DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Da, i EVAP ventil. Da se nađe. Malo je promenio zvuk a i ponekada zna da se upali naročito kada se sjurim negde pa moram naglije da kočim, recimo spuštanje sa Venca pa kad se kasno setim da kod putara čekaju sa radarom. I to ne svaki put.
Hteo sam naručiti i cevi za benzin ali Rus nije hteo da šalje jer se boji da bi ih savili pri transportu
Sa sve dažbinama me je izašlo nekih 4000 dinara (oslobodili me poreza pa sam poštaru platio 300 dinara PDV-a)
Hteo sam naručiti i cevi za benzin ali Rus nije hteo da šalje jer se boji da bi ih savili pri transportu
Sa sve dažbinama me je izašlo nekih 4000 dinara (oslobodili me poreza pa sam poštaru platio 300 dinara PDV-a)
odlicna cena, a sto se tice ostalog proveri creva do ventila absorbera sve produvaj kompresorom isto i iberlauf, zmeni selnice i ocisti klapnu gasa i kuciste ler motorica.ima da rezi kao blesava...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- bruyoni
Sve je tu ok, baš je do njega. Negde u maju jepočeo prvo da se javlja ali sam ga očistio i podmazao ali opet ponekada zna da štucne. Čitajući Ruse neki radni vek im je 60k-70k km, uzevši u obzir da nije skup nije ništa o glavu. A i nije neki ključni deo, samo utiče na ler a ako se zaglavi u otvorenom položaju malo pojača potrošnju i sporije spušta ler (kod mene ponekad slučaj) ako zaglavi u zatvorenom onda potoršnja bude ista ali onda ler zna da padne ispod 800 o/minjeronimo wrote:odlicna cena, a sto se tice ostalog proveri creva do ventila absorbera sve produvaj kompresorom isto i iberlauf, zmeni selnice i ocisti klapnu gasa i kuciste ler motorica.ima da rezi kao blesava...
ma nema tu pravila eto ga kod mene ziv i zdrav na 235 000 i gas u patos...proveri creva neka umeju da budu porozna ili se prelome...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Meni neće ni da odgovore na mail :|bruyoni wrote:poručio sam u petak od ovih mojih podizače a ogledala su nekih 600 dinara ili isto toliko za komplet levi retrovizor.
- bruyoni
Nekada im treba malo da se pokrenu.
Mogli bi da napravimo grupicu 3-4 kad se bude sledeci put kupovalo da svi zajedno uzmemo neke sitnice kome sta treba i podelino dostavu.... Ja imam jednog rusa koji mi je slao sve ovo predhodno ... Ili ako vi imate bekog sve jedno je...
- bruyoni
Prošli pokušaj organizovanja se odugao na tri nedelje i završio se sa: ja čekam ovoga, ja čekam onoga, kmeee ja ne mislim da poštarina treba da košta ovoliko... stoga nemam nameru da organizujem išta. Ako nekome treba nešto može slobodno da mi se javi, brzo će dobiti odgovor koliko to košta sa okvirnom poštarinom dok za carinu i PDV ne mogu da garantujem koliko će biti ali se neka najgora varijanta uvek može predpostaviti.
Moze li neko da mi kaze adresu te prodavnice origin delova za ladu...(ruskih) u Istambulu...unapred zahvalan maha!!!
ili bilo gde ...bugarska...itd...!!!
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ima raznih sajtova, potrazi par postova pre odakle je bruyoni sebi nabavljao delove, ja sam sebi iz Rusije nabavljao a placao sam drugaru tako da nisam imao nikakvih problema
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Sećam se da je neko tražio nekad ovaj deo, pa ako nije kasno... http://www.avtoall.ru/derjatel_vaz_samo ... d4-040507/
Gledam koliko su jeftini delovi u Rusiji, pa ovo nije normalno...
Gledam koliko su jeftini delovi u Rusiji, pa ovo nije normalno...