Gume za NIVU
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
Re: Gume za NIVU
Da moglo, je mada bas lepo izgleda uzivo
Nesto sam se razmisljao i o 215 dimenz ali nesto ne bih preko 205 ,mislim da je to neka merica za njen motor
Nesto sam se razmisljao i o 215 dimenz ali nesto ne bih preko 205 ,mislim da je to neka merica za njen motor
ma ja imam 215 moze sve bez problema do 80...ali mora lift sto si vec odradio...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
215.75.15 može ič na nivu
i bez problema ih može gonit
ali sve ovisi o ET-u felgi
naravno uz liftkit
i bez problema ih može gonit
ali sve ovisi o ET-u felgi
naravno uz liftkit
lasta
Ma dobro je i ovako,neki dr put idem na tu dimenzjeronimo wrote:ma ja imam 215 moze sve bez problema do 80...ali mora lift sto si vec odradio...
- sstojanovic88
- Automobil: Lada Niva 2121
Interesuje me da li je neko imao iskustvo s NIVA 4x4 gumama.
procitaj malo po sajtu to su iste gume koje proizvodi "amtel" oznaka je k-196 kolokvijalnog naziva "kobre"...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Pa ove 232, 185/75R16, su se dobro pokazale. Samo one su značajno skuplje od onih koje ti nišaniš, pa se postavlja pitanje (ne)uporedivosti... Baška što su M+S, All Season, potpuno drugi tip gume.
-
masan_motor
Ma samo da nisu plastika ko one sto su dolazile sa samarama, imao sam rezervnu koju kad vozim na autu, vrišti kao luda u njenoj krivini 
E, ljudi, gde ima po Beogradu da se prodaju Amtel i da li imaju Rosava negde? Kada pretrazim po netu, izlazi mi samo da nemaju na stanju Amtel, a Rosavu nisam ni nasao.
-
masan_motor
Sve to "na stanju" moraš da zoveš i razočaraš se, ja sam jedva za put ulovio 175/70/14 tigruše orium. Niko nema zimske gume na stanju pazi ni sličnu dimenziju
Vidim i ja... Zvao par mesta, i corak. Ove moje Rosava ce moci minimum jos 6 meseci, ali sam mislio da uzmem nesto agresivnije za teren. Ove su super za put, nema vibracija toliko, ali nisu bas za blato.
ja na mojoj vozim kame 156 za blato po meni odlicne
posle kise uzbrdo sa prikolicom izasao bez nekih problema prva sporohodna
posle kise uzbrdo sa prikolicom izasao bez nekih problema prva sporohodna
Gde si ih kupio? Yelnicom?
Vlada Rus iz Pozarevca doneo na bubanj a salje i post ekspresom