Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
http://www.x5online.ru/
evo ga sajt, razliku javljam za vikend.
evo ga sajt, razliku javljam za vikend.
-
Boki78
Ohoj, alekooo... Koliko treba epoksi prajmeru da sasusi. Imam nameru da bacim bar dva sloja istog, pa preko njega akril... Onaj gumeni bodi ne moze na cetku, isao danas i odjebali me
Gledao i Body 910 i kod njega pise da je samo za pistolj ...
Koliko je pametno da se zanimam za Body 940 i dihtovanje kedera soferke?
Uglavnom od vikenda krecu radovi, pa polako
U ovom talasu cu imati zadovoljstvo da prosusim enterijer, istrebim novu rdju, prevezem i lepo izlemim audio instalaciju, zamenim crevo za prskalice do zadnje soferke, kao i da sredim instalaciju preko, potom i da se sigram sa ventilcicima, imam dva u rezervi i dva na autu pa cu videti sta radi, onda ide mali servis, pa pojacanje mase, novi vod sa minusa na masu motora sa malko debljom i dodatno uzemljenje farova i prednjih zmigavaca, zamena lezaja na stubu volana sa sve gumenom caurom ...
Posle idemo na tour the Schumandija
Koliko je pametno da se zanimam za Body 940 i dihtovanje kedera soferke?
Uglavnom od vikenda krecu radovi, pa polako
U ovom talasu cu imati zadovoljstvo da prosusim enterijer, istrebim novu rdju, prevezem i lepo izlemim audio instalaciju, zamenim crevo za prskalice do zadnje soferke, kao i da sredim instalaciju preko, potom i da se sigram sa ventilcicima, imam dva u rezervi i dva na autu pa cu videti sta radi, onda ide mali servis, pa pojacanje mase, novi vod sa minusa na masu motora sa malko debljom i dodatno uzemljenje farova i prednjih zmigavaca, zamena lezaja na stubu volana sa sve gumenom caurom ...
Posle idemo na tour the Schumandija
- aleko-2141
Pa prajmer bude suv brzo na dodir, tebi ne treba mnogo tako da mozes uzeti u spreju i uzmi u ehomu, ja uzeo Body sad nesto bzv ofarbao ono se sve skida.
- aleko-2141
Za Bryonia, uporedio sam moje poliuretane, ovi moji su meksi i od fabrickih al vidicemo izdržljivost, Djape ima cak tri vrste i svi su dosta tvrdi,
- aleko-2141
Pre neki dan mi crkne alternator, prvi put mi se desilo da crkne regler i da nece da puni, sve ove godine kad god crkne regler on prepunjava a onaj sto sam kupio kao bolji sastavio pola godine i lepo se vratim na dobre stare pločice, sad radi sve kako treba.
- aleko-2141
Uradio sam prednji trap sa poliuretanskim gumicama, razlika je velika, oseti se na volanu velika razlika, kad se koci i krece ide pravo a ne svaki tocak za sebe 
- aleko-2141
Evo i ja malo da se javim, auto ide ne gasi se, trebam da uradim servis plina posto trosi mnogoo, preko 30 000Km nisam menjao filter,
E sad ovako, razmišljam se o servo volanu al posto nemam mesta gde da okacim pumpu, Rusi mi daju drugo rešenje a to je el pojačivač od kaline i ne znam vec kojih lada, na kom principu radi to cudo, treba li neki komp ili sta vec?
E sad ovako, razmišljam se o servo volanu al posto nemam mesta gde da okacim pumpu, Rusi mi daju drugo rešenje a to je el pojačivač od kaline i ne znam vec kojih lada, na kom principu radi to cudo, treba li neki komp ili sta vec?
- aleko-2141
Ma nesto jeste na struju, letva je ili kako god ko hoce da ga zove na struju
- aleko-2141
E bas to, servo je bolji al muka ga namestiti, kako sam razumeo treba skinuti pumpu, razvodnik i svašta nesto izmeniti, rekli mi da najbolje pogledam nivu da karburatorom koja ima servo da bi mi bilo jasnije, one sa ubrizgavanjem imaju drugacije valjda kacenje, a za ovo el cudo moram da skidam skroz tablu i malo izmene oko nosaca i jaci altelnator da bi to moglo da radi kako treba.
- aleko-2141
Ma ovo sto si ti okacio, ima i jedan deo kako se montira, vise sam za pravi servo i to cu probam da uglavim
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Nema pravi krivi i ovo ti je isto servo koliko i hidraulika. Ko što Dare reče lakše će ti biti da juriš neki od nekog Fiata jer ih oni dosta dugo primenjuju pa ima i delova jer će najbezbolnije biti da na svoju letvu nakalemiš deo letve od Fiata koji ulazi u servo i onda ako hoćeš da zadržiš alekov volan nakalemiš deo stuba do glave mada mislim da će se morati stavljati kompletan volan i deo oko volana od Fiata zbog zaključavanja i ostalih elektrika.