Sumljam na senzor bregaste osovine

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
travelman

Re: Sumljam na senzor bregaste osovine

Post by travelman »

Travelmane jesi li ti lada seksualni predator? Kališ li svećice rektalnom stimulacijom? :D

Bortlonger je bruyonijev klon ;)

Nemoj da vredjas bryjka, on je alfa i omega LKS ... ovaj moze da bude samo njegov kloVn :mrgreen: ...

A sto se tice kaljenja svecice rektalnom stimulacijom je keva, vrh sveta :prvi ...
Znas kako, medju nama samaricanima i ostalim koleginicama ladistkinjama vlada bratstvo i sestrinstvo.

Leva noga bratstvo a desna jedinstvo ... a onda zapocinje proces kaljenja, iliti u prevodu sirimo bratstvo i jedinstvo ;) ...

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

travelman wrote:
Laž je laž.. . nisam pitan, al sam odbrusio na laž, i?
U tome i jeste problem, prerano donosis zakljucke za nesto sto nisi ni bio pitan ... i to uglavnom pogresne. Zato sam i batalio moju temu, zbog tebe i tvojih pogresnih zakljucaka i ishitrenih komentara.

Naravno, povodom toga nisam nista preduzeo jer me stoli bojko za forum. Stoli me za forum i komentare ali sam prisutan zbog pojedinih clanova koji su mi pomogli i kojima sam ja pomogao. I na koje mogu da racunam u svako doba dana i noci jer Travi nije nikoga zajebao. Ako ima takvog, neka se javi ....
Da, ja sam je nabavio, ja doneo, uzeo para koliko je pisalo na računu
U ovom tvom odgovoru je celokupna poenta, onog trena kada sam te spomenuo rekao sam sve kako jeste. Navedi primer ako sam te nekada spomenuo u negativnom kontekstu ili spomenuo u nekoj lazi ...
Ti si probao da napišeš, štaviše napisao si, kako ona košta više od 20€ ali si ti spreman da platiš tih 20€ a škora spreman da bude laf i da je po "nabavnoj" iako je čak do Ugarske išao po nju dok ostala boranija verovano ima slavine od samo 200-300... 800 dinara. Ali ti... macan... 20€ batice, kad je beg bio cicija.
Napisao sam da bi pustio buvu i video kako ces da se upecas i reagujes ... a sve ovo sada je posledica toga ;)
Pa kod koga da ispadnem baja :D :D :D ... Pa jel ti rekoh da svi ljudi sa kojima se druzim znaju za moj problem i znaju poreklo i cenu slavine koju cu da ugradim.
Opet donosis ishitrene zakljucke i odgovore :) ... Verovatno si mislio da zelim da ispadnem baja kod onog mladunca sto se javio jednom kada je imao udes pri skretanju preko pune linije, i vise nikad. Oduvao te na keca, ti ga posavetovao a on ni hvala da ti kaze. Pa nije lud da komentarise na lajkinom forumu, to voze samo sekundarci.

Kad budes shvatio da ovaj forum opstaje zahvaljujuci zezanciji nas nekolicine, biceti neke stvari jasnije.
Lažeš celu temu pa sad hoćeš jednom istinom da se opravdaš, ne funkcionišu stvari tako.
Pa naravno da lazem, sve je ovo gorepomenuto laz.
Ali je istina da moje lazi imaju prodju kod poblike. Uporedi broj pregleda foruma kada serendam i onda kada sam miran ko bubica :mrgreen: Ako ja lazem brojke ne lazu.
Zao mi je samo sto i drugi ne komentarisu, mislim generalno na forum. Ima ovde strucnjaka i majstora i dobrih ljudi ali dzabe kad je sve otislo u :roll: ...
Mene nije blam da priznam da sam ovde vise naucio i isto to primenio na svojoj lajki. Problem je sto neki misle da sve znaju, da su visa rasa u odnosu na nas ostale.
Baš volim te ljude koji prigodno eto baš neće da diskutuju... ogrnu se crnim šatorom svoje istine, stave plusiće, smrde okolo kandilom i truju okolo rečiju izmišljenih bića. Ista govna.
Ufff ... oticice diskusija u nebesa. Ja ljude delim samo na ljude i ne ljude ... nikako na one koji su kao ja i na one koji su ispod mene ...
Opet su to laži travi... laži. Možeš ti sad da ih farbaš lepim bojama koliko hoćeš i da pričaš tu neke pecaroške priče kad su te ljudi uhvatili u istima, ali su i dalje laži.
To laganje zarad pregleda prolazi na "informativnim" stranicama poput informera, blica, kurira i ostalih WC papira koji imaju reklame, zbog kao njihovih pregleda. Ovde ti je to samo laganje laganja radi.

travelman

Post by travelman »

Opet si u pravu, kakoli si samo skapirao da pisem za njih :? ...

Mozda su to pecaroske misli, jer ti to tako zelis da mislis ali nesto je drugo u pitanju.

Dzabe se koprcaš ko šaran u meredovu, uhvaćen si na bućku i to je to. Pogledaj samo kada sam zapoceo diskusiju o slavini ... onog trenutka kada je kolega predstavnik kulturne sekcije pobegao iz diskusije. Dakle, niti sam se pogubio u lazima spletkama i ko zna jos kakvim epitetima koje si mi dodao.

To je bila samo pokazna vezba kako lovac vrlo lako postane plen.

Nego da batalimo ovu diskusiju, od svecica smo stigli do šarana i pecaroških priča. Da se vratimo malo u okvire foruma, da dignemo diskusiju na visi i tehnički nivo.
Druzicemo se ti i ja jos ihaha, vidis da niko od novopridoslih clanova ne sastavi 10 postova. Ide lepo vreme, zapostavio sam lajku pa da je malo utegnem.
Slavina, veliki servis, estetika i jos neke sitnice ... a koce drugi da me strucno posavetuje nego ti ....

Valjda se secas da sam te u mojoj temi poslusao za predlog koji si mi dao i odmah ga sproveo u delo.

Ravnopravnost je ono što nedostaje ovom forumu. Ako vec dajes, onda treba da budes spreman i da ga primis. Savet, naravno ... ipak se ti i ja malo razlikujemo od nekih pojedinaca i za razliku od njih kulturno polemišemo.

:hello

bruyoni

Post by bruyoni »

Laži ostaju laži, kao što je da se šaran peca na bućku.
Svako može da se vrati na početak i da vidi gde si počeo i gde završio i što se tiče metalurgije i elektrike.

bortlonger
Automobil: lada

Post by bortlonger »

drkotina nema muda za to, jer kad bi video sta je pisao odmah treba da zabije glavu u zemlju kao noj... nasadio se lepo, pa sad nema gde, sto bi rekli kd Dejce, " nema trte, mrte, samo trte".. a tebe trte li trte.. :D
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat

travelman

Post by travelman »

Dzabe se koprcaš ko šaran u meredovu, uhvaćen si na bućku i to je to.
Laži ostaju laži, kao što je da se šaran peca na bućku.
A ko je rekao da se saran peca na bucku, somovi se hvataju na bucku. Ovde ocigledno ne lazem ja. Naveo sam ti konkretan primer a ti si ga u praksi potvrdio. To ti je ona prica kada lovac postane plen.

Usput bi mogao i malo da smiris devojcicu, kvari ti forumsku reputaciju. Otvoreno ti izjavljuje ljubav a ti mu udaras ceznju. Nije lepo a bogme nije ni higijenski.

bruyoni

Post by bruyoni »

A znači pecaš lažima, ako me ne uhvate smejaću im se, ako me uhvate smejaću im se... Smeh na sopstveni fazon svakako, samo ću da dam drugi razlog.
Jel tako fazona radi lažeš i kad kažeš ljudima da podbadaju kontaktne na osiguračkoj tabli tiplama? Lažeš na foru li kad kažeš da ne vidiš razliku između 20W koje radi ponekada i 55W koje treba da rade besprekidno duži vremenski period? Ili da "kale" svećice? Ili da neko drži blokve na dnu mora? A kad hvališ krš ulja jer ih eto ti koristiš je li to isto fazonska laž? Šta ćemo sa čovekom kome blokiraju zadnje kočnice a kome si rekao da ti se javi i da ćeš mu dati savet kako to da reši, je li mora on da se brine hoćeš li da ga lažeš kako bi mu se smejao jer te nije-jeste uhvatio ili jednostavno voliš da se smeješ ako neko prihvati tu laž.

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

Brate... gde ste vi otisli sa nekim glupostima... :roll: samo da ponovim, ja nemam nameru vise da brisem postove pojedinaca koji vredjaju i otvoreno psuju i da sredjujem teme koje ste poceli svakodnevno da kvarite jer koliko mi posla pravite u poslednje vreme trebalo bi da pocnem da primam platu za odrzavanje foruma. A ja svakako ne zelim da svoje slobodno vreme trosim na ovaj nacin. Pozdrav. :cool
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

masan_motor

Post by masan_motor »

Čekaj travi, zar se ne lovi som na bućku?!? :?

travelman

Post by travelman »

Ne som nego somina, vidis da se primio na keca ,,, zagrizo mamac pa nepusta.

bruyoni

Post by bruyoni »

Ajd da vidimo ume li cverglan da izvuče kapitalca. Mada pre očekujem "Ovoliko joj oko bilo!" priče, idu mu laži od ruke pa što sad prekidati niz.

bortlonger
Automobil: lada

Post by bortlonger »

bruyoni wrote: Jel tako fazona radi lažeš i kad kažeš ljudima da podbadaju kontaktne na osiguračkoj tabli tiplama? Lažeš na foru li kad kažeš da ne vidiš razliku između 20W koje radi ponekada i 55W koje treba da rade besprekidno duži vremenski period? Ili da "kale" svećice? Ili da neko drži blokve na dnu mora? A kad hvališ krš ulja jer ih eto ti koristiš je li to isto fazonska laž? Šta ćemo sa čovekom kome blokiraju zadnje kočnice a kome si rekao da ti se javi i da ćeš mu dati savet kako to da reši, je li mora on da se brine hoćeš li da ga lažeš kako bi mu se smejao jer te nije-jeste uhvatio ili jednostavno voliš da se smeješ ako neko prihvati tu laž.
uf, uf, uf... ma nije on kriv, toliki mu je kapacitet tikve...
:D
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat

travelman

Post by travelman »

Ispisano je 7 strana zahvaljujuci mojim doktorskim disertacijama mada je to sada manje bitno

Draže mi je to sto se u ovoj temi rodila nova forumaska ljubav izmedju 2 kapitalca uhfaćeniš na bućku :lol: ...

Sa moje strane je sve bila laz, bitno je da je vaša ljubav istinita i napredna iz posta u post ... zelim vam svu srecu ovoga sveta u daljem intimnom druženju :angel ...

P.S. Otvorite novu temu jer se u ovoj temi ponavljate ko papagaji. Mozete ovde i 101 put da izreknete laž ali ona će to i 102. put biti.

Istina je jedna ... ko diskutovanje nastavio, peder doveka bio ....

dragan112
Automobil: Lada 112 8v

Post by dragan112 »

Halo moderatori. Zatvarajte ovaj post. Muka mi je od ovih drkoša koji se ovde samo prepucavaju

bruyoni

Post by bruyoni »

Uuuuu doktorska, opa bato! To si se sa masnim krenuo družiti pa otišli kod istog dobavljača što daje akciju dve za jednu dok borotlonger ide okolo da onome ko vam titule ospori argumentima kaže da to niš ne vredi jer on nikad nije čuo za autore?
Šta si to uzeo? Pojačavaš lingvisitku ili želiš da "istraživanjima" lažima daš malo verodostojnosti pa si uzeo neku filološko psihološku? Ali ono, bez laganja ako možeš da odgovoriš treba da znamo kako ada ti se obraćamo dr, mr, pr lažov tih i tih nauka.

Post Reply