Akumulator se prazni
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: Akumulator se prazni
Slikaš osigurače i zaokruži problematičan i sliku postavi ovde.
-
LadaRiva2013
- Automobil: Lada
aj probacu za neki dan, ako budete i dalje zainteresovani. Iskreno malo me i mrzi jer je verovatno nebitan kvar, a ja sta god da sam pokusavao da radim na autu sam zajebo 
npr. mislio sam da mi curi hladnjak, kupio novi ono stari dobar los bio elektrodavac. Sto je jos gore 4 majstora nisu provalila da je problem u tom srafu a ne hladnjaku
npr. mislio sam da mi curi hladnjak, kupio novi ono stari dobar los bio elektrodavac. Sto je jos gore 4 majstora nisu provalila da je problem u tom srafu a ne hladnjaku
-
LadaRiva2013
Cek, ovo uopste ne kapiram. Imam bas jednu malu sijalicu iz gepeka, sluzi za takve stvari, ima kabal vezan za nju, ona fabricka sto se dobija u beloj plastici. Mogu nju da vezem, ali ne kapiram za sta da je vezem? Akumulator? I onda sta? Skidam osigurace?dejca wrote:Epa onda da bi lakše našo veži jednu sijličku kao što sam ti gore napisao i ako svetli kreni da skidaš osigurače jedan po jedan i na koji se ugasi vidi šta je tu vezano.
-
LadaRiva2013
fala mnogo covece ko god da si bar ti pivo dugujem za objasnjenja posting.php
Pivo nega trošimo, fanta može.
Samo napred, vozači lade nesmeju da se brukaju da nemumeju jednostavnije kvarove da popravljaju, dobro neki su otišli i dalje pa gase i sijlice na banderi kad poravljaju npr.
samare.
Samo napred, vozači lade nesmeju da se brukaju da nemumeju jednostavnije kvarove da popravljaju, dobro neki su otišli i dalje pa gase i sijlice na banderi kad poravljaju npr.
-
LadaRiva2013
e pa nista, nisam isao do elektricara a ovo mi bilo komplikovano da probam
jbg
kad sredim javljam sta je kvar bio
jbg
kad sredim javljam sta je kvar bio
Evo zanimljiv video kod nas sta pricaju za akomulatore,koliko treba da bude punjenje i zasto ne primaju reklamacije....
https://www.youtube.com/watch?v=Tb2RTWKifDk
https://www.youtube.com/watch?v=Tb2RTWKifDk
na gornjoj slici jedna zica ide od akum. plus ka sijalici..a druga jel slobodna?
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Od sijalice jedna žica ide na akumulator a druga na klemu koju si otkačio sa akumulatora.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
ok...nisu se dobro zatvatala vrata i radilo svetlo iznad sedista pa se praznio...sve ok.
-
LadaRiva2013
isao kod el. i reko mi da radio memorija sisa struju
sad mi nakacio da radio radi samo kad dam kontakt
sad mi nakacio da radio radi samo kad dam kontakt
Oće to, imao buraz jedan takav radio nekad kad je imao tipo, nedelju dana ako ga nevozi kumulator se isprazni.
-
LadaRiva2013
Evo sada se uopste ne prazni akumulator vec mesecima. Ali radio radi samo kad dam kontakt, tj. kada se vozim
ah bolje ista nego nista
hvala na savetima
ah bolje ista nego nista
hvala na savetima