NOVA LADA NIVA
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
Re: NOVA LADA NIVA
bem joj misa lepa je ova nova ,lepo joj stoje i ovi branici ,lepse izgleda, ususkanije ,toplije ,modernije a opet za kozije staze 
po meni fale samo dve maglenke da se bupnu u branik okrugle
, ili jos bolje da se ta plastika zavrljaci i da se stavi celicni prednji i zadnji sa nosacem za vitlo kao sto ima kod rusa da se uzmu gotovi kompleti. sta li bi rekli ovi nasi da dodjemo i da trazimo dve, bez branika komplet? 
http://f-design.ru/products/silovoj-per ... od-lebedku
http://f-design.ru/products/silovoj-per ... od-lebedku
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Pa čudno bi nas gledali. Svaki put mi se to desilo kad sam tražio neki "neobavezni" deo. Ovaj čelični bamper je divan. Gledao sam nekad davno kako ga rus sam pravi. Prvo napravi od kartona model, a onda sve rasklopi i precrta kartonske panele na čelik. Iseče, izvari i to je to. Cenim da je to i za naše tržište jedina izvodljiva opcija 
Ovi branici su ozbiljna stvar ,gledao sam ih odavno ,bas dobro izgledaju .Ali kao sto dare kaze kod nas postoji samo mogucnost da se to precrta i neki cika sto voli da se igra metalom da to sve izvari
- Dare
Taj što sam ga gledao je skrojio branik pomoću kartona, makaza i lepljive trake. Kad je dobio željeni dizajn, sve to bacio na metal, izvario, obrusio varove i to je to. Ne mogu sad da neđem klip ali suština je jako prosta. Samo treba dobre volje.
Ja imam rodjaka koji je perfekcionista sto se tice celika i varenja .Moze da napravi sto zamislis .Ali on meni toliko posla radi oko kuce i u firmi ali bas mnogo i jednostavno mi glupo da ga pitam da mi odradi branike .On je tip ono pa sta ce ti ,imas orig branik .To bi mogao da mi odradi jedino bas ,bas kad je totalno zaludan ali znajuci ga to se skoro nece desiti ,taj covek spava sa maskom za varenje .
- Dare
Upravo gledam vesti i predsednik republike je napravio opasnu reklamu za Nivu. Predložio je policiji i vatrogascima da po jednom Nivom izađu i lansiraju protivgradne rakete.
Više puta je ponovio 
to je jos od prosle godine vest, rekli su da su izgleda previse nezni za nivu i ne mogu to da podnesu...
moraju mitsubishijem da se voze. onda mu mi dodjemo nesto kao surovi... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Ovo i moja ima ali je 2005 god .Jbt kad pre,jel tvoja ,jbt mlada a vec rdja .Znamo svi da im je limarija i brza pojava rdje boljka .Ali ovo za samo 2 god
Ja moju svake god posle zime smirglem i zatackam i milina ali opet kazem mene manje boli jer je i matorija.
Ja moju svake god posle zime smirglem i zatackam i milina ali opet kazem mene manje boli jer je i matorija.
- Dare
Moja je 2002. i verovao ili ne - nema ovo.
Ovu sam našao na Drive2 i nije jedina sa takvim problemima. Ima čak i jedna Urban sa metalik bojom kojoj se izlio benzin iz rezervoara i "oprao" farbu.
Pisao sam sto puta, ovo je najjači razlog koji me odbija od kupovine nove ponovo. Da je pocinkovana, nebih ni trepnuo
Ovako, kakav sam sitničar, nebih mogao da živim s tim da mi nov auto zarđa posle dve godine.
Kažem ja Jeronimu da one tetke u fabrici ne umeju da farbaju i da fušare opasno, a on mi kaže da će da me tabaju ako me čuju
Ovu sam našao na Drive2 i nije jedina sa takvim problemima. Ima čak i jedna Urban sa metalik bojom kojoj se izlio benzin iz rezervoara i "oprao" farbu.
Pisao sam sto puta, ovo je najjači razlog koji me odbija od kupovine nove ponovo. Da je pocinkovana, nebih ni trepnuo
Kažem ja Jeronimu da one tetke u fabrici ne umeju da farbaju i da fušare opasno, a on mi kaže da će da me tabaju ako me čuju
-
Boki78
Vise mi lici da nije do farbe nego do loseg lima ili procesa spajanja limova. Na svim tim slikama rdja izbija iz spojeva ...
- Dare
Pa naravno, kad lim nije pocinkovan, a farba ne može da prodre između ovako preklopljenih limova. Da su bar namazali onaj hermetik kao na vratima. Ovako je sigurno go lim ispod.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ako se dosta njih javi morace da rešavaju