dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
bortlonger
- Automobil: lada
Re: dejca, Lada riva 2107
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
Ma slobodno pisite, druzenje je naj bitnije.travelman wrote:
P.S. Brat Dejca da se ne ljuti sto mu trolujemo temu...
Terao sam do kraja i lager je zaribao i isčupao rukavac iz menjača koji on nosi. Kupljen drugi polovan menjač i oteran kod majstora, sutra montaža ako opet nešto ne iskrsne.
Pononovo sam kupio sa 4 brzine, on je 30 e. Sa 5 brzine je 60 duplo skuplji pa nevidoh razlog zašto da dajem duplo para a po auto putu ih godišnje vozim 300 km.
Pononovo sam kupio sa 4 brzine, on je 30 e. Sa 5 brzine je 60 duplo skuplji pa nevidoh razlog zašto da dajem duplo para a po auto putu ih godišnje vozim 300 km.
-
bortlonger
- Automobil: lada
kakva je druk na tom sto si kupio? da ne napravi i on isto s.... posle...
druk se cuje kad nevalja dejco... nisi slusao dobro sta se desava ka stisned i kad pustas kvacilo.. i sad jbga...
druk se cuje kad nevalja dejco... nisi slusao dobro sta se desava ka stisned i kad pustas kvacilo.. i sad jbga...
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
Kupio sam ja novi set da se namesti, korpa, lamela i druk lager i semening na radilici.
Ovaj što je zaribao se čuje povremeno zadnje 4 godine ali ne uvek. Povremeno se čuo zato i nisam pridavao toliku paznju ali onaj dan se stalno čuo kad sam se vraćao iz bojnik i hteo sam ja da ga oteram kod majstora ali džabe on me preteko. Ma nek bude ovaj menjač dobar što sam uzeo i nek izdrži do avgusta 2018 posle ako smo živi i zdravi videćemo kako dalje.
Ovaj što je zaribao se čuje povremeno zadnje 4 godine ali ne uvek. Povremeno se čuo zato i nisam pridavao toliku paznju ali onaj dan se stalno čuo kad sam se vraćao iz bojnik i hteo sam ja da ga oteram kod majstora ali džabe on me preteko. Ma nek bude ovaj menjač dobar što sam uzeo i nek izdrži do avgusta 2018 posle ako smo živi i zdravi videćemo kako dalje.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Crni Dejca, skrsi ga nacisto :-D
-
travelman
Meni je licno taj sa 4 brzine bolji od 5.brzinca, zato ga i teram na mojoj Samari. Em mi je 30e ostalo u dzepu em sam sve obavio kao i da sam imao tu jednu brzinu vise.Pononovo sam kupio sa 4 brzine, on je 30 e. Sa 5 brzine je 60 duplo skuplji pa nevidoh razlog zašto da dajem duplo para a po auto putu ih godišnje vozim 300 km.
dejca wrote:Pononovo sam kupio sa 4 brzine
travelman wrote:Meni je licno taj sa 4 brzine bolji od 5
Bice Vam jos jeftiniji
-
travelman
Sta je bre ovo
.... ko te pustio na forum
... sad cu da zovem brata Bokija da ti malo skrati lanac
....
Lako je tebi kad te svrbi dzep ... ti teraj tih tvojih 400 automatskih konjica a mene i Dejcu pusti da manuelišemo kako znamo i umemo
b...
Lako je tebi kad te svrbi dzep ... ti teraj tih tvojih 400 automatskih konjica a mene i Dejcu pusti da manuelišemo kako znamo i umemo
-
Boki78
Jel mene ovo oci varaju ili nas je predsedavajuci foruma ljubitelja Maybacha srbije posetio? 
-
travelman
Kaze da je platio clanarinu 20e pa sad kao moze da pametuje.
Samo mi nije jasno kome je platio ... mozda sam sebi
...
Samo mi nije jasno kome je platio ... mozda sam sebi
- aleko-2141
Moj naklon :-D
On tera 10 000 kubika i sto kaze travi 401 konja
On tera 10 000 kubika i sto kaze travi 401 konja
Eto i nešto dobro se desilo od ovog mog problema, saznadosmo da škorić još diše.
Ma nema da je imao i sa dve brzine ja bi kupio za 10€
Ma nema da je imao i sa dve brzine ja bi kupio za 10€
- aleko-2141
Dahće :-D