Homokineticki zglobovi
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Homokineticki zglobovi
Šta to voziš kad jednom godišnje radiš servis, ako je na 20 000 km, sve ti oprošteno ako je na 10 onda kupi bajs, ja bre prednjem min 20 000 godišnje a imam dva auta i još službeni.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Naravno da te vređamo jer ajd što drugo ne razumeš nego što vala zaslužuješ. Dođeš i pitaš ljude šta da kupiš mi ti dolazili i predlagali gde da nađeš kvalitetan deo ti ko pravo cicijaško govno odeš i kupiš najveći krš koji uspeš (ko ne veruje nek pogleda sve njegove kupovine) i onda kad te taj krš kvarom raspali po labrnji dođeš ovde da laprdajući zagađuješ okolinu i hvališ se svojim novim stepenom retardiranosti.
-
Boki78
Koliko vas masnih stanuje u tvojoj glavi? Ko nema argumente? Pa manje vise sve sto si do sada izneo moze reci samo ili trol, ili boleno glupava osoba, sto opet izkonvergira ka istom.masan_motor wrote:E sad pošto se nema argumenata prelazi se na vređanje ko ovaj ns kromanjonac. To nije u redu, forum i postoji za razmenu iskustava i edukaciju. To što nekome lada zagorčava život a nije mazohista vama očigledno smeta. Lada je jednostavno loša imitacija automobila sori.
-
masan_motor
Pa vidiš ja bih mogao tebe sada da nazovem raspalom kurvom ali ne, svaku posetu servisa uredno dokumentujem fotografijom i šta je rađeno na ladi stavim ovde na forum.
-
Boki78
A koja je tvoja poenta bivstvovanja ovde. Dodjes pitas, dobijes odgovor, pa opet uradis glupost u "ovlascenom" servisu. Recimo ne znam koliko puta ti je recrno da kola nemaju problem sa posudama vec sa ventilom na cepu i koliko puta si probao to da resis. Nula. Koliko puta si srao da je posuda losa, milion. Sta to govori o tebi, pa ili si glup ili si lud, a verovatno oba.
-
masan_motor
da ponovim, lada je crkla na čeneju bukvalno kilometar od servisa, tamo je i popravljena u ovlašćenom ladinom servisu što je i logično jer nije baš bilo puno vremena za razmišljanje i izmišljanje tople vode (čemu ste vi vozači lade skloni) dok je padao mrak. Drugo ta posuda je potpuno ispucala i puštala je tečnost na sve strane tako da je zamenjena novom. Nova posuda je bila utanjena na jednom mestu pored čepa taman toliko da već posle nekoliko vožnji opet na tom mestu pušta rashladnu tečnost. Nisam ni lud ni glup da bih u životu kupio ubogu ladu i sebe kažnjavao mazohizmom. Davno sam prevazišao tu imitaciju od automobila.
Rashladni sistem funkcioniše ali su prelivne posude govno. Ti na ladi samari nemaš tih problema i ne možeš da razumeš jer je potpuno drugi sistem. Mogao bih da ti pričam i o termosifonskim rashladnim sistemima koji isto imam na jednom vrlo starom automobilu ali bojim se da ćeš ostati uskraćen zbog nekulture.
Rashladni sistem funkcioniše ali su prelivne posude govno. Ti na ladi samari nemaš tih problema i ne možeš da razumeš jer je potpuno drugi sistem. Mogao bih da ti pričam i o termosifonskim rashladnim sistemima koji isto imam na jednom vrlo starom automobilu ali bojim se da ćeš ostati uskraćen zbog nekulture.
-
Boki78
Naravno, sad si presao u gay friendly barbie auto, pretpostavljam da ti je on prava mera.masan_motor wrote:Davno sam prevazišao tu imitaciju od automobila.
Potpuno drugi sistem?masan_motor wrote: Ti na ladi samari nemaš tih problema i ne možeš da razumeš jer je potpuno drugi sistem.
Opet ono, koji si ti sebi car. Sistem je skoro do u detalj isti, pogotovu kod te tvoje kljusine koja deli cak i identican termostat i vodenu pumpu.Hvala! Nemoj da objasnjavas nikome nista jer ni sam sebi nisi uspeo da objasnis bilo sta kako valja. tvoje poznavanje mehanike, kao i objektivna sposobnost da samostalno resis cak i proste probleme je tragikomicno.masan_motor wrote:Mogao bih da ti pričam i o termosifonskim rashladnim sistemima koji isto imam na jednom vrlo starom automobilu ali bojim se da ćeš ostati uskraćen zbog nekulture.
-
masan_motor
Ja za mesec dana uštedim na gorivu koliko vredi ta tvoja lada samara 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
A koliko potrošiš na lekove?
-
Boki78
Pa i nemas izbora kad vozis auto za do trafike, pijace i gej kluba 
-
masan_motor
Međuosovinski razmak kao kod seat leona poslednje generacije, idi i plači 
-
bortlonger
- Automobil: lada
jebo ti barbiku koja vozi ladu,,,masan_motor wrote:Neko u autu vozi barbike a neko paprike
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat