Kako kupiti Puha?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Kampagnola je odlican dzip i ima odlicne terenske karakteristike. Imao je moj cale jednu u jedinici i vozao me je kao klinca.Ajd' da pitam Vas matorce.
Valjaju li ove Campagnole
Sto se tice Pinzgauera mozda cu ga kupiti. Imam ponudu za 3 000 evra sredjen. razmisljam da prodam juga pa da kupim njega.
Ajde bas da vidim da mi neko tada vozi na braniku
Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.Vojska ide ubrzano u reforme, pa posle kasarni na red ce doci i vozila...
Mada verujem da generali i pukovnici (il sta vec ima od cinova, ja sam ionako bio u civilnu) kaparisu to pred prodaju, pa kao na vezu... Dakle, kao i sve u Srbiji: prvo nadji VEZU, onda...
Da si bio u vojsci znao bi kakve su plate vojnim licima, znao bi kakva vozila i koliko stara vozi jedan general. Onda bi znao da taj isti general ili pukovnik nema para ni da popravi svoj stari auto a kamoli da kupi novog jugica na kredit. Takve osobe jos manje para imaju da kupuju dotrajale puhove koji im netrebaju a nemaju ni da ga napoje.
- letnjikovac
Jedan tvoj, od komsije dva, navatas kineza, jos dva... Hm, nije to toliko lose
Onda otvoris strip - bar po uzoru na americke i mlatis pare. Kada bi dostigao taj status da mi kuci donose dzakove sa parama... Pa onda pocnes da otvaras barove po Moskvi, Rimu, Berlinu... Pare, pare, pare! Vozio bih se u produzenom Hummeru, narucio Ladu 2102 sa alcantara kozom i mahagoni drvetom, navigacijom, ESP, ABS, terao bih da mi natrpaju sve danas poznato od opreme, hm, Lada 2102 na platformi BMW ///M5 Touring.
U vojsci imas sve i svasta i ne mislim na neke koji su posteno otisli u penziju nego na one postenjacine koji neznaju koliko kvadrata imaju. A kakva vozila voze? Pa pogledaj ispred komande niske (valjda III armije) one mercedese sa Kosova pa ce ti se sve samo kastyi...pipistrel wrote: Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.
Da si bio u vojsci znao bi kakve su plate vojnim licima, znao bi kakva vozila i koliko stara vozi jedan general. Onda bi znao da taj isti general ili pukovnik nema para ni da popravi svoj stari auto a kamoli da kupi novog jugica na kredit. Takve osobe jos manje para imaju da kupuju dotrajale puhove koji im netrebaju a nemaju ni da ga napoje.
Ok, ipak zamolio bih te jednu stvar a to je da vise ne pricas o vojsci jer zaista nema smisla da ih sve stavljas u isti kos. S obzirom da me je ta vojska hranila, skolovala jer mi je otac oficir u penziji a kad cujem da ljudi ovako komentarisu, i jos znajuci moga oca i dosta njegovih kolega a nasih porodicnih prijatelja, smuci mi se od ovakvih prica. Ocigledno imamo razlicita misljenja i zato te molim da ne komentarises vise ovako. Izvini ali molim te nemoj!Kobac SPO wrote:U vojsci imas sve i svasta i ne mislim na neke koji su posteno otisli u penziju nego na one postenjacine koji neznaju koliko kvadrata imaju. A kakva vozila voze? Pa pogledaj ispred komande niske (valjda III armije) one mercedese sa Kosova pa ce ti se sve samo kastyi...pipistrel wrote: Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.
Da si bio u vojsci znao bi kakve su plate vojnim licima, znao bi kakva vozila i koliko stara vozi jedan general. Onda bi znao da taj isti general ili pukovnik nema para ni da popravi svoj stari auto a kamoli da kupi novog jugica na kredit. Takve osobe jos manje para imaju da kupuju dotrajale puhove koji im netrebaju a nemaju ni da ga napoje.A i licno sam video kakve su ovde kod mene svojevremeno automobile dovukli sa Kosova do 1999.
И мене вређају овакве приче јер је и мени ћале официр!drakal wrote:Ok, ipak zamolio bih te jednu stvar a to je da vise ne pricas o vojsci jer zaista nema smisla da ih sve stavljas u isti kos. S obzirom da me je ta vojska hranila, skolovala jer mi je otac oficir u penziji a kad cujem da ljudi ovako komentarisu, i jos znajuci moga oca i dosta njegovih kolega a nasih porodicnih prijatelja, smuci mi se od ovakvih prica. Ocigledno imamo razlicita misljenja i zato te molim da ne komentarises vise ovako. Izvini ali molim te nemoj!Kobac SPO wrote:U vojsci imas sve i svasta i ne mislim na neke koji su posteno otisli u penziju nego na one postenjacine koji neznaju koliko kvadrata imaju. A kakva vozila voze? Pa pogledaj ispred komande niske (valjda III armije) one mercedese sa Kosova pa ce ti se sve samo kastyi...pipistrel wrote: Posto sam kazes da nisi bio u vojsci onda nemoj da lupas gluposti.
Da si bio u vojsci znao bi kakve su plate vojnim licima, znao bi kakva vozila i koliko stara vozi jedan general. Onda bi znao da taj isti general ili pukovnik nema para ni da popravi svoj stari auto a kamoli da kupi novog jugica na kredit. Takve osobe jos manje para imaju da kupuju dotrajale puhove koji im netrebaju a nemaju ni da ga napoje.A i licno sam video kakve su ovde kod mene svojevremeno automobile dovukli sa Kosova do 1999.
I mene vredjaju ovakve price jer je i meni cale oficir!