Pozdrav svim forumašima
-
travelman
Re: Pozdrav svim forumašima
Boki, budi pazljiv ... vodi racuna da Strumpf ne zakevi ...
... jer onda ce onih 20e forumske clanarine biti utrosene na druge aktivnosti ...
Stavi sliku bre 800x600
....ne moze tekst da se cita .....ispada sa ekrana ..... 
Ovo ona sto je mali Buda navatao? ..jel ......ako jeste ta ,rekoh mu da ponudi neku sicu vlasniku pa da je prevuce u avliju kod sebe .....da pravimo cabria od nje

Konacno da se vratim sa puta i da odgovorim. Prvo niko ziv ne kritikuje Skoru sto tera potencijalnog forumasa odavde, drugo o mom problemu sam pisao nasiroko ovde i nisam dobio drugciji odgovor do idi na dijagnostiku. Kada sam pitao za zubcanik od elektronskog podizaca dali neko prodaje receno mi je IMAS NOV U PRODAVNICI a kada sam zvao u prodavnicu nema taj deo prodaje se u kompletu. Ozbiljno receno mislim da je skora u pravu ne isplati se imati ladu i biti na ovom forumu. Da nije ovih prepucavanja izmedju vas nebih ni ja bio ovde
BTW: Izvinjavam se pokretacu ove teme na spamu.
Ma nije spam,meni lepo da čujem neku pametnu,a to je za sad da bežil od Lade i uzmem Zastavu
Iiii Sretna vam Nova svima da ste živi i zdravi!
Iiii Sretna vam Nova svima da ste živi i zdravi!
Dajte ljudi konkretan savet molim vas!!!
Da uzmem staru Ladu 1300? Ili Samaru? Ili je možda Zastava ipak najbolje rešenje?
Može li onako...iskren odgovor?
Da uzmem staru Ladu 1300? Ili Samaru? Ili je možda Zastava ipak najbolje rešenje?
Može li onako...iskren odgovor?
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Evo iskren savet. Imam Nivu i Koral In-a. Za vožnju dobrim putem on je u prednosti. Startan, tih, dobro koči, manje troši... Na Nivi povremeno neka sitnica crkne, doduše vrlo retko, a i prešla je skoro tri puta više. Na njemu -ništa. Cene delova su niske za oba vozila.
Samo napomena da sam oba vozila kupio nova, pa u zavisnosti od konkretnog primerka koji izabereš utisak može da se razlikuje manje ili više.
Recimo moj komšija je kupio registrovanu samaru za 300€ pre jedno 3 godine i služi ga fino. Meni bi kod polovnjaka bio prioritet da je limarija dobra i boja da je fabrička. Mehanika se popravi ali limarija teže.
Samo napomena da sam oba vozila kupio nova, pa u zavisnosti od konkretnog primerka koji izabereš utisak može da se razlikuje manje ili više.
Recimo moj komšija je kupio registrovanu samaru za 300€ pre jedno 3 godine i služi ga fino. Meni bi kod polovnjaka bio prioritet da je limarija dobra i boja da je fabrička. Mehanika se popravi ali limarija teže.
Hvala Dare,ali za nova vozila nemam ja novaca(ne znam da li si čitao moje ranije postove) tako da ne znam baš za Nivu,a pre bih polovnog 101 zbog četvoro vrata) nego jugića.Ne znam za Samaru..možda Riva...?
Riva ili kocka lada ti je dobra ako ces je koristiti za lošije puteve, za prevoz težeg tereta i naravno vožnja je udobnija. Sa dobrim zimskim gumama nećeš imati nikakvih problema sa zadnjom vučom. Jedina prednost stojadina su peta vrata i možda jednostavnije prednje vešanje ali to ima svoju cenu po lošem putu.
Ja bih sad kupio samaru ili karavam ladu 2104, to mi treba zbog posla.
Ja bih sad kupio samaru ili karavam ladu 2104, to mi treba zbog posla.
Iskreno receno sve zavisi od tebe. Ako si rodjen pod sretnom zvezdom i petao ce da ti nosi jaja a ako si baksuz neces se naraditi za popravke. A to nema veze sa markom vozila.
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Ukoliko nisi do sada vozio auto za zadnjom vucom onda Rivu zaobidji. E sad poredjenje Yugo-Samara. Imao sam oba auta istovremeno i zapravo ne mogu da se uporede. Kada bih iz Yuga seo u Samaru osecao sam se kao da sam za volanom nekog automobila vise klase. Sve vozne karakteristike su na strani Samare, uz to je veca pa samim tim i vise prostora za putnike i prtljag. Voznja daleko udobnija, komfornija. Cene rezervnih delova su otprilike iste kako cene tako i kvaliteta. Tako da se ja ne bih puno dvoumio kada za skoro slican novac mogu da vozim bolji auto.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.