Sumljam na senzor bregaste osovine

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Re: Sumljam na senzor bregaste osovine

Post by bruyoni »

travelman wrote:Ma nije meni za tu trojcu nego sto mi je i Škora pricao istu pricu svaki put kada je muljao sa onim ladama. Zamenio sam mu svecice bar na 15ak lajki i svaki put je pevao istu pesmu, govorio je da nema veze da li je svecica bosnina ili neki oridjidji. Kaze, valja se da se okali.

U principu boli me uvo za kaljenje, treba da mi donese tj proda njegovu keramicku slavinu po nabavnoj ceni od 20e koliko je on platio pa cu ga pitati za svecice ... mozda ga nisam dobro razumeo pa da mi ponovi pricu a ja cu preneti vama ...
Nabavna cena 20€ kažeš, iz Mađarske kažeš...
Aaaaajmooooo kikiriki, semenke, zanimacija za zube....

masan_motor

Post by masan_motor »

Gaće, gaće, gaćeeee, malo nošene, malo trošene ajmo još malo pa nestalo :D

travelman

Post by travelman »

Kupljeno u IkeJi, odma posle granice + vracen porez na istoj toj granici :D ...
Nabavna cena 20€ kažeš, iz Mađarske kažeš...
Aaaaajmooooo kikiriki, semenke, zanimacija za zube..
Jbg, zna se koje glavni provokator na forumu :oops: ... I samo da dodam, kikiriki ima peceni u ljusci + przeni slani :D ...

A sto se tice slavine ...
... sve pohvale idu bryjku jer je nabavio kvalitetan deo po relativno niskoj ceni :prvi ...
... a javno pohvaljujem i brata Strumfa sto je tu istu slavinu donirao sirotinji, tj meni :prvi ... Mada, javno obecavam da cu mu se oduziti napolitankama i kocom tamanicom.

bruyoni

Post by bruyoni »

Da ne lažete toliko bilo bi mi teže da provociram. Ovako... znam da istina boli.
Da, Ikea u Mađarskoj, posle granice... zanimljivo. Jel to Turska i dalje svojata ono što su Osmanlije došle do Pešte?
travelman wrote:Pa to je slavina za grejanje samare, nije za tusiranje :D ... Iso Strumf AMGom u Segedin po nju, kaze da je oridjidji Germany ... valjda neka njihova firma pa izmedju ostalog pravi i za lajku. Tako bar on kaze.

Valjda me ne bi zajebo, ortaci smo. Mada ko zna, nema forumasa kog Strumf nije opleo po budjelaru :lol: ...

travelman

Post by travelman »

Koja istina i koga to istina boli :? ...

Ajd sto mladunci padaju na provokacije ali ti nisi u toj prici.

Sta je ovde laz ...
A sto se tice slavine ...
... sve pohvale idu bryjku jer je nabavio kvalitetan deo po relativno niskoj ceni :prvi ...
... a javno pohvaljujem i brata Strumfa sto je tu istu slavinu donirao sirotinji, tj meni :prvi ... Mada, javno obecavam da cu mu se oduziti napolitankama i kocom tamanicom.

bruyoni

Post by bruyoni »

Nema tu provokacija ili ne, laž je laž i kad njome provociraš i kad hoćeš nešto da postigneš.

Istina da je ekspert za "kaljenje" svećica škora, da 20€ nit je cena nit je poreklo slavine grejanja istina, ali treba ispasti džek u društvu pa ćemo da lažemo, ja da sam spreman da colujem on da je laf jer će mi je dati po "nabavnoj", istina o "kaljenju" blokova u moru, da su agregati kamiona sada kratkovečniji nego nekada, da je Ikea odmah tu kraj granice... kažeš ti i istina ali cela srž ove teme se vodi oko laži koje pleteš ali si se suviše zakukuljio pa kad to primetiš onda ajd na karike, pa na slavine pa na tuš barije, neke imaginarne granice... Živo me zanima šta će biti sledeći skakač na G6.

travelman

Post by travelman »

Ona ti je najbolja, ispasti dzek na LAJKINOM FORUMU :D :D :D ...

Prvo ... zasto komentarises neke stvari koje nemaju veze sa tobom, niko te nije spomenuo a ni prozvao. Svi mi znamo da ti volis da tvoja bude poslednja i najpametnija mada mene to previse ne tangira jer meni licno nije cilj da budem dzek na LAJKINOM FORUMU ... I mene si ti licno pokusao da omalovazis u mojoj temi ali ti to nije uspelo za razliku od par ljudi koji su odavde otisli zbog tebe.
Ovaj forum citaju mnogi a ne samo nas nekoliko odavde, kada sam jednog pojedinca zamolio da se prijavi i tebi licno i strucno pojasni termin kaljenja svecica, samo je se nasmejao i rekao da mu je ispod casti da diskutuje na lada forumu. Cuj, lada :D :D :D ... i da naravno sve sam ovo izmislio da bi ispao dzek ...

Drugo ... svasta nesto ...

Trece ... nisi odgovorio na pitanje iz predhodnog posta. Sta je tamo laz, da li si ti nabavio tu slavinu ili nisi. Ti dao njemu, on meni, ja cu da ugradim u samaru i svi zadovoljni ....

I jel cenaslavine 900 kinti :? ...

bruyoni

Post by bruyoni »

Laž je laž.. . nisam pitan, al sam odbrusio na laž, i?

Da, ja sam je nabavio, ja doneo, uzeo para koliko je pisalo na računu. Ti si probao da napišeš, štaviše napisao si, kako ona košta više od 20€ ali si ti spreman da platiš tih 20€ a škora spreman da bude laf i da je po "nabavnoj" iako je čak do Ugarske išao po nju dok ostala boranija verovano ima slavine od samo 200-300... 800 dinara. Ali ti... macan... 20€ batice, kad je beg bio cicija.

Lažeš celu temu pa sad hoćeš jednom istinom da se opravdaš, ne funkcionišu stvari tako.

PS: Baš volim te ljude koji prigodno eto baš neće da diskutuju... ogrnu se crnim šatorom svoje istine, stave plusiće, smrde okolo kandilom i truju okolo rečiju izmišljenih bića. Ista govna.

travelman

Post by travelman »

Laž je laž.. . nisam pitan, al sam odbrusio na laž, i?
U tome i jeste problem, prerano donosis zakljucke za nesto sto nisi ni bio pitan ... i to uglavnom pogresne. Zato sam i batalio moju temu, zbog tebe i tvojih pogresnih zakljucaka i ishitrenih komentara.

Naravno, povodom toga nisam nista preduzeo jer me stoli bojko za forum. Stoli me za forum i komentare ali sam prisutan zbog pojedinih clanova koji su mi pomogli i kojima sam ja pomogao. I na koje mogu da racunam u svako doba dana i noci jer Travi nije nikoga zajebao. Ako ima takvog, neka se javi ....
Da, ja sam je nabavio, ja doneo, uzeo para koliko je pisalo na računu
U ovom tvom odgovoru je celokupna poenta, onog trena kada sam te spomenuo rekao sam sve kako jeste. Navedi primer ako sam te nekada spomenuo u negativnom kontekstu ili spomenuo u nekoj lazi ...
Ti si probao da napišeš, štaviše napisao si, kako ona košta više od 20€ ali si ti spreman da platiš tih 20€ a škora spreman da bude laf i da je po "nabavnoj" iako je čak do Ugarske išao po nju dok ostala boranija verovano ima slavine od samo 200-300... 800 dinara. Ali ti... macan... 20€ batice, kad je beg bio cicija.
Napisao sam da bi pustio buvu i video kako ces da se upecas i reagujes ... a sve ovo sada je posledica toga ;)
Pa kod koga da ispadnem baja :D :D :D ... Pa jel ti rekoh da svi ljudi sa kojima se druzim znaju za moj problem i znaju poreklo i cenu slavine koju cu da ugradim.
Opet donosis ishitrene zakljucke i odgovore :) ... Verovatno si mislio da zelim da ispadnem baja kod onog mladunca sto se javio jednom kada je imao udes pri skretanju preko pune linije, i vise nikad. Oduvao te na keca, ti ga posavetovao a on ni hvala da ti kaze. Pa nije lud da komentarise na lajkinom forumu, to voze samo sekundarci.

Kad budes shvatio da ovaj forum opstaje zahvaljujuci zezanciji nas nekolicine, biceti neke stvari jasnije.
Lažeš celu temu pa sad hoćeš jednom istinom da se opravdaš, ne funkcionišu stvari tako.
Pa naravno da lazem, sve je ovo gorepomenuto laz.
Ali je istina da moje lazi imaju prodju kod poblike. Uporedi broj pregleda foruma kada serendam i onda kada sam miran ko bubica :mrgreen: Ako ja lazem brojke ne lazu.
Zao mi je samo sto i drugi ne komentarisu, mislim generalno na forum. Ima ovde strucnjaka i majstora i dobrih ljudi ali dzabe kad je sve otislo u :roll: ...
Mene nije blam da priznam da sam ovde vise naucio i isto to primenio na svojoj lajki. Problem je sto neki misle da sve znaju, da su visa rasa u odnosu na nas ostale.
Baš volim te ljude koji prigodno eto baš neće da diskutuju... ogrnu se crnim šatorom svoje istine, stave plusiće, smrde okolo kandilom i truju okolo rečiju izmišljenih bića. Ista govna.
Ufff ... oticice diskusija u nebesa. Ja ljude delim samo na ljude i ne ljude ... nikako na one koji su kao ja i na one koji su ispod mene ...

bortlonger
Automobil: lada

Post by bortlonger »

bruyoni wrote:Nema tu provokacija ili ne, laž je laž i kad njome provociraš i kad hoćeš nešto da postigneš.

Istina da je ekspert za "kaljenje" svećica škora, da 20€ nit je cena nit je poreklo slavine grejanja istina, ali treba ispasti džek u društvu pa ćemo da lažemo, ja da sam spreman da colujem on da je laf jer će mi je dati po "nabavnoj", istina o "kaljenju" blokova u moru, da su agregati kamiona sada kratkovečniji nego nekada, da je Ikea odmah tu kraj granice... kažeš ti i istina ali cela srž ove teme se vodi oko laži koje pleteš ali si se suviše zakukuljio pa kad to primetiš onda ajd na karike, pa na slavine pa na tuš barije, neke imaginarne granice... Živo me zanima šta će biti sledeći skakač na G6.
lepo napisano, ali ta drkotina ce i dalje pisati lazi i jesti govna u cemu je ekspert i ne treba gs ometati, slozices se verujem
sledece posle prespajanja, kaljenja, karika, blokoba na dnu mora, najverovatnije ce podmornice na nukliearni pogon, sigurno je i tamo prespajao i kalio.. u par recenica i slika je pokazao svoje znanje.. ali sta drugo i ocekivati od drkotine?
:D
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat

travelman

Post by travelman »

lepo napisano, ali ta drkotina ce i dalje pisati lazi i jesti govna u cemu je ekspert i ne treba gs ometati, slozices se verujem
sledece posle prespajanja, kaljenja, karika, blokoba na dnu mora, najverovatnije ce podmornice na nukliearni pogon, sigurno je i tamo prespajao i kalio.. u par recenica i slika je pokazao svoje znanje.. ali sta drugo i ocekivati od drkotine?
:D
provozam ja tebi mamu u picku i celu blizu i dalju rodbinu da osete, a ti pre toga mozes da opipas malo oko jajca da i ti osetis pa nastavi da pametujes..
cale ti indijanac, majmune jedan.. mars u pizdu materinu odakle si i dosao.. steta sto te nije otac izdrkao u neki wc..
8)

travelman

Post by travelman »

Buba svaba se pojavila posle ponoci :lol: ...

Preko dana nosis suknju a sad kad nema nigde nikog se tako lepo ponasas ko da nosis pantalonice. Mozda i nosis ali ti je rajfeslus ipak pozadi.
Nego kazi jel ti ga to bryjko utero kad ne mozes ni sekundu bez njegovog citata. Ipak ti vise prija njegovo zvonce sa bicikle nego ovaj moj obrezani :? ...
Mozes da pripovedas sad kolko hoces dok nisam tu ali kad se vratim ... zapamti da je ovo 21. vek i da je dovoljan jedan pritisak na tastaturu ... Nisam ekspert samo u pisanju, videces cemu me je sve naucio ovaj gej lobi kojem pripadam.

Trebace mi tvoja usluga, imam jednu vodovodnu cev koja mi je napukla prilikom poslednje intervencije pa bi trebao da je okalis i malo ojacas za sledecu ugradnju.
Popijemo kaficu i sok i to je to. Mada, mozda bi bilo bolje da ti je donese moj decko ... ja sam trenutno daleko pa da ne gubimo vreme bez razloga.

Svako ti dobro prijatelju moj, ziv bio i veliki porastao.

masan_motor

Post by masan_motor »

Čekaj ove lade voze mahom pederi koliko sam stigo da uhvatim u ovih zadnjih par postova?!?? Dobro je znati da ako ti priđe neki travelman recimo, odma dupe uza zid! :D

travelman

Post by travelman »

Čekaj ove lade voze mahom pederi
Brate ja vozim samaru, ostalo zakljuci sam ...

bortlonger
Post subject: Re:

Automobil: lada
...
...
...
travelman
Post subject: Re:

Automobil: samara

masan_motor

Post by masan_motor »

Travelmane jesi li ti lada seksualni predator? Kališ li svećice rektalnom stimulacijom? :D

Bortlonger je bruyonijev klon ;)

Post Reply