Posto mi je iskompleksiranofrustrirani, nazovi, kolega obrisao post a nema mooda da se javi i javno obrazlozi zbog cega je to uradio, porucujem mu da to vise ne radi

....
Sad pisem u svojoj temi ... a njemu porucujem da znam ko je

....
Nisam palio lajku od petka uvece, reko ajd da je testiram danas pa sta bude nek bude. Pipnem kljuc, ma nije bilo ni na pola kljuca vec na 2/3 a ono mocni V6 ispod haube zabrunda

...
Radio pod sauhom 15ak sekindi i ugasi se. Probam opet, ma jok ... vergla u prazno. Samo tad nije bilo

vec

.... Imao sam nesto drugo u planu kako da ubijemdan ali za lajku posle svih onih zadovoljstava koje mi je pruzila, uvek imam vremena

....
Ebo auto kome treba dijagnostika da bi utvrdio kvar. Uze Travi kljuc 10, kljesta i jedan zvezdasti srafciger i udri milju po fitilju

...
Za neverne tome koje sumnjaju u to da moja lajka prede ko ebena zecica + da jezdi drumom ko mali zmaj, sad imaju priliku da vide kako izgleda karb star 30 godina koji je zasluzan za sve to

...
upload pics
...
Prvo sam izvadio sito iz karba, cisto je i nema trunke taloga niti kapljice vode sto bi prouzorkovalo lose gorivo. Kolegi brisacu postova porucujem da se to zove sistem eliminacije ... ako mu nesto nije jasno a voleo bi da zna onda neka mi se licno i obrati a ne ko vagina da mi brise poucne postove iz kojih braca ladasi mogu sto sta pametno da nauce

...
upload imagem
...
Lepo sam ja rekao da prska ko pionirska cuna a vi se smejete

... blagim dodirom na drkalicu pumpe lije ko iz pick..., pardon, lije ko iz cesme

...
Travi vozi samo na 100 oktana ... ima se moze se a gde se ima tu se i prosipa iliti u prevodu, lepo se zaradjuje prevozom sekundarnih sirovina

...
free screen capture software
...
Sledece na potezu je bilo vadjenje ler dizne i skidanje njenog vrha. Ne verujem da je to uzrok problema ali to sad radim po navici. To sam procitao u Alekovim komentarima mada ko je jos od njega cuo nesto pametno

... kakav je takav je ali je ipak brat

...
image upload no compression
...
Vracam sito + ler diznu i spremam se da kresem

...
Karb je spreman za akciju ...
img hosting
...
Sistemom eliminacije tipujem da me ebe iglica plovka ... nema sta drugo a i moj brat el grande Dejca tipuje na to. Kontam nesto u lobanji koliko mi vijuge to dozvoljavaju ... Kad moze da se lupa po automatu alnasera i po cetkicama istog, zasto onda ne bi moglo da se lupa i po karbu. Navatam neku macolu od 7.5 kg i udri udri udri. Jedno 15 puta je minimum

...
how to screen capture
...
Znaci ...
SAMO sam skinuo vrh ler dizne i kuckao po poklopcu karba gde je iglica ...
NISAM skidao poklpac karba i sipao gorivo u njega niti sam sipao benzin direktno u grlo karba. NISAM ni bilo sta drugo radio ...
Pipnem kljuc a onaj mocni V10 zaurla na keca. Radi bolje nego onaj u S 600

....
...
Nije cika Travi papak, izucio se zanat na onim Strumpfovskim lajkama.
A mozda mi se postovi i brisu zbog toga. Krenem da sve vracam na svoje mesto a onda skapiram mozda je kolega ljubomoran sto mu kuciste filtera nije cisto kao kod mene

... Pametnije bi mu bilo uzme krpu u ruke i obrise njega nego moje komentare ...
uploading pictures
...
Dan mi je bio planiran za druge aktivnosti ali je lajka ipak prekoredno oprana i usisana ... jbg, zasluzila je ...
photo storage
...
To bi bilo to drugari, sad sam vec ubedjen da je problem u iglici plovka. Sledeci put kada se ovo desi necu nista da diram vec cu samo da kucnem po njoj. Ako upali, to je to. A onda sleduje njeno vadjenje i obrada na strugu

...
Mada, i ako ne bude problem u iglici tu su moji prijatelji i strucni savetnici Dejca i Brujko koji ceme usmeriti u pravom pravcu

...