Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Ostala je jedna za rezervnu
Doduse molim Boga da ne moram da je stavljam...
Na dve je iskocio bubac

Na dve je iskocio bubac
Samo Samara Srbina Spasava
Zamaskiraj to malo sa polijeterom i zafarabaj i vozi tako,posto nemas racun da ulazes vise,vozi ako izdrzi jos 2 god,a u medjuvremenu skupljaj kintu za nesto mladje.Do kad joj atest vazi
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ubi je nacisto :-D
Vazi do aprila iduce godine
Zato se i ne brinem toliko zbog ove rdje, izdrzace nekako jos godinu dana
Od vecih kvarova koji bi mogli da se dese, a da nisu iznenadni je mogucnost da ode kvacilo. Nadam se da nece
Mada imam lamelu i druk lezaj, fali mi korpa i 2000 za ruke
Posle je u planu neki Puntic, ni videcemo.
Posle je u planu neki Puntic, ni videcemo.
-
Boki78
Hehe sad ce brat Strumpf odma' jedno sto je vozila baba do pijace i deda do lekara da ti nadje 
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Kad neko kaze Punto ja uvek kazem Opel Korsa C. :-)
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
Punto ti je zamena za yugića ili peglicu. To pa nikad ne bih kupio. Buraz ima korsu c, to su vec kola, planira da je proda, hoće da kupi amudi A4. Korsi je poznata istorija, prvi vlasnik njegov drug, prešla 100.000 km. nafta.
Po mom misljenju je zabluda da je Punto zamena za juga ili peglicu. Ozbiljniji auto mnogo.
A sto se tice Corse c, nesto nikad nisam imao dodira sa njom, delujue mi lepse od Punta, ali i skuplja za odrzavanje... Mozda gresim..
A sto se tice Corse c, nesto nikad nisam imao dodira sa njom, delujue mi lepse od Punta, ali i skuplja za odrzavanje... Mozda gresim..
-
Boki78
Dejco po kom je to osnovu korsa auto, a punto peglica?dejca wrote:Punto ti je zamena za yugića ili peglicu. To pa nikad ne bih kupio. Buraz ima korsu c, to su vec kola, planira da je proda, hoće da kupi amudi A4. Korsi je poznata istorija, prvi vlasnik njegov drug, prešla 100.000 km. nafta.
Puntić je mali, ružan, mesto za prtljag ne postoji i precenjen za ono što daje.
- aleko-2141
Nece on da stanca cveće i sanke da mu treba gepek nego decu a to sve može i u punta,
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Mislim da dok ne kaže koliko je para spreman da izdvoji i koliko vozilo bi hteo, ipak je samsra daleko prostranije vozilo od punta, mislim da mu ne vredi previše pričati.
Složio bih se sa Dejčom po pitanju ralacije Corsa - Punto, navozao sam se i u jednom i drugom i Corsa mi je uvek bilo prijatnije vozilo za boravak i sveukupno odavala bolji utisak automobila od Punta.
Mada... pre bih gledao za otprilike iste novce recimo neki Aveo, Lacetti, Accent, i20, Rio, a verovatno i Clio jer su daleko veće šanse da se nađe vozilo kupljeno ovde umesto nekog prvog uvoza od preko grane koji ima oko 180k km na satu a u stvarnosti daleko više
Složio bih se sa Dejčom po pitanju ralacije Corsa - Punto, navozao sam se i u jednom i drugom i Corsa mi je uvek bilo prijatnije vozilo za boravak i sveukupno odavala bolji utisak automobila od Punta.
Mada... pre bih gledao za otprilike iste novce recimo neki Aveo, Lacetti, Accent, i20, Rio, a verovatno i Clio jer su daleko veće šanse da se nađe vozilo kupljeno ovde umesto nekog prvog uvoza od preko grane koji ima oko 180k km na satu a u stvarnosti daleko više
- aleko-2141
Kad sam trazio auto gledao sam sve i na kraju pala fiesta
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
...koji si posle slupao :-D