Dobar dan, svaki dan :)
Dobar dan, svaki dan :)
Dobar dan, zovem se Andrej, i iako vozim Jeep, veliki sam ljubitelj Lade ( pogotovo Nive ).

Re: Dobar dan, svaki dan :)
Pozdrav ,pozdrav

- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Pokušavam, pokušavam.... 
Hvala svima na dobrodošlici!
Hvala svima na dobrodošlici!
Last edited by Andrej on Tue Oct 18, 2016 6:40 pm, edited 1 time in total.
Ovo je još sa placa, 2.5crd, manuelac, 2004g. Za to doba standardan reduktor oznake 231J sa 2HI, 4HI,N,4LO.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Simpatičan auto. Ali sa tom kubikažom morao bi da bude teretnjak da bi se isplatilo imati ga 
Pare nisu problem, para nema.
500e rega.
Simatičan je, u voznji kao Iveko kamionče, malo je bučan, ali zato ima dovoljno Nm, mislim da je oko 340Nm, može da izvuče. I to je ono što me je prelomilo za njega.
Servisirao sam sve, veliki servis, nov plivajući i set kvačila, sva ulja nova. Malo je problem za delove ali opet, nađe se sve. U principu Niva je mnogo lakša za održavanje a verovatno da nije mnogo daleko od njega po offroad sposobnostima. A opet, ovo mi je bila želja, ipak su to velike igračke za nas dečake.
500e rega.
Simatičan je, u voznji kao Iveko kamionče, malo je bučan, ali zato ima dovoljno Nm, mislim da je oko 340Nm, može da izvuče. I to je ono što me je prelomilo za njega.
Servisirao sam sve, veliki servis, nov plivajući i set kvačila, sva ulja nova. Malo je problem za delove ali opet, nađe se sve. U principu Niva je mnogo lakša za održavanje a verovatno da nije mnogo daleko od njega po offroad sposobnostima. A opet, ovo mi je bila želja, ipak su to velike igračke za nas dečake.