Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Boki78

Re: Lada Samara 1.3

Post by Boki78 »

Imamo, al njegova umetost je oslikana u tome kako da se zaradi, a ne da se nadje dobar auto za mel pare. Ovo drugo je nepostojece bice :mrgreen:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Pa on mi je vec rekao da hoce da mi da 600 evra, ako je ja otkupim posle za 700 :cry:
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Moze, on je otkupi za 600e, a ti njemu sposle 700 rsd :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Image
screenshot software
...
Imam ja da ti ponudim jednu za te pare ... :oops: ... 1.3 3v 4b, motor prezubcio jer je kais pukao u toku voznje ... :sad: ...
Gume odlicne mada su dve ispustile do kraja i tako stoje zadnja 2 meseca jer auto nije u voznom stanju. U slucaju kupoprodaje, morao bi da se slepa ali ne znam koliko bi to bilo izvodljivo jer je rucna ostala podignuta pa su paknovi zapekli ... :evil: ... jedino resenje je slep sluzba, taj trosak ide na moj teret ali obzirom da su kosevi i sajtne pokazali znake umora postoji opasnost od ostecenja pri utovaru/istovaru. Ovo pricam iz iskustva jer znam da je pocela da se uvija i pucketa iz pravca patosa kada je pauk jednom prilikom pokusao da je podigne.
P.S. Tada sam dobro prosao jer su mi oprostili kaznu posto je utovar bio rizican ... :lol: ...
Cena je fixna i ispod toga je ne dajem jeftinije ... :!: ... Vredi te pare a i taman mi toliko treba da kupim nove patike ... :) ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Nema za 600 al za 800 moz se nadje.

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ada-samara

Boki78

Post by Boki78 »

Yep, ako predjes preko toga da je ugazila 173.000km i da se nalazi u selcetu izmedju topole i race, sto ce reci odrzavana lokal metodama, onda da :)

skora

Post by skora »

travelman wrote: Imam ja da ti ponudim jednu za te pare ... :oops: ... 1.3 3v 4b, motor prezubcio jer je kais pukao u toku voznje ......
Koja ?? :shock: ...tvoja crvena :?

dejca

Post by dejca »

Boki78 wrote:Yep, ako predjes preko toga da je ugazila 173.000km i da se nalazi u selcetu izmedju topole i race, sto ce reci odrzavana lokal metodama, onda da :)
Koliko km. je presla tamo nema da pise, ti li so zvao? Udarena je napred na suvozacevu sranu, ali ovako lepo stoji. Unutra nije losa.

Boki78

Post by Boki78 »

Imas sliku instrument table na kojoj pise :)

travelman

Post by travelman »

Koja ?? :shock: ...tvoja crvena :?
Odakle. bre, meni crvena ... :hit ... Ti od boja izgleda razlikujes samo rozickavu, zutu i zelenu ... one druge ti nisu interesantne ... :roll: ...
ali ovako lepo stoji
I Skora se hvali da njegov ljubimac lepo stoji ... ali ipak ima problema kad treba da ga ubaci u prvu ili drugu ... :lol: ... kaze, nesto mu trokira na malim obrtajima ... :lol: ...

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

travelman wrote: Imam ja da ti ponudim jednu za te pare ... :oops: ... 1.3 3v 4b, motor prezubcio jer je kais pukao u toku voznje ... :sad: ...
Gume odlicne mada su dve ispustile do kraja i tako stoje zadnja 2 meseca jer auto nije u voznom stanju. U slucaju kupoprodaje, morao bi da se slepa ali ne znam koliko bi to bilo izvodljivo jer je rucna ostala podignuta pa su paknovi zapekli ... :evil: ... jedino resenje je slep sluzba, taj trosak ide na moj teret ali obzirom da su kosevi i sajtne pokazali znake umora postoji opasnost od ostecenja pri utovaru/istovaru. Ovo pricam iz iskustva jer znam da je pocela da se uvija i pucketa iz pravca patosa kada je pauk jednom prilikom pokusao da je podigne.
P.S. Tada sam dobro prosao jer su mi oprostili kaznu posto je utovar bio rizican ... :lol: ...
Cena je fixna i ispod toga je ne dajem jeftinije ... :!: ... Vredi te pare a i taman mi toliko treba da kupim nove patike ... :) ...
Hoces da kazes da je tvoja Samara stradala? :? Kucni nesto, nemoj da si tajanstven...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

travelman

Post by travelman »

Nisam tajanstven nego mi nije do kucanja, ne moraju pojedinci da se slade mojom mukom. Eto ga Skora prvi, prati i kibicuje forum iz potaje i samo ceka koga ce sta da strefi a onda uskace sa 200e odkupnine. E pa nece se nagledati tog filma, u toku su pregovori sa Boki.jem78, radije cu njemu da izadjem u susret jer je i on uvek bio fer i korektan prema meni. Davace mi za nju 15e mesecno do kraja godine i to je to ... pa kolko god da to bude, meni je najmanje bitno jer znam da je otisla u prave ruke ...

dejca

Post by dejca »

I ja sam misleo na crvenu onu koju si prodao, ni nakraj pameti mi nije doslo da je u pitanju aktuelna samara. Toloko si je pazio i postovao a eto kako ti je uzvratila.
A i ovo me iznenadilo. Cinilo se da je bas zdrava.
travelman wrote:ali obzirom da su kosevi i sajtne pokazali znake umora postoji opasnost od ostecenja pri utovaru/istovaru. Ovo pricam iz iskustva jer znam da je pocela da se uvija i pucketa iz pravca patosa kada je pauk jednom prilikom pokusao da je podigne.

Boki78

Post by Boki78 »

Travi i ja smo pricali i dosli do zakljucka da ce joj bolje biti kod mene u garazi nego da Strumpf opet ojadi dajpeta za 350e, pa cemo tako i postupiti :)

skora

Post by skora »

dejca wrote: A i ovo me iznenadilo. Cinilo se da je bas zdrava.
Pa ja godinu dana pisem da je trula kao djevdjir ....i njegova i Gagina ....ali niko nece da me slusa
...
Boki78 wrote:Travi i ja smo pricali i dosli do zakljucka da ce joj bolje biti kod mene u garazi
....ma nema nista od ta posla :!:

Locked