Kablovi za svecice
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: Kablovi za svecice
E to nemamo 
Pozdrav.Evo danas sam sredio auto.Kupio sam za 1000 rsd kablove zameno i odno kod majstora da mi nasteluje plin.Sad radi dobro.I pali dobro.Bilo je i za 700 rs manje kvalitetni.Kazu da to uzimaju koji voze na benzin.Ja bi najradije uzeo te ruske original ali trenutno nisam pri parama kad budem bio videcu da uzmem taj set.Inace prodavnica u mom mestu nema taj set nit je ikad imala.Da je imala uzeo bi posto daju na odlozeno placanje cekovima.
Cisto da prenesem licno iskustvo sa FLASH kablovima. Ukratko, nemojte ih nikad uzeti. Zamenio originalne kablove sa moje 110 1.5 8V, jer je auto imao malo losiji rad. Kada su stavljeni novi FLASH kablovi, auto je poceo da ima probleme sa paljenjem, u vecini slucajeva nije hteo da pali bez gasa, a cim bi vlaznost vazduha bila veca, u radu na plin auto je trokirao i stucao sve dok ne dostigne radnu temperaturu od 90 stepeni. Predpostavljam da mu je to bilo potrebno da izbaci vlagu, jer ne vidim drugi razlog. Vratio sam stare kablove i auto sad radi normalno. Molim za neku preporuku neki pristojan odnos kvaliteta i cene.
ceska tesla(mozda i brisk), ruski "slon",ngk (moraju na komad), bosch(teze se nalazi set) i naravno vaz interservis..ima jos ali ovo se moze naci na nasem trzistu.cena od 20e do 60 e za ceo set...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja imam ove i dobri su. Preporučujem ih svima koji mogu da sačekaju 10-15 dana dok ne stignu iz Rusije.
ps.: Posle sam dobio info da su se pojavili u nekoj radnji u Novom Sadu.

Pakovanje:

ps.: Posle sam dobio info da su se pojavili u nekoj radnji u Novom Sadu.

Pakovanje:

Hvala na odgovoru, videcu sta mogu da nadjem u Pozarevcu, ili da narucim online.