dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
bortlonger
- Automobil: lada
Re: dejca, Lada riva 2107
pokenjam se ja na takvu tip top ladu sa prespajanom instalacijom... ko od takvog uci, neka obavezno ispod sedista nosi PP aparat

VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
-
Boki78
Strumpf je jedini bog struje na ovom forumu, samo on gasi bandere beskontaktnomasan_motor wrote:Gde ima travelmana ima i vatre, ne puštajte ga da papka po elektro instalaciji
-
masan_motor
Tiplove, četke i metle podalje od njega, u stanju je kolubaru da ugasi izumom 
0:42....glaaavic ko ZVONCE NA BICIKLU !!!!!!!!!!!!!travelman wrote: https://www.youtube.com/watch?v=HbdhLt-a9RY

travelman wrote:Samo da znas, cisto informativno ... Dejca je moj jedini i najveci prijatelj
E PA NEK TI DEJCA DONESE KERAMICKU SLAVINU ZA GREJANJE !!!!!!
Napuderisani !!! Ko te dir*o ???? Ko ti mrda kavezni prostor ??? https://youtu.be/EgjzOx8Pq5g Iiiiidi bre u ludnicu manijace .....bolesnikuBoki78 wrote: Strumpf je jedini bog struje na ovom forumu, samo on gasi bandere beskontaktno
Prijatelju !!!masan_motor wrote:Tiplove, četke i metle podalje od njega, u stanju je kolubaru da ugasi izumom
.... https://www.youtube.com/watch?v=WoKMjBZlkEQ -
travelman
Ša se be ti javljas. Odhebo te moj prijatelj samo tako
...
Sad mozes da se družis samo sa bortusom, imate iste poglede na svet ... obojca volite da lakirate nokte na zadnjim šapama
...
Sad mozes da se družis samo sa bortusom, imate iste poglede na svet ... obojca volite da lakirate nokte na zadnjim šapama
-
bortlonger
- Automobil: lada
stigao penis, na penis forum? 
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
Danas mi motor promeni rad, kao da radi na tri klipa. Skidao sam kablove jedan po jedan i menja zvuk, sve svecice rade. Mozda je i do plina jer to sam primetio kad sam sipao plin i izasao van grada na otvorenom putu. Ona ide i ima snagu, ide preko 100 i vuce uzbrdo ali primetim kad su mali obrtaji i dam gas nema onaj rezak zvuk i da odmah povuce. Kad je na ler gasu motor trese.
Promenicu platine i ako ponovo lose radi da sacekam sipani plin da potrosi. Ako se i posle zamene platina i novog plina ne popravi videcemo sta cemo dalje.
Ma da istera jos ovu registraciju pa posle moze kako hoce. IL ce 111 ili astra f karavan.
Promenicu platine i ako ponovo lose radi da sacekam sipani plin da potrosi. Ako se i posle zamene platina i novog plina ne popravi videcemo sta cemo dalje.
Ma da istera jos ovu registraciju pa posle moze kako hoce. IL ce 111 ili astra f karavan.
-
Boki78
Astra F? Pa kud ne uze onda kadeta karavana i to kocku
Deder nadji si neki normalniji auto. Imas stila benzinca 1.6 za reda 2000, mozes pola njive u njega da stavis, delova pun klinac na oglasima, ide na plin bez greske, pocinkovan ....
Deder nadji si neki normalniji auto. Imas stila benzinca 1.6 za reda 2000, mozes pola njive u njega da stavis, delova pun klinac na oglasima, ide na plin bez greske, pocinkovan ....
Jeste da ih jede korozija brzo ali da je ona koliko toliko zdrava i produžio bi ja vek limariji.
Kad bih već odvojio 2000 onda bi gledao megana.
Kad bih već odvojio 2000 onda bi gledao megana.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Dejca, proveri vakume, mene je zezalo na leru a u vožnji normalno
-
masan_motor
Kaže mi jedan drugar preprodavac, fransuska kola kupuju samo žene i muškarci koji se ama baš ništa ne razumeju u automobile
dejča kad si remontovao karburator? Pre bih rekao da je neki falš vazduh. Inače se i taj plin povremeno šteluje i zavisi kako gde sipaš. Drugar mi je to davno objašnjavao ali ga ja nisam preterano slušao. Jesi menjao onaj filter za plin? Remont isparivača? Isto radi i na benzinu?
dejča kad si remontovao karburator? Pre bih rekao da je neki falš vazduh. Inače se i taj plin povremeno šteluje i zavisi kako gde sipaš. Drugar mi je to davno objašnjavao ali ga ja nisam preterano slušao. Jesi menjao onaj filter za plin? Remont isparivača? Isto radi i na benzinu?
- aleko-2141
Benzin je video samo na pumpi :-D
Platine promenjene, i svećice zamenjene i ništa. Problem je u četvrtom cilindru. Danas sam malo bolje to proverio i kad skinem kabli na 1, 2 i 3 cilindar razlika se itekako primeti, kad skinem sa 4 cilindra promeni se i tadzvuk ali mnogo manje nego na prethodna tri. Drugačiji rad se primećuje do 2000 obrtaja. Preko 2000 motor radi normalno.
Ranije dok sam ladu vozio samo na benzin na tom četvrtom klipu svećica se je često mastila. Sad na plinu je bela i čista. Ali možda mu je došao kraj, karike.
Ja plin pa juče sipao za 2000 din. Ali kad ga potrošim i opet bude isto videću dalje kako i šta.
Nije još promenjeno kapa i kablovi, kablovi su novi proletos kupljeni. Varnicu baca to sam proverio.
Ranije dok sam ladu vozio samo na benzin na tom četvrtom klipu svećica se je često mastila. Sad na plinu je bela i čista. Ali možda mu je došao kraj, karike.
Ja plin pa juče sipao za 2000 din. Ali kad ga potrošim i opet bude isto videću dalje kako i šta.
Nije još promenjeno kapa i kablovi, kablovi su novi proletos kupljeni. Varnicu baca to sam proverio.
- aleko-2141
Proveri crevo od vakuma plina, većinom buse granu bas na četvrtom pošto je bliži i tako da možda on zeza, probaj negde da nađeš da izmeris kompresiju ako ima razlike bar dva bara onda znaš šta ti činiti, glava gore da nije neki ventil otišao.