Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Milovanovic
- Automobil: Lada 2107, Alfa 156
Re: Tenak
ide on i bez kocnica 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Moze da se vozi al ne moze da se zaustavi 
-
travelman
Pa kad moze da se vozi, daj neku sliku glisiranja uz Drinu ...sledeći vikend prelazim Drinu posle skoro tri god sa njim
Onakvu situaciju sa bregastom sam i ja imao na jednom golfu. Menjao sam dihtung poklopca i reko ajd da vidimo u kakvom su stanju oni polumeseci, ili kako se vec zovu, sto drze bregastu. Odvijemo prvi do semeringa kad ono ....
Odma sam ispustio ulje i procedio kroz sito nadajuci se da cu naci nesto u njemu ali dzabe, sve je bilo idealno. Inace, ulje je bilo prvoklasno tako da ne znam koliku je ulogu ono igralo u svemu ovome.
Novo ulje i filter se podrazumevaju, taj je motor posle intervencije presao jos min 50000 bez ikakvih problema a pri 1. sledecem servisu je prekontrolisana i bregasta koja je bila kao nova.
Sta je bio uzrok, ko zna. Moze samo da se nagadja ali je ocigledno da je magistralom dosao neki zajeb.
- aleko-2141
Nema slika :p
Ko zna sta je proletelo i napravilo ovo a i ko zna kada, kada budem otvorio motor znace se, bregasta je presla preko 150 000km a radilica 50 000, ako bude i radilica ovakva onda je skoro.
Ko zna sta je proletelo i napravilo ovo a i ko zna kada, kada budem otvorio motor znace se, bregasta je presla preko 150 000km a radilica 50 000, ako bude i radilica ovakva onda je skoro.
- aleko-2141
- aleko-2141
Brusilica, do golog lima, presto konvertor, u ehomu uzmes prajmer pa preko njega beli bodi i zalijes farbom, to ce sve da ostane a ostalo ce da istruli 
- aleko-2141
Ja sam uzeo u ehom prajmer, ne znam cije je proizvodnje, 2k epoxy prajmer, belu zaštitu ona sto moze da se farba kao guma je, uzmes isto u ehomu, farbu uzmes neku tamo akrilnu posto ove obične pustaju vodu, pa sto se cene tice sve se vrti oko crvene i mozes sve cetkom
- aleko-2141
- aleko-2141
Paa ne znam sta da ti kazem, drzao sam dva poliuretana u rukama, Djapetove one zute za ladu i ove sad, uporedicu sutra sa bicnim gumama, one zute sto sam gledao ko da su tvrdji, ima i zutih da se poruci al ovo mi bilo lakse, mogu da ti dam ovaj sajt pa pogledaj, imaju i cene, moje je izaslo 5500rub, nisma morao uzeti za amortizere i jos neke dve gume al reko nek se nadje, doneo mi Rus juce na ruke delove.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Uf mnogo para, da isprobam naručio sam dva poliuretanska za donje rame ni 150 rublji nije bio komad. Naručio čisto da vidim kakvi su.
Ako im na sajtu ne piše tvrdoća sajt mi ne vredi mi ništa.
Ako im na sajtu ne piše tvrdoća sajt mi ne vredi mi ništa.
- aleko-2141
Ne znam sta pise, ja sam samo rekao hocu to i dobio sam, ne valja ni kad je mnogo tvrdo, onda dodje do onih sitnih vibracija