Jeeeste, da nosim drvo sa sobom za ladovinu iznad lade možda bi i preživeli, danas auto ceo dan na suncu i dolazi po mene da me pokupi za pijacu da radimo džem. Moram da izvedem ovaj moj performans sa ledom i ventilatorom
Ugradio sam opruge i amortizere, nije se spustio al je dosta stabilniji, skroz drugi auto, pegla neravnine samo tako čak je i udobniji, hod je kraći kao što se vidi na slici posto se nije spustio kako su Rusi rekli onda cu probati da nadjem nize opruge da to uradim kako treba :-)
Stiglo malo delova od braće Rusa, gume za zadnje amortizere, neki djavo za kočnice, set za reparaciju letve i stuba volana, automatski zatezac lanca ISAI, brava gepeka, ovih dana stiže i SKF druk ležaj, stiglo je još delova ali Boki ih krije :-D
Manje troši od onog na prikolici :-D
Radio sam servis i dolio na max, prešao 1200 km i još ga ima.
Pa i dalje imam dvoklipna, imam problem s kočnicama pa hoću da povezem opet ovo čudo da vidim sta ce biti, vidim da ga Rusi ne skidaju a i lampica za ručnu ide preko njega.
Mekana kočnica, hvata ona dobro al mekana tj nisko, peti nemam i nemam problema sa zadnjim, sneg, led, oštrija voznja nikad nisu blokirali sve radi savršeno po tom pitanju, sila kočenja je 80% što je dosta dobro.