Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Samo da vidite koliko ne realnih oglasa ima. Ja pratim malo 110 ke i ova iz inđije mi zapala za oko, a danas sam video i ovu drugu pa se pocepao od smeha.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ada-110-16
i biser
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... egisrovana
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ada-110-16
i biser
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... egisrovana
-
travelman
Onu drugu je glupo komentarisati a prva izgleda pristojno. Vidi se da je skoro oprana ali mi jedna stvar nikada nije bila jasna. Kako neko moze da postavi slike i oglasi prodaju auta a da su mu patosnice pune blata. To je slucaj i sa ovom prvom, kada je vozaceva patosnica ovako blatnjava posle pranja i pripreme za prodaju, onda mogu da zamislim kako li je tek auto izgledao u toku eksploatacije.
A to da je veliki servis uradjen na 77000 a on je prodaje sa 78000 mi jos nebuloznije zvuci ... po meni, najgluplji moguci navodi koji se stave u oglasu za prodaju ...
Naravno, sve ovo se odnosi generalno na oglase ....
A to da je veliki servis uradjen na 77000 a on je prodaje sa 78000 mi jos nebuloznije zvuci ... po meni, najgluplji moguci navodi koji se stave u oglasu za prodaju ...
Naravno, sve ovo se odnosi generalno na oglase ....
Ova iz Indjije izgleda OK,i cena kad bi se malo spustila bila bi OK.
A dali bi neko verovao da je uradjen servis, to skoro svi pisu. Jos u oglase stalno pisu, odlican automobil ili prodajem ga zbog puta u inostranstvo.
Dobra je ovo 110-ka iz Indjije, samo ja sam vise za 112, upotrebljivije je takvo vozilo.
Dobra je ovo 110-ka iz Indjije, samo ja sam vise za 112, upotrebljivije je takvo vozilo.
Samo Samara Srbina Spasava
Pa veliki servis sam i ja rsdio na 80 hiljada jer je pukao zupčasti, verovatno i on.
Zvao sam prodavca i ni malo mi nije ubedljiv,auto je kod njega 2 god i 2. vlasnik je,kaze da je uradjen veliki servis i da nema nikakav dokaz o tome samo stare delove koji mu stoje u gepeku,kaze da je menjao i kocnice komplet,i da ima OK zimske gume,ulje je takodje zamenio sipao neko 15w40 gas,atest mu vazi do 2020god,a registracija do 2.17.Kaze da je je plin kostao sa ugradnjom 530evra prosle godine,a registracija 20 000din.Zadnja cena je 1200evra.
-
Boki78
Ima tu neka muka, nema trika da je neko ulozio 530e da bi posle ceo takav auto dao za 1200 bez da ima dobar razlog ...
Kaze da auto prodaje iz nekih njegovih privatnih porodicnih razloga,sad dal auto ima problem ili gazda djavo ce ga znati.
-
Boki78
Strumpf je prodao mali milion automobila iz porodicnih razloga. Ljudi se prosto prze na te gori kuca price 
Zato mi je sve to i sumljivo+sto sipa 15w40 ulje jer u taj motor ide sintetika ili polu sintetika,mineralno nikako u 16v motor osim ako nema povecu potrosnju ulja i ako nije presao veliku kilometrazu.Auto mi se svidja i ako bi spustio jos malo cenu dogovorili bi se,ali me koci opet sve gore sto smo rekli.
-
travelman
A sta je na toj ladi toliko posebno pa da vam je privukla paznju kao best baj prilika. Cak nije ni oprana a kao mojne odrzavana u full.u. O patosnici punoj blata ne vredi ni diskutovati.
Auto se kupuje kada motorni prostor na slici izgleda kao kod Daretovog Yuga ...
....
Jer kada ispod haube izgleda tako pedantno, onda stavite prst na celo pa razmislite kako tek izgleda u kabini.
Nemojte da vas ja ucim i savetujem kako kupiti 11x, ima ovde strucan i skolovan kadar za tu tematiku. Jedino pametno sto ja mogu reci, to je da vam zvezda vodilja pri kupovini budu slike I izgled Daretovog Yuga ...
... naravno, i moje Samare ...
....
Auto se kupuje kada motorni prostor na slici izgleda kao kod Daretovog Yuga ...
Jer kada ispod haube izgleda tako pedantno, onda stavite prst na celo pa razmislite kako tek izgleda u kabini.
Nemojte da vas ja ucim i savetujem kako kupiti 11x, ima ovde strucan i skolovan kadar za tu tematiku. Jedino pametno sto ja mogu reci, to je da vam zvezda vodilja pri kupovini budu slike I izgled Daretovog Yuga ...
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Daj neku ponudu, pa da ćaskamotravelman wrote: Auto se kupuje kada motorni prostor na slici izgleda kao kod Daretovog Yuga .......

-
travelman
...
...
Kad je takav primerak u pitanju, nema cenkanja. Tvoja je zadnja i imas adute u ruci da cenom ucenjujes svakoga koje zainteresovan za kupovinu. Moja samara se u oglasu nudila za 800e i ja sam bio spreman da toliko i dam za nju a sve ono sto sam uspeo da spustim je moj cist dobitak.
Tvog Yuga ce kupiti neko ko voli taj model i 100/200/300e sto ce ga skuplje platiti od ostalih u oglasu mu nije nikakav trosak.
Nemam predstavu o ceni, iz nekih ranijih prica cu reci okvirno da je to raspon od 800/1000e. Ali ako natrci neki ljubitelj.
Samo da se Strumpf konektuje, mozemo da ga zezamo i usi mu zavrcemo ali sto se tice trzisnih cena tu pogadja procenu u promil. Da ga nisam licno gledao i slusao u akciji, ne bih ni verovao da mi je tako nesto neko i pricao ...
Kad je takav primerak u pitanju, nema cenkanja. Tvoja je zadnja i imas adute u ruci da cenom ucenjujes svakoga koje zainteresovan za kupovinu. Moja samara se u oglasu nudila za 800e i ja sam bio spreman da toliko i dam za nju a sve ono sto sam uspeo da spustim je moj cist dobitak.
Tvog Yuga ce kupiti neko ko voli taj model i 100/200/300e sto ce ga skuplje platiti od ostalih u oglasu mu nije nikakav trosak.
Nemam predstavu o ceni, iz nekih ranijih prica cu reci okvirno da je to raspon od 800/1000e. Ali ako natrci neki ljubitelj.
Samo da se Strumpf konektuje, mozemo da ga zezamo i usi mu zavrcemo ali sto se tice trzisnih cena tu pogadja procenu u promil. Da ga nisam licno gledao i slusao u akciji, ne bih ni verovao da mi je tako nesto neko i pricao ...