zanimljive slike

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: zanimljive slike

Post by aleko-2141 »

Travi, naterao si coveka da trazi slike po tavanu iz mladosti :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

A tek kakvih slika ima kod mene na tavanu ... :lol: ...
Ja u JNA ... Sarajevo ... ovaj najveci ... :oops: ...
...
Image
pic upload
...
Nemas ti pojma kakva su to bila sretna vremena, vas kikireze koji niste osetili cari JNA i ne racunam u muskarce. Zato danas i ima narkomanije, pedofilije i ostale sodome i gomore. Moja i Dejcina generacija je bila ucena o svemu, likovno muzicko domacinstvo OTO .... imali smo siroke poglede na svet pa smo zato i veliki ljudi i domacini ... :!: ...
A sta tvoja generacija zna ... :? ... Zna samo da nabije slusalice u usi i slusa muziku ...
Stavi prst na celo i razmisli sta ce biti kada moja i Dejcina generacija ode u penziju ... a ti i tvoji pajtosi budete trebali da budete nosioci i stub ove jadne i napacene zemlje ...
Ja sam uvek bio za JNA i za bratstvo i jedinstvo ... :prvi ...
Moja parola je bila leva noga bratstvo a desna noga jedinstvo .... ... zato sam i sirio bratsvo i jedinstvo diljem cele bivse Juge ... ;) ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Njsmesnije mi je bilo i naj jadnije kad na kraju beose uveli ono sluzenje u civilu. I tu kod mene jedan komsija zateko ga ja 2009 g. tu sluzbu obavljao u ovdasnjoj bolnici, kad sam video sta tamo radi rekoh e jadna deca ali i njihovi roditelji koji su im dali podrsku u tome samo da nenose pusku. I to cemi sutra bude musko, a evo vidim ga i sad kakav zivot vodi tu u komsiluku.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

nisam isao u vojsku jer 90-tih to nije bilo to a da ne pricam posle 2000-te, izem ti vojsku u koju odes na 6 meseci i nista ne radis, da je bilo sluzenje godinu dana ili koji mesec i da se sluzilo kao u vase vreme rado bi isao, inace sam dete iz pandurske porodice tako da znam sve price.

Boki78

Post by Boki78 »

Pa i ranije se nije radilo nista, samo je duze trajalo :mrgreen:

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

travelman wrote: Moja i Dejcina generacija je bila ucena o svemu, likovno muzicko domacinstvo OTO .... imali smo siroke poglede na svet pa smo zato i veliki ljudi i domacini ... :!: ...
A sta tvoja generacija zna ... :? ... Zna samo da nabije slusalice u usi i slusa muziku ...
Stavi prst na celo i razmisli sta ce biti kada moja i Dejcina generacija ode u penziju
Apsolutno podržavam razmišljanje. Samo da primetim, i današnja deca imaju sve te predmete ali jednostavno, škola više nije škola.

Sad, da li na žalost ili na sreću... ni ja nisam išao u vojsku. Prošao regrutaciju ali dok sam studirao vojska je potpuno ukinuta.

dejca

Post by dejca »

Kako se nije radilo Boki, ja sam posle obuke u senti prekomandovan u rumu i tamo zadužio benzinsku stanicu, magacin pun buradi ulja, antifriza i ostalog i imao radno vreme ko na poslu od 6,30 do 14,30. A kad naidje neka kolna vojna kolona bilo kad morao sam da idem da tankiram.

Boki78

Post by Boki78 »

Pogledaj kako izgleda zivot u US vojsci, svaki j. dan marsevi, drill, gadjanja. 100% borbeno spremna masinerija koja sluzi iskljucivo jednoj svrsi, a to je da rokne papke poput nas. Nasa vojska u svom zlatnom dobu je u najboljem slucaju licila na to tvoje, a u proseku ciscenje kruga kasarne, ribanje klonje, ciscenje oruzija, dok ono cemu sluzi tek reda radi ... Zali boze bacenih para i stracenog vremena. Sem toga koliki promasaj je ta vojska se videlo u dva narvata, prvi put kada je samu sebe pojela pocetkom devedesetih, i kada je kao razvaljena sklpocija docekala svoje drugare od tetka nate krajem devedesetih. Podvuces crtu i posle vise od pet decenija postojanja i silinih milijardi dolara ubacenhih u nju prebijena q..rca ne vredi, predtavlja jednu od de facto najpromasenijih investicija ikad na ovim prostorima..

Dare

Post by Dare »

dejca wrote:Kako se nije radilo Boki, ja sam posle obuke u senti prekomandovan u rumu i tamo zadužio benzinsku stanicu, magacin pun buradi ulja, antifriza ...
dejca wrote:Ima li nekorišćen antifriz koji je još u fabričkoj ambalaži rok trajanja...
:roll: :roll:
:prvi

travelman

Post by travelman »

:D :D :D
i tamo zadužio benzinsku stanicu
Pa onda je i 90tih trgovao sa tim benzinom .... isto poreklo kao i antifriz ... :mrgreen: ...

Boki, granicu cuva strah a ne granicar ili vojska. Nasa JNA je bila visoko kotirana a sto ju je politika urusila je neko drugo pitanje. Ko je imao crveni SFRJ pasos i sa njime putovao, zna o cemu pricam.
A drug Tito je lepo govorio, vise se treba cuvati i bojati unutrasnjeg neprijatelja nego onog spoljnog. Tako i bi, sami smo sebe izbombardovali i spustili na ove niske grane ...

dejca

Post by dejca »

Ih bre Dare gde ode, ej a moj zastavnik je krao antifriz. Kaze on meni, Dejane evo ti kluc od moj pezo, napuni tu kantu 20l antifrizom i izanji na teretnu kapiju evo ti kluc i od nje i tu sam ja parkirao pezo i ubaci je pozadi.
A da sam je zaduzio pumpu bas i jesam, svaki mesec sam morao raditi popis svake sitnice, zastavnik Djura me samo dva puta proverio i pri drugoj proveri reko vrlo dobro Dejane-sluzimo narodu i ja tad za za 29 novembar dobio 10 dana nagradnog. :)
A kad smo kod pasosa, pun do korica.
Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

to kad je bio sverc komerc :D

Da se zna ko je glavni :D

Image

Dare

Post by Dare »

Ma šala mala. Ne misliš valjda da sam ozboljno mislio ;)

travelman

Post by travelman »

Stop svetla kao nova posle toliko godina. A današnja kola... svake godine farovi na poliranje
Dzabe nekome ergela mecki i slonova kada ima poglede na svet kao kiklop ... :lol: ... Pa jel se ovo zove far ... :mrgreen: ...
I posle se prica kako LADA ima losa svetla i sluzi samo kao kisobran ... :!: ...
A tek da vidite gume ... :lol: ... pa nekome sve 4 na slonu nemaju dubinu sare kao moja jedna na samari ... :!: ...
...
Image
post image online

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

A lampica za rezervu se po default-u nikad ne gasi. Sipa za hiljadarku da odvoji kazaljku od nule :D
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Post Reply