Ja sam mislio da će Nivaši sad da se raspišu i pričaju svoje snežne zgode i nezgode jer ovakva snežina je merak za njihovu vozačku dušu . Ali moša, ništa od toga. Oni se uvatili ruku pod ruku sa ovima sto teraju lajke 11x i samo traže savete u vezi kvarova
Čitam na drugim forumima kako se ljudi qrče sa mišelinkama, te kvatro ovo ono
... pa reko ajd i ja da okačim neku sliku i branim našu forumašku čast po ovom snegu i minusu ... Mada, malo i da reklamiram ove kineske gume što imam. U prevodu Lajka kinez VS vektra mišelinkakoje dve zimske gume da kupim obzirom da je vektra pala moj test na prvom snegu
Dodjem popodne sa posla i reko ajd malo da se razgibam. Počistim sneg u dvoristu a onda se dosadjujem i gledam da li i ovo da počistim ...
temp image upload...
Pogledam u Samaru kad i ona na kraju dvorišta pod snegom ... malo su lošije slike jer je mrak ali je to ovaj put manje bitno ...
image hosting 30 mb...
Sednem i odma kresnem ali iglica standardno zajebava pa se posle 10ak sekundi mašinka gasi, jedva čekam lepo vreme da je rasturim i sredim. Tu do izražaja dolazi mojih ruku delo ... stereo osvetljenje, u onom mraku se vidi kao po danu ...
20mb image hosting...
Kad smo već kod osvetljenja, evo jedna i iz gepeka. I tamo sija u mraku za medalju ... Ovo je nekad bila Samarina plafonjerka, sad je gepekovana ...
gifs upload...
Bilo je snega nekih 30ak cm ali šta je to za Lajku, teram je ko po suvom ...
upload pictures online[/url...
[url=https://postimg.org/image/surifm2v3/]
free photo hosting...
Uzlete Lajka očas posla na ulicu, nije proklizala ni jednom. Inače, kako su počele vejavice svi se parkiraju na ulici pošto su nam dvorišta u rupi, jedino sam ja sa ulice pobegao u rupu
image free hosting...
Gledam u onaj sneg sto je u dvoristu nabacan na gomilu pa mi nešto pade na um
adult photo sharing...
host images...
Ubi ja tu 2 sata, igralo se samo tako. Klinci se sankaju po ulici a ja se sankao po dvoristu. Na kraju balade je to izgledalo ovako ...
upload pics...
To bi bilo to. Za vikend najavljuju nove padavine pa me ludo zanima da li Samara moze da gazi pola metra snega uz brdo
Vise ne čistim sneg na gomilu ... sad sve njoj bacam pod točkove