Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Bio sam u servisu za plin, napokon sam nasao vremena, covek kad je otvorio isparivac reko mi da će me gadja sa njim, ja jesam promenio membrane al to nije to ima tu posla, rastavili sve, oprali, nove original membrane, sve podešeno, auto radi na niskim obrtajima i samo broji, puni ko lud, sad mogu opušteno da povučem sauh i auto radi bez problema, vozi se na vrh gasa nije potrebno potapanje da bi isao, sipao sam pun i videćemo koliko će sad da troši.
-
bortlonger
- Automobil: lada
ti si celo vreme pisao da imas problema sa karburatorom dok radi na benzinu...
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
- aleko-2141
Pa on i dalje zeza na benzin, da nam je normalna država nikad na plin ne bi vozio
Eto dokaz da je neke stvari ipak najbolje prepustim znalcima i sve superaleko-2141 wrote:Bio sam u servisu za plin, napokon sam nasao vremena, covek kad je otvorio isparivac reko mi da će me gadja sa njim, ja jesam promenio membrane al to nije to ima tu posla, rastavili sve, oprali, nove original membrane, sve podešeno, auto radi na niskim obrtajima i samo broji, puni ko lud, sad mogu opušteno da povučem sauh i auto radi bez problema, vozi se na vrh gasa nije potrebno potapanje da bi isao, sipao sam pun i videćemo koliko će sad da troši.
- aleko-2141
Iznenada sam morao do Bosne, potrošio sam 20l plina za 210 km, inače je tamo 47 din plin a benzin 98 oktana 126 din. Auto super prima gas, probao sam ga na auto putu i 140 bez muke, uradili su ga za sve pare :-)
- aleko-2141
Jel moze zbog filtera ulja da zeza pritisak ulja?
- aleko-2141
Ma primetih pre dva dana kad je zagreje i u niskim obrtajima ispod 1000 da treperi lampica a neki dan menjao filter
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Jedino da je neki falš pa da se raspao. A ulje? Meni pre izgleda kao loše ulje ili pumpa ili nešto sa usisom (zaprljana mrežica, razlabavljena cev). U lošijem slučaju ležajevi
Koja je gradacija ulja? Jel to ono tvoje neko kao italijansko iz konzerve?
Koja je gradacija ulja? Jel to ono tvoje neko kao italijansko iz konzerve?
- aleko-2141
Ulje sipam to vec 30 000 km, optima gas ne znam koje je gradacije, uzecu opet man pa cu da vidim, stavio sam pionir
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Jao batali to. To je isti krš ko i supervisk. Stavi sint turbo ako si se navuko na Bosance
Pionir?? To oni dunđeri iz Leštana?! Ti baš ne voliš taj motor! Do filtera je sigurno! Budi srećan da ti se nije raspao i prošao kroz pumpu!
Pionir?? To oni dunđeri iz Leštana?! Ti baš ne voliš taj motor! Do filtera je sigurno! Budi srećan da ti se nije raspao i prošao kroz pumpu!
- aleko-2141
Ma to uzeo ulje zato što dolivam, ma hteo ja opet man al nije bio al narucio sam man danas, sta sipati da je solidno a da nije skupo za dolivanje :-D
- aleko-2141
Koja je oznaka tog nisoteka posto stalno sipam na nis - u pa lako mi da kupim taman kad sipam gorivo :-D