To ga i održava na životu.
Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Normalno, motor duva a ulje stalno žuto :-D
- aleko-2141
- aleko-2141
Sve se rasklopi i sredi, naravno da se vozi svaki dan.
- aleko-2141
Ma jok, kupio, kada sam trebao da farbam uzeo sam nekoliko nijansi da vidim sta mi odgovara, rasklopim bajs i ofarbam bajs u vagenovu braon boju ali lakiram sa sprejem, bajs je stajao sve godine rasklopljen i pre neki dan resim da ga sklopim al djavola, lak skroz ispucao i tako da sam morao da ga ofarbam :-)
- aleko-2141
E ljudi, ima jos ulja, presao sam nekih 700 km i negde je na pola :-D i pre par dana sam provozao Bokija malo u tenku, pa nek kaze koliko je bucan, kako vuče i kako koci iiii odmah posle kruga punog gasa podigao sam haubu i odvrnuo cep od posude i dokazao da nema pritiska :-)
- aleko-2141
Ja dolivam tako da je uvek novo :-D sipacu mu jos jedan LM da mu se nadje :-D
ISTOaleko-2141 wrote:Ja dolivam tako da je uvek novo :-D sipacu mu jos jedan LM da mu se nadje :-D
Kad sam prodavao ranije ulje, zaostane mi belovo ulje za dizel i sipem njega, to ulje mi lada nije trosila i kap. Sad imam neko kastrol zaostalo iz tog vremena pa cu sipati njega, original nije al se secam kad sam ga prodavao da su se ljudi hvalili od njega.
-
Boki78
Vuce kao da mu je zadnje, bucan jeste al ne toliko uzasavajuce, a koci odlicnoaleko-2141 wrote:E ljudi, ima jos ulja, presao sam nekih 700 km i negde je na pola :-D i pre par dana sam provozao Bokija malo u tenku, pa nek kaze koliko je bucan, kako vuče i kako koci iiii odmah posle kruga punog gasa podigao sam haubu i odvrnuo cep od posude i dokazao da nema pritiska :-)
- aleko-2141
Xaxaxa
Ma to ti je to. Svaki pred smrt da zadnji atom snage.Boki78 wrote: Vuce kao da mu je zadnje, bucan jeste al ne toliko uzasavajuce, a koci odlicno
Čini mi se da bi aleko volio da to bude što prije al ne da se stara mašina.
još će on dugo da "umire"
- aleko-2141
Jedino da ga ostavim bez ulja :-D