Mali problemčići - hladnjak, pokazivač temperature, opruge
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- josif visarionovic
- Site Admin

Te za 610 nemoj nikako.
Uostalom zadnji amortizeri na samari su jako dugotrajni i tesko crkavaju i posle 250 000 km. Zameni samo opruge.
Sto se tice punjenja, mislim da je to bacanje para.
Ako ces vec kupovati, kupi neke markirane, Gabriel, Monroe, ... Cene su izmedju 1500 i 2000 din po komadu. Te marke nemoj traziti u prodavnicama delova za Ladu, vec kod ovlascenih uvoznika.
Uostalom zadnji amortizeri na samari su jako dugotrajni i tesko crkavaju i posle 250 000 km. Zameni samo opruge.
Sto se tice punjenja, mislim da je to bacanje para.
Ako ces vec kupovati, kupi neke markirane, Gabriel, Monroe, ... Cene su izmedju 1500 i 2000 din po komadu. Te marke nemoj traziti u prodavnicama delova za Ladu, vec kod ovlascenih uvoznika.
- josif visarionovic
- Site Admin

Pozdrav svima, ja sam nov na forumu i kad sam video da postoji ovaj vid druzenja, u najmanju ruku sam se odushevio!
Od skora sam vlasnik Lade Samare i moze se reci da sam zadovoljan.
Imao sam jedan, nazovi problemchic sa sajlom za kvačilo, jer nisam mogao da nadjem original sajlu. Razlikovala se po onom lezistu, koje se prikachi za papuchicu.
Original je u obliku kruga, a ove shto sam ja nalazio su kvadratnog oblika, pa se moraju razbushiti i desilo mi se jednom da se pokida!
E sad da li je to bilo u pitanju, ili neshto drugo, neznam?!
Ako je neko imao slichnih iskustava, neka kaze!
Josh jednom pozdrav svim chlanovima foruma!
Od skora sam vlasnik Lade Samare i moze se reci da sam zadovoljan.
Imao sam jedan, nazovi problemchic sa sajlom za kvačilo, jer nisam mogao da nadjem original sajlu. Razlikovala se po onom lezistu, koje se prikachi za papuchicu.
Original je u obliku kruga, a ove shto sam ja nalazio su kvadratnog oblika, pa se moraju razbushiti i desilo mi se jednom da se pokida!
E sad da li je to bilo u pitanju, ili neshto drugo, neznam?!
Ako je neko imao slichnih iskustava, neka kaze!
Josh jednom pozdrav svim chlanovima foruma!
-
SinisaKrisan
- milicevicv
Da me čuje ili ne, meni je svejedno kao i da li će da mi se smeje ili ne. Ja znam da se kod mene povećala potrošnja goriva od kada sam stavio ovaj zadnji lonac. Pa ako će neko da se smeje, neka se smeje.
Ne znam zašto samo onda prave "performace" izduvne sisteme koji imaju uticaj na bolji protok sagorelih gasova i, navodno, veću snagu automobila. Ne bog-zna-kako veću, ali opet veću. Da ako je veća snaga i ako se jače stisne gas, sigurno da je i veća potrošnja... Mislim, svejedno mi je, meni se povećala potrošnja pa verovali vi ili ne...
Ne znam zašto samo onda prave "performace" izduvne sisteme koji imaju uticaj na bolji protok sagorelih gasova i, navodno, veću snagu automobila. Ne bog-zna-kako veću, ali opet veću. Da ako je veća snaga i ako se jače stisne gas, sigurno da je i veća potrošnja... Mislim, svejedno mi je, meni se povećala potrošnja pa verovali vi ili ne...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]