i tebe smestiti u odgovarajucu ustanovu zatvorenog tipa...masan_motor wrote: Pa ovu ladu treba zabraniti zakonom!
Homokineticki zglobovi
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
bortlonger
- Automobil: lada
Re: Homokineticki zglobovi
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
-
Boki78
Ladu 11x? Manje vise svako sa makar osnovnim poznavanjem materije, a da nije glup ko qracmasan_motor wrote:Pa ko to može da reši?!??
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
@masan_motor
Što lažem, pa ti sam pričaš da je tvoja lada neispravna.
Što lažem, pa ti sam pričaš da je tvoja lada neispravna.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
- Ajvanho
@bortlonger
Ma takvima treba zabraniti zakonom da bilo šta čačkaju oko auta. On jedan deo zameni a pet pokvari.
Ma takvima treba zabraniti zakonom da bilo šta čačkaju oko auta. On jedan deo zameni a pet pokvari.
- Ajvanho
@Boki78
Pa šta hoćeš da kažeš, da masni nema osnovno poznavanje materije, ili ovo drugo?
Pa šta hoćeš da kažeš, da masni nema osnovno poznavanje materije, ili ovo drugo?
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
I jedno i drugo Ajvanho, i jedno i drugo...
-
masan_motor
Auto je bio u ovlašćenom ladinom servisu i izašo je neispravniji nego što je tamo ušao a vi meni tu nešto serete. Ja sam gospodin, vozim samo nove automobile i imam samo redovne servise jednom godišnje. Ove lade em troše benzin kao tenk em se raspadaju i kvare na svakom ćošku. To samo budala i ludak može da kupi i vozi.
-
masan_motor
Jesi prodao kršabu? Šta kupuješ? Na koji nelada auto si bacio oko?bruyoni wrote:I jedno i drugo Ajvanho, i jedno i drugo...
- Ajvanho
To što si ti sve upropastio na toj sirotoj ladi, to ni VAZ u Toljatiju ne može sad da dovede u red. Ma kakav VAZ, ni Putin ličnomasan_motor wrote:Auto je bio u ovlašćenom ladinom servisu i izašo je neispravniji nego što je tamo ušao a vi meni tu nešto serete.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
i pride retardiran
- Ajvanho
Pa jeste, i mi isto. Nego volimo da visimo ovde na forumu.masan_motor wrote:Ja sam gospodin, vozim samo nove automobile .
..
-
masan_motor
Koji jel owaj?Ajvanho wrote:To što si ti sve upropastio na toj sirotoj ladi, to ni VAZ u Toljatiju ne može sad da dovede u red. Ma kakav VAZ, ni Putin ličnomasan_motor wrote:Auto je bio u ovlašćenom ladinom servisu i izašo je neispravniji nego što je tamo ušao a vi meni tu nešto serete.
https://youtu.be/SnH7YGav9xk
-
Boki78
A ko ga je ovlastio?masan_motor wrote:Auto je bio u ovlašćenom ladinom servisu
Sto ne pazaris marli ulje kod ovlascenog dilera, cik da te vidim da mu pridjes u komsiluk
Po onom sto si opisao ti vozis auto za barbike, time si vise gej nego gospodinmasan_motor wrote: Ja sam gospodin, vozim samo nove automobile i imam samo redovne servise jednom godišnje.
Znas kako, ne kaze se za dzabe s' kim si takav simasan_motor wrote: To samo budala i ludak može da kupi i vozi.
-
masan_motor
E sad pošto se nema argumenata prelazi se na vređanje ko ovaj ns kromanjonac. To nije u redu, forum i postoji za razmenu iskustava i edukaciju. To što nekome lada zagorčava život a nije mazohista vama očigledno smeta. Lada je jednostavno loša imitacija automobila sori.