E bas ste me bukvalno shvatili Malom hiperbolom sam hteo iskazati da Ladin motor posle 200000 km uopste nije u lose stanju kako bi mnogi rekli.Do skora sam imao Audi sa 2,0 5V motorom koji po fabrickim pokazateljima na 1000 km trosi 2-3 deci ulja,lada definitivno trosi manje a imali su i slicnu kilometrazu.
Ulje za sva vozila uzimam u RV Trade
Inace sutra punimo 205000
Iskreno nisam ni zagledao koseve.Auto sam znao od pre cak ga i vozio sa vremena na vreme,odrzavan u Lada Butiku sa Ceneja a i kad nesto dobijas za dug (koji inace nikad nebi ni naplatio) onda i ne zagledas.Sredicemo ih pa idemo dalje u pohode.
Sadasnju Samaru sam kupio u Somboru i pri povratku za Bg sam prosao pored njih ... i naravno, stao da ih pitam za misljenje kako im se cini.
Pravim se malo nevest po pitanju kola i odrzavanja ... a oni mi onako izmedju redova rekose da je zajeb i nista posebno. Kao, videcu kada pocnem da je vozim i kad pocne da se kvari.
Malo sam bio iznenadjen komentarom ali nema veze. Do dana danasnjeg je vozim bez ikakvog kvara ...
Za varenje koseva uzeli mi 9000 din.Na izgled nije lepo ali je odradjeno sa limom od 2,5 mm i trebalo bi da traje.Zanimljivo je da nigde drugde nema rdje.Sutra ce gledati da postavim slike radova.Dogurala na 210000 km.Za 10000 km je dosuto manje od 1.5l ulja