Pozdrav forumaši

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: Pozdrav forumaši

Post by aleko-2141 »

Znam coveka lično i to je dovoljno sto ti mogu reci ;-)

Elektro

Post by Elektro »

A da oformimo novu temu "iskustva sa domaćim distributerima" pa da tamo nastavimo diskusiju? Mene ovo zanima, a verujem da nisam jedini, pa bi bilo glupo da bude sve u temi predstavljanje. :) Konkretno svi ovi negativni komentari su me dosta udaljili od veste za kojom sam do skoro balavio, ali odlično, nije mi žao. Ako je samo deo ovoga tačan držaću se ja podalje od Lade. :D

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Kod lade u Srbiji je samo problem servis al to je ono što se prvo i gleda a čim nema servisa dzaba ti sve, mozda jednog dana bude a do tada voziti nesto drugo

Boki78

Post by Boki78 »

Elektro wrote: Konkretno svi ovi negativni komentari su me dosta udaljili od veste za kojom sam do skoro balavio, ali odlično, nije mi žao. Ako je samo deo ovoga tačan držaću se ja podalje od Lade. :D
Sto se veste kao veste tice, deluje interesantno, auto je veoma mlad i nema neke bitno ozbiljne statistike i iskustava, ima izgleda da je znacajno bolja od nasih staih ladi itd. Al sve to o klin kad aute nece sam sebe da odrzava i popravlja. Prica o autu podrazumeva i pricu o distributeru itd jer od njih mnogo zavisis na dalje. Oni jesu cemer i ocaj i tu bi bila tacka na pricu :)

Elektro

Post by Elektro »

Slažem se, svakako. U cenu kola je uračunata i garancija, a u našem domaćem slučaju bilo bi poštenije napisati nova vesta bez garancije cena 8000 i kraj. Za servise da se snađemo sami. :)

bortlonger
Automobil: lada

Post by bortlonger »

razuman predlog i razmisljanje
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat

Post Reply