Bio bi red da malo updateujem temu. Razlog zasto se slabo pise je taj sto je Lajka poslednjih 6 meseci boravila u selu u garazi jer je cale tokom leta tamo pa je prisvojio kod sebe. Danas sam je se konacno i ja dokopao, nazalost samo na kratko jer se sutra vraca u selo. Ali i to malo je bilo dovoljno da mi se popravi raspolozenje i izmami osmeh na licu.
Naravno, pravac u perionicu.
A onda provera pritiska u gumama i par fotografija.
Kao sto vidite, branik koji je bio ogreban zimus od strane nepoznate osobe je sredjen, a sredjena su i zadnja leva vrata koja koja su u medjuvremenu prezivela manju havariju (grebanje odnosno cesanje) od strane gastarbajtera kome se zurilo na semaforu i koji je, naravno platio stetu duplo vecu od realne cene popravke. To nije toliko bitno jer ja nisam kupio ova kola da bi zaradjivao na njima ali eto, jbg, Negotin (tamo se caletu desio ovaj peh) je pun ovakvih koji kupuju dozvole jer ljudi imaju para pa trenutak nepaznje i nepoznavanje saobracajnih propisa (ili jednostavno bahatost) dovode do ovakvih stvari.
Nazalost, trenutno ima jednu ogrebotinu nastalu od kapije ili garaznih vrata, na vozacevim vratima otprilike ispod retrovizora ali nista nije opasno tako da ce poliranje najverovatnije resiti stvar. Na slikama se mozda i vidi.
Nabavljene nove BRISK svecice koje cekaju ugradnju i to bi otprilike bilo to. Do mog narednog susreta sa Ladom...