LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: LADA CLUB CAFFE
Xaxaxa, tu je Skora :-D
-
travelman
Aha, uvredio seVidi ga vidi, uvredio se na "bivsa"
Voli on i tebe i mene i Gagu ... Isti je ko Anica Dobra, hteo bi opet da bude glavna devojcica u cetvercu sa kormilarom
...znaci kad macke nema,misevi kolo vode
Ajmo redom - koje za to da izbacimo Bokija

-
travelman
Kakav si ti to, bre, covek
... samo prozivas i izbacuješ
...
A kad smo ti pozajmljivali pare bili smo dobri, najbolji na svetu ... sad imas platu 200 somića pa ko ebe sirotinju
...
Nego, kad budeš u prolazu svrati da ti brat da onu izduvnu cev zadnjeg lonca što si mi tražio ... nabavio sam ti
...
...
photo uploading
A kad smo ti pozajmljivali pare bili smo dobri, najbolji na svetu ... sad imas platu 200 somića pa ko ebe sirotinju
Nego, kad budeš u prolazu svrati da ti brat da onu izduvnu cev zadnjeg lonca što si mi tražio ... nabavio sam ti
...
photo uploading-
Boki78
Eh, lako je tebi kad te cuvamo iz samilostiskora wrote:...znaci kad macke nema,misevi kolo vode![]()
Da nepisem tamo u temi novog clana. Tad su se vozili jugići ćale ga imao i lak napred pa na rakrsnici mu daš gas a ono zacvile gume a ti dasa ili budala kako ko te gleda, to sam radio kad sam bio položio mladost ludost. Drugo ja u tvojim godinama i nisam imao mnogo vremena za provod, kasnije pa beoše sankcije pa ja to iskoristih da se zalebim, za Makedoniju i posle za Bugarsku se putovalo skoro svaki dan. I razmišljali smo koja su kola dobra za šverc, Citroen ajkula bio najbolji u njemu se mogao napraviti ceo patos kao rezervoar, staneš na pumpu i natočiš 180 litra MB ili D2.aleko-2141 wrote:Dejca ko da ti nisi hteo jaci motor kad si bio mlad? :-)
-
bortlonger
- Automobil: lada
hehe.. u žiguli se tocilo duplo vise..
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
U to vreme sam bio u pelenama tako da taj deo ne razumem :-D
-
bortlonger
- Automobil: lada
dejco, kante su bile plus.. istakalo se iz pragova, duplh podova,, boca za plin. nije bio sam jedan rezervoar, vec nekolko..... licno sam imao prilike da gledam...sa kantama je ta litraza isla i do bezmalo tonu i po
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
Epa sa kantama jeste lade kocka su bile naj zastupljenije ali najviše što sam video je volga sa 1800 lit. Ja sam u zastavu tovario 800 litra do visine prozora, ako tovariš preko prozora morl si poviše marke da svališ u pasoš. Ja sam prolazio sa 100 do 200 DEM kod bugara kod naših normalno carina. Na lade bi izbušili zadnju haubu i tu ušrafili gumu da bi unutra povećali prostor za jednu bugarku.
I ti li si isao po benzin u to vreme?
I ti li si isao po benzin u to vreme?
-
travelman
A ko nije isao u to vreme preko po gorivo
...
Meni je ujak tada vozio Lastin bus za BG, 2 puta mesecno mi je bilo dovoljno
... ja sam radio na sitno, zaradu od prodaje sam trosio u BG gde sam kupovao klopu i druge stvari jer je tada tamo sve bilo dzabalesku.
A tih siromasnih godina kada se bilo zeljno svega i svacega, nadjem kovanicu od 1 DM u Segedinu na buvljaku. Toliko je kostalo kilo banana koje sam i odma kupio. Ne, nisam ih pojeo ... ja sam ih progutao u sekundi. Bilo, ne ponovilo se
...
Odavno se spremam da ovo pitam Dejcu, ne zvanicnog distributera MB, preko pm ali posto ste zapoceli svercersku temu mene bi zanimalo necije misljenje kako ili gde umontirati u Samaru jos 1 rezerevoar ...
Meni je ujak tada vozio Lastin bus za BG, 2 puta mesecno mi je bilo dovoljno
... ja sam radio na sitno, zaradu od prodaje sam trosio u BG gde sam kupovao klopu i druge stvari jer je tada tamo sve bilo dzabalesku.A tih siromasnih godina kada se bilo zeljno svega i svacega, nadjem kovanicu od 1 DM u Segedinu na buvljaku. Toliko je kostalo kilo banana koje sam i odma kupio. Ne, nisam ih pojeo ... ja sam ih progutao u sekundi. Bilo, ne ponovilo se
Odavno se spremam da ovo pitam Dejcu, ne zvanicnog distributera MB, preko pm ali posto ste zapoceli svercersku temu mene bi zanimalo necije misljenje kako ili gde umontirati u Samaru jos 1 rezerevoar ...