LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by skora »

travelman wrote: ...Lako je njemu da podbada sirotinju ...
Ja ne podbadam sirotinju :!: nego se nudim da odkupim ono sto je za reciklazu :!:

Opis ulaganja:

- Prenos / porez
- Registracija sa novom saobracajnom i tablicama (istekla duze od mesec dana ) U tvom slicaju DVE godine !!!!
- Skidanje glave,masinska obrada ,zamena gumica i vodjica,slajfovanje ventila,nov dihtung glave
- Mali gladnjak u kabini ,u paru sa slavinom grejanja
- Menjac (imas neki nekompletn ....fale ti neke brzine ako se nevaram)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ukupno : prelazi 400e (sa rukama majstora)

STA JE TU PODBADANJE SIROTINJE ???????????? :?

Ako je po oglasima kod nas, trzisna vrednost neregistrovane Lade samare iz 87/88 sa troje vrata PRIBLIZNO 200e,a tvoja zahteva HITNO ulaganje od 400e kako bi se stavila u funkciju , KOLIKO bi onda po tebi bilo uredu cena AKO VEC kazes da je MOJA PONUDA OD 100e - PODBADANJE ????

Ajde kazi ??? Koliko ???? :evil:

A pazi ,nudim ti vise nego sakuljupljaci sirovina .....Oni je placaju 8din po kilogramu a nema celih 1000kg

travelman

Post by travelman »

Eh sto volim ove mladunce, dodju na Lajkin forum i onda pametuju :lol: ... kao izigravaju dobre vile, princa na belom konju bla bla truć truć :roll: ...
Ajde kazi ??? Koliko ???? :evil:
Naravno da ću da ti kažem. Prošle godine je Ladurina vredela 2, rozickave a ove godine vredi 3 rozickave. Sad je i zvanično postala old tajmer, napunila je 3 banke pa otud i cena od 3 rozickave :lol: ...

I samo da znas, menjač sa 4 brzine je raritet a to joj je svakako + a nikako mana :!: ...
A pazi ,nudim ti vise nego sakuljupljaci sirovina
E to kako ti puuuno nudiš je svima poznato :evil: .... Eto ga Gago za primer, dečko je dekintirao skroz zbog kojekakvih transakcija :mrgreen: ... danas nema kintu ni da plati internet, čita mukica al nema da odgovori :mrgreen: ... sigurno se pita gde mu je bila pamet :mrgreen: ... sva sreća da smo te Boki i ja na vreme provalili pa smo izbegli Gaginu sudbinu :delete ...
MOJA PONUDA OD 100e
Kad već nudiš Stojanku, ajd je donesi i pomogni brata do sledeće plate. Istrošio sam se, toliko me je koštao put do Trsta i nazad. Sad sam ti kao ona lutkica iz Čoline pesme :kez ...
Imageupload gifs
...
Imageimage hosting over 10mb
sakuljupljaci sirovina .....Oni je placaju 8din po kilogramu
Ja plaćam manje, samo 6 din po kg. Jbg, ulozio sam u uniformu i reklamni promo materijal :) ...
Imagescreen capture freeware
...
Imagefree image hosting

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Sto ti dobar privezak :-D

travelman

Post by travelman »

Bog da te poživi :prvi ... i takve kao sto si ti :) ... A mladunac ... Izgleda da mu je dosadio servo, opet je poželeo da oseti tvrdo u rukama dok mota levo desno :mrgreen: ...

Samo, to zadovoljstvo ce skupo da ga kosta. Ne kupuje se moja Samara za napolitanke :!: ...

skora

Post by skora »

:shock: :shock: ...farmerke ako su moj broj :twisted: :!:
travelman wrote:Eh sto volim ove mladunce, dodju na Lajkin forum i onda pametuju
:P :kez

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Jeli Masan a imas li ti neka kolata, ne secam se da si negde pisao da imas ti tvoja kola.

masan_motor

Post by masan_motor »

Pa ovde sam da bi rešavao probleme sa LADOM. ne vidim nikakvu potrebu da se eksponiram. A što si toliko radoznao? Virkaš u tuđa dvorišta? Auto je prevozno sredstvo i vrednuje se po tome, zato lada 11x košta 200 evra na oglasu kapiš?

Ps: Travelman dobar metalni privezak kaze vozacica lade, de si ga pazario? :-)

skora

Post by skora »

masan_motor wrote: dobar metalni privezak kaze vozacica lade, de si ga pazario? :-)
Mislim da imam ja jedan nov .....a trebalo bi da imam i ovaj sa kapicama za ventile https://postimg.org/image/orp00gc3t/

travelman

Post by travelman »

A sto se ti javljas kada te niko nista ne pita :hit .... ebote, samo bi da umuljas nekome nesto sa foruma :kez ...

Metalni privezak 20e, stiker 10e, LKS privezak 30e ... to su MP cene za mladunce a vozacica Lade kao iskreni ljubitelj i postovalac naseg lika i dela dobija gratis od mene.

P.S. A jel ste primetili kako su Masni i Skoric aktivni iskljucivo nocu, od ponoci pa do jutra. To je ona prica, druze se sa elitom ... setaju kera i sede u kucici na kapiji dok ovi spavaju :lol: ...

P.S.1 Strumpfe brate, jos ti nije kasno za edukaciju. Sutra radi bašta pa te ocekujem, znas ono ... pocetni A1. I ponesi slavinu da ne bi bilo :hit ....

Boki78

Post by Boki78 »

Pa ja ovom masnom i verujem da se druzi sa advokatima i lekarima, samo ne znam za koji klinac bi da angazuje inzenjere :mrgreen:

masan_motor

Post by masan_motor »

Dok ne zaspim i uz jutarnju kafu, ostatak dana je rl. Ovaj komplet sa kapicama ne dolazi u obzir, svako dopumpavanje guma zahteva demontažu onih idiotskih ladinih ratkapni :D

skora

Post by skora »

travelman wrote: I ponesi slavinu da ne bi bilo :hit ....
:twisted: :twisted: :twisted:

Image

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

http://www.blic.rs/vesti/beograd/auto-o ... ka/jdfxhr5

Travi, sta li se ovo desava po Mirijevu??? :?
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Kad se ugasi bandera, tockovi sami otpadnu :mrgreen:

masan_motor

Post by masan_motor »

Vučićev program za socijalni mir, akumulatori, felne i ratkapne :D

Post Reply