Pozdrav svima, imam problem sa kocnicama.
Ugradio sam novi servo kocioni, izgleda se zeznuo, jer je stari bio ispravan. Ode 4000..
Remontovao sam napred diskove sredio to sve lepo, pozadi ugradio nove cilindre.
E da prvo sam glavni kocioni zamenio.
Napred sam dobio malo kocnicu mada nameravam jos da ispustim napred vazduh.
E sad ne mogu nikako da dobijem kocnicu pozadi, sve sam zivo probao. Rucna radi lepo. Nigde ne curi ulje...hvata me jeza da nije opet servo...
Ispustanj vazduha ne pomaze, izadje nesto ulja na zadnjim sisicama ali dosta slab pritisak posle drukanja. Da nisam sjebo opet glavni kocioni?
Cemu sluzi ovo, da nije tu neki problem
https://www.youtube.com/watch?v=J_QUB3PXVbo
Zao mi sad posle ovoliko uradi sam da idem kod mehanicara,a i finansijski sam istanjio
Mota mi se po glavi..kad sam juce ugradio zadnji desni cilindar, probam par puta da stisnem kocnicu, ali nisam vratio metalnu kapu, cisto da vidim da li ce cilindar krenuti..kad ono probilo ulje na cilindru, gde je guma(one dve gume) tjs klip iz cilindra pomerio gumi napred, i tu je valjda siknulo ulje. Palo mi je napamet da ne sme da se pritiska kocnica dok se ne vrati kapa na zadnjem tocku. I onda nije bilo nikakvog sikljanja ulja, sve normalno samo na sisici ide ulje kad se odvije. Medjutim, ne hvata uopste kocnica pozadi nakon drukanja.
Sad sledi..da ne ulazi vazduh na klipu zadnjeg cilindra?Pade mi na pamet..al opet curilo bi ulje tu..al ne curi od kad sam vratio kapu,tjs suvo je sve.
Sve u svemu, muke zive, al sam se zainatio da vratim lajku u zivot