Zahvalnica, pohvalnica ....

skora

Re: Zahvalnica, pohvalnica ....

Post by skora »

Ma cekaj da ja tebe nesto pitam ......Sto ti nisi lepo odneo coveku flasu pica ako ti je nesto pomogao ,nego ovde izigravas cvecku i satro se zahvaljujes ???? Sta glumis ?? Lepo ti covek kaze da ides u Politiku da das oglas ......ko ce ovde da procita ??? Dejca ???
Pffff....... :lol:

travelman

Post by travelman »

Bokiiii pomagaj. Stigo zmaj, africka sljiva ne deluje na njega ali zato trodoni rade svoje ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo Samara Srbina Spasava

travelman

Post by travelman »

Ajd palite iz ove teme ... :-x ...
Ova tema je samo za brujka i mene, nas dvojca ovde vodimo intelektualne razgovore a vi svi ostali idite savetujte onog NN forumasa ...

skora

Post by skora »

travelman

Post by travelman »

Na cemu si ... :? ... nisi valjda popio duplu terapiju ... :mrgreen: ...
Kada si se ovo snimao, juce ... :? ... kad te Dejca bude video tako naduvanog ima da bude LLIIILLLLLIIIIIII ... :D :D :D ...

skora

Post by skora »

travelman

Post by travelman »

Tako smo se lepo druzili dok TI nisi dosao. Digli smo forum iz mrtvih a sad opet parastos ... nidje nikog ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

A koj si ti od ovu dvojicu, voles da se selfiras Aa!

travelman

Post by travelman »

Lepo ti covek kaze da ides u Politiku da das oglas ......ko ce ovde da procita ??? Dejca ???
Pffff....... :lol:
Lepo sam ja rekao da nema potrebe za idjenjem u Politiku, citaju ovaj forum skolovani majstori ... :prvi ...

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

travelman wrote:Znaci, po tebi je LKS idealno mesto za impresionizam ... :D :D :D ... jeste da sam nisko pao ali nije mi to krajnji cilj posete ...
Taktika mi nije jaca strana ali sada si bacio dimnu bombu da bi uneo pometnju u neprijateljske redove. Dobar potez ali nije ti uspela namera, vrati se korak unazad i odgovori na pitanja iz predhodnog posta.

U medjuvremenu, evo ti primer i pokazna vezba kako se postupa na svim ostalim forumima ...
Druze, ovo je tema za predstavljanje clanova, kao sto bi bio red, a za problematiku sa masinom imas druge teme, pozzdrav.
Cao zdravo i katanac na temu. Tako Skora zavodi red na svom forumu. I jos mu clanovi placaju 20e za to ... :lol: ...
Nije, ali tebi izgleda jeste jer ne umeš da napišeš nit konkretan odgovor nit konkretno pitanje. Kada smo kod pitanja upitna rečenica se završava upitinikom, izgleda da ti pored taktike ne idu još neke stvari.
U medjuvremenu, evo ti primer i pokazna vezba kako se postupa na svim ostalim forumima ...
Druze, ovo je tema za predstavljanje clanova, kao sto bi bio red, a za problematiku sa masinom imas druge teme, pozzdrav.
Vaaauuu... čovek opomenut za postavljanje teme u pogrešnoj sobi, da se ne družim sa internet komunikacijom od vremena bbs politike možda bih ironično aplaudirao ali ovako ni to. Ali zato, kada si već pokrenuo pitanje, pitam se pitam gde bi trebala da ide samopromotivno ironična tema "Vidite kako se veliki ja javno zahvaljuje!"? U sobu "Pravni kutak" ili neku drugu eh... samo kad bi imali sobu "Pohvale/kritike" Ovako imamo samo laboratorijsku vežbu kako nekome pričati u oči... ali na potiljku.

travelman

Post by travelman »

Opaaaa, poceli smo sa niskim udarcima i vredjanjem .... :shock: ...
Do sada si bio koliko toliko pristojan i kulturan pa sam komunicirao sa tobom i dao ti dao malo medijskog prostora u mojoj temi. Sad tebi cela estrada i javne licnosti zavide na popularnosti koju si stekao druzeci se s mene ... :) ... Ali ... izgleda da na tebe africka sljiva deluje kao sto trodoni deluju na Skoru pa si poceo da vilenis ... :lol: ....

Nego, jel tebe ono bese nerviraju smajliji ... pa da pocnem da ih koristim ... :kez ...

Idemo dalje ... interpunkcijske znake koristim zavisno sa kime komuniciram, ovaj put sam se spustio na tvoj nivo pa ih ne koristim jer nisam siguran da li ih ti razaznajes i kapiras njihovo znacenje. Ali kako god obrnes i okrenes, moji postovi su citaniji od onih u kojima ti ucestvujes. Ako ne verujes, opet pogledaj broj pregleda ove teme i broj pregleda teme ispod ...
Cak je i onaj mucenik pobegao iz svoje teme kada je video kako ga savetujes. Ili mu je sve bilo jasno kada sam mu ja konkretno odgovorio sta da ocekuje i cemu da se nada ... ;) ... Kako je dosao, tako je i otisao ... a nije se ni zahvalio nikome za savete. A ja se tebi zahvaljujem sto si mi sinoc ulepsao vece i danasnje podne ...

Ne znam sta bih ti dalje odgovorio jer na bizgovske postove ne odgovaram. Jedino da pustim Skoru sa lanca pa da sa njim nastavis diskusiju kako nabaviti kapice ventila iz inostranstva ... :P ...

skora

Post by skora »

travelman wrote: Jedino da pustim Skoru sa lanca ...
https://www.youtube.com/watch?v=YXJZhijWxWs :lol:

Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by skora on Mon Feb 15, 2016 2:45 pm, edited 1 time in total.

travelman

Post by travelman »

... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Veliki zmaj se probudio ... :evil: ... Zmaj od Snosaja opet leti ... :evil: ...
Oma se spakuj i dodji na kupanje i kocu tamanicu ... a brujka stavljamo na listu cekanja do veceras kada cemo nastaviti diskusiju ciji je veci i bolji ... :lol: ...

Post Reply