto parkiran i radi u mestu variraju obrataji od 1000 d0 2000 i desi se da zastane na 2000 i drzi neko vreme tako , sumnjao sam na elektro motorcic ler gasa , stavio sam nov i nista bolje nije , menjao sam kablove nove , isto se ponasa , na plinu po nekad kad malo turiram desi se da je mutav na gasu i cuje se eksplozija u predelu usisa tacnije tu de je rebrasto crevo koje ide u kuciste filtera , dal neko moze da mi pomogne , bio bih mu zahvalan ... 
Re: neravnomeran rad na leru i samo podizanje lera lada 110
opet bez dijagnostike tesko, ali bi mogao da bude pontenciometar klapne gasa gasa
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
znam , trebala bi dijagnostika ,upaljen je i check engine , kog god majstora da sam pitao nije imao tu dijagnostiku za nju , jer je 2000 god i ima drugaciji dzek nije ovaj standardni , gde ima da se nabavi ta dijagnostika da kupim ??? i da je prikacim da vidim zasto me toliko auto zajebava ...
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Koji plinski sustav imaš?
Ti simptomi bi mogli biti za siromašnu smjesu. Pogledaj da ti negdje ne vuče falš zrak.
Što se tiče dijagnostike, ja sam o tome dosta napisao, za OBD2, a imaju i linkovi kako prelemiti ALDL utikač pa da radi sa OBD2, pa pretraži stare postove.
Ti simptomi bi mogli biti za siromašnu smjesu. Pogledaj da ti negdje ne vuče falš zrak.
Što se tiče dijagnostike, ja sam o tome dosta napisao, za OBD2, a imaju i linkovi kako prelemiti ALDL utikač pa da radi sa OBD2, pa pretraži stare postove.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
Ma onaj step motor je sigurno
pa kad zaglavi gas na 2000 obrtaja podigni haubu i odstekaj dzek od potenciometar ler gasa i od ona sonda za elektronskog sauha. ako padne gas ispod 1000 obrtaja kad odstekas dzek onda su ta dva senzora zajebana.
totalno pogresno auto ce sam ici u ponovno podesavanje ler gasa bez obzira iscupate li konektor ispravnog ili neispravnog senzora. samo dijagnostika ce dati rezultat,a za stare lade moze od starih opela (gm/bosch je elektronika) i nadjete sta je ...ima za lade sevisa u pozarevcu ako niko ne radi u gradistu...
Last edited by jeronimo on Tue Oct 20, 2015 2:48 pm, edited 1 time in total.
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Jel se menja situacija posle skidanja kleme sa akumulatora na 15ak minuta?
Jel sekvent plin?
Jel sekvent plin?