dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: dejca, Lada riva 2107
Da otopli sigurno neće, drugo da ga nateram na fosne ne mogu jer nemogu ni da ga ubacim u brzinu. Ma da je leto probao bih sam, ovako na ovoj hladnoći nema ništa.
-
Boki78
Kod tebe u kraju radni sat nije tako otrovno skup, pa se da preziveti zamena. Pokusaj da nadjes kvalitetno kvacilo i nemoj da zalis pare, u suporotnom za koju godinu opet zurka, a ko zna u koje vreme ce da krene. Sada je bas najgore....
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Imas li neki servis gde bi mogli da ti zamene nije to sveto pismo jedno sto ce ti naplate skidanje menjaca kao i za neko bolje auto, ovde je skidanje menjaca od 40e pa na gore
-
Boki78
Kod njih se to da odraditi i za 2000 dinara, e sad kvaka je jesu cene usluga nize ali i primanja su isto tako ....
-
bortlonger
- Automobil: lada
odakle ta cena zivota ti? hehe.. za 2000 dinara skidanje menjaca? bilo nekad... sad ispod 40 evra, ako ga neko pogleda, dejca treba da je srecan
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
- aleko-2141
Jbg da si ovde negde pa da ti to caskom odradimo :-)
Ranije bilo za stojadinku 50 DEM. A i sad verujem da nije manje od 40 50 eu. Sutra zovem neke pa cu da vidim sta kaze situacija.
Da si ziv i zdrav aleko fala. Ce ga resimo.
Da si ziv i zdrav aleko fala. Ce ga resimo.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja sam sâm menjao set kvačila na Nivi za par sati bez žurbe. Nisam profesionalac. Kod putničke Lade verujem da može i brže da se uradi jer nema skidanja reduktora, prednjeg kardana, kupusanja plastika unutra. Jedno je sigurno: bez kanala ni u ludilu ne pokušavati. Prvo, i sa kanalom te ruke zabole. Bez kanala, montaža menjača bila bi nemoguća misija. Možda i uspeš da ga skineš ali vratiti ga nećeš. Ni kod Nive koja je dosta visoka, a tek kod putničke Lade.
- aleko-2141
Ja legnem na motor i nabacim a neko odozdo pridržava zadnji kraj, to mogu samo ovi mršavi ko ja :-D
-
bortlonger
lepo napisa dare - bez kanala, skoro pa nemoguca misija...
e sad dejco, kao sto kaze aleko, da si blize, doslepas auto, nalozimo vatru u radionici, kanal tu, alat tu... par sati, par piva i pici dalje...
e sad dejco, kao sto kaze aleko, da si blize, doslepas auto, nalozimo vatru u radionici, kanal tu, alat tu... par sati, par piva i pici dalje...
-
Boki78
Aha bilo nekad, al morgen, kad ti je trziste katastrofa, kada je protok novca mizerija, robna razmena uzme maha, u prodavnicama svi kupuju na crtu onda ti je to cena. Dan danas ni malo neuobijacena cena za prostor oko Race, Kragujevca juzne pruge itd. Nas brat Strumpf je sebi menjao kvacilo za 3000 kod nas u Sremcha sitiju i to je nagnjavio coveka da mu dva puta skida menjacbortlonger wrote:odakle ta cena zivota ti? hehe.. za 2000 dinara skidanje menjaca? bilo nekad... sad ispod 40 evra, ako ga neko pogleda, dejca treba da je srecan
Kod samare je tek p. dim, prasamitis se preko levog krila pa udri, bez problema solo predstava na klocnama i u sred poljane ...aleko-2141 wrote:Ja legnem na motor i nabacim a neko odozdo pridržava zadnji kraj, to mogu samo ovi mršavi ko ja :-D
-
bortlonger
ajd pricaj mi malo o tome kakve su cene na jugu srbije..
kod vas neznam, cim za 3000 dva puta skida majstor menjac, dejci se isplati da doslepa auto da mu tamo zamene kvacilo...
i evo jednog predloga od mene, ja cu prvi da ga prihvatim i postujem..tema je ovde dejcina, popravka kvacila na sedmici.. dosta je vise trolovanja...
kod vas neznam, cim za 3000 dva puta skida majstor menjac, dejci se isplati da doslepa auto da mu tamo zamene kvacilo...
i evo jednog predloga od mene, ja cu prvi da ga prihvatim i postujem..tema je ovde dejcina, popravka kvacila na sedmici.. dosta je vise trolovanja...
Lada oterana kod majstora, kupljeni delovi. Radiće se u ponedeljak.
- aleko-2141
Kod nas je skidanje menjaca takodje 40-50e