Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
Vigmir donosi okvire za Beogradjane. Okviri stizu za sledece ljude:
Marku Huri
Zoranu Kovacevicu
Milosu Rodicu
Petru Aradskom
Mirku Vignjevicu (covek koji Vam donosi, respect)
Ima li jos neko iz Beograda?
Ako hoće da ide preko Pančeva, eto, može i meni da donese. Taman da mu uvalim one bele bočne migavce što sam mu obećao. Vidi sa vigmirom da li prolazi kroz PVO, pa ako da - neka ponese i moje. Stvoriću se na kom god mestu traži - u roku od par minuta.
Jbg Goxxy vec je gotovo .Danas sam uzeo okvire i cekam da mi se ljudi jave da ugovorimo mesto sastanka.Ja sam svaki petak u Smederevu pa mogu sledece nedelje da ti donesem.
064 124 58 28 Mirko
Ako niko nece, uzecu ja za Novosadjane iako sam iza Zrenjanina U ponedeljak dolazim pa mozemo da se dogovorimo. Jedini problem je sto u stanu nemam net pa necu moci da budem obavesten na vreme. Ako je neko vec zaduzen za ns nek mu posalju imoje!
Okviri su stigli u BGD i cekam vas da mi se javite.Ja sam radnim danom prezauzet i ne mogu nikako da se nalazim sa vama, jedino ako vi mozete da dodjete kod mene u Zemun i da vam ih urucim.Stojim vam na raspolaganju.Mogu vam reci da dobro izgladaju uzivo.
Ja bih uzimao za NS, ali je problem sto necu biti tu celu sledecu nedelju i vikend sledeci pa se ne isplati da me cekate toliko, a vracam se pocetkom one tamo nedelje... bas zato sam i reko Alekreu da moje ostavi po strani jos neko vreme jer necu moci da ih uzmem sad.....zato ako moze neko nek preuzme za NS....