travelman wrote: ajd, moj ti usput...

I ti na njemu ...
A poceli smo i da se vredjamo ... opet si nesto eksirao pre negoli si citirao nekoga ...
https://www.youtube.com/watch?v=VOrlG5BiqvU ...;
Pa nabijemi ti ovaj moj obrezani i mami i tati i svim tvojima 3 kolena unazad, onako za srecu. Pa sa tobom mogu da diskutujem o svemu, i o skanii i o podmornicama jer takve kao sto si ti pravim od kaljenih svecica i parceta zice sa dve buksne.
Brujko, ti to znas i nema potrebe tebi da pricam. Onih 600 000 se konkretno odnosilo na Iveco, nisam to rekao ni ja ni ti vec neko koje pametniji od nas dvojce. i sve to koristi svakodnevno.
Otiso forum u penis, najjaci su ovi sto nemaju ni vozacku dozvolu a kamoli saobracajnu. Okacio si ti matori homosu kožicu odavno o klin, džabe se kuropeciš.

...
Terapija ti je da nadjes nekog mladunca koji cete rado staviti u krilo pa da opet osetis kako je kada jaja lupaju u guzove.
P.S. Slikaj komsijin auto, ionako se kurcis onim sto nije tvoje...
opet imas problema sa nervima?
ajd ponovo procitaj ove postove sto ti briyoni pise.. bas su kao stvoreni za tebe...
bas ti krivo kad neko nema dozvolu, a kamoli saobracajnu?
ne konzumiram alkohol, na tvoju zalost, a po tvom rukopisu i pravopisu u ovom postu se bas primecuje kako se nesto desava sa tobom...
mozes ti to o ivecu, scanii, svecicama, kaljenju, okaljivanju, prespajanju da pises do mile volje..sto vise pises, tj lupetas, vecu budalu pravis od sebe, ali to se tebi i dopada..

.. probaj u nekom vrticu, mozda ce ti i poverovati neko kako je to ispravno..jos malo pa ce s poceti da rasklapas o teoriji relativiteta, kapaciteti su ti kao u ajnstajna
sto se tice nabijanja, ispod casti mi je da ti uzvracam... sam si rekao sve o sebi.. dzaba si putovao po celom svetu... otisao si ti sa sela davno, ali selo iz tebe nije...
forum je otisao u penis, upravo od takvih drkotina kao sto si ti..
aufiderzenn...